Monday 7 May 2012

Antifungalna Shampoo

Seborrheic dermatitis je poremećaj kože koji utječe na kožu glave i trupa tijela. Vrsta kvasca Pityrosporum ovale inficira sebaceous žlijezde prisutne u ovoj regiji. Kao rezultat toga, koža na tom području postaje crvene, upaljene i pokriven krljuštima. Često, seborrheic dermatitis obično je identificiran kao perut, međutim, to je puno ozbiljniji od normalne perut. Iako, seborrheic dermatitis je vrlo teško izliječiti u potpunosti, to svakako može biti pod kontrolom uz pomoć preko counter lijekovi. Antifungalna šampon, koji se mogu naći sa ili bez recepta igra vrlo važnu ulogu u kontroli dermatitisa vlasišta.
Antibakterijski Protugljivični šampon, ovu vrstu šampon je učinkovit protiv gljivične i bakterijske infekcije. Također smiruje upale i liječi vlasište bumps. To je uglavnom dolazi s jakim formulaciju s ljekovitim svojstvima. Zbog ljekovitih sastojaka, čisti gljiva, bori bakterije i čisti ulja i prljavštine iz tjemena. Neki od njih su prirodni šamponi antifungalna šampona, s botanički ekstrakti koji učinkovito ubija gljivice i bakterije. Pantenol je sastojak koji se koristi za liječiti i smiruje upalu. Emu ulje često se koristi za prodrijeti u slojeve u dermis i očistite kožu od ispod. Više o antifungalni lijekovi.
Lijekom Protugljivični šampon, postoje određene lijekom protiv gljivica šampone dostupne na tržištu koje se mogu kupiti bez recepta. These šamponi su poznati da djelotvorno dobili osloboditi od gljiva skalp. Sastojci u ovim šamponi varirati ovisno o proizvodnji brand, međutim, većina od tih sastojaka slična ljekovita svojstva. Glavni sastojci naći u ovim šampona, u različitim omjerima su selen sulfid, cink pyrithione sebulon, katran, itd. ketokonazol je najvažnija sastojak poznat po svojim antifungalna i anti-upalni svojstva. Svi ovi šamponi imaju jak miris lijekom, zbog svoje osebujne sastojke. Više o antifungalni sapun.
Protugljivični Šampon za Lišaji, Lišaji skalp ili brade najčešće uz gljivične infekcije. Ako se ne liječi pravilno, lišajevi infekcija može osigurati ulazak bakterija kroz rane. To može pogoršati infekciju, koja postaje teško tretirati sa nad counter lijekove. Iako, antifungalno šamponi rijetko uništiti ringworm infekcije na vlastitu, oni se mogu koristiti zajedno s drugim tretmani i lijekovi, kao što su kortikosteroidi. Više o antifungalni for ringworm.
Upute za korištenje Protugljivični Šamponi, upute za korištenje svih antifungalna šamponi su više ili manje slično. Ako imate težak gljivične infekcije, onda je preporučeno da koristite ove šamponi svakodnevno, sve dok ne primijetiti značajno smanjenje zaraze. Uzmi žlica antifungalna šampon ili više, ovisno o duljini kosu. primjenjuju se temeljito na kožu i kosu i ostavite oko 10 minuta. Isperite mlakom vodom i ponoviti postupak ako je potrebno. Nakon što se simptomi povuku, možete ograničiti korištenje antifungalna šampon na oko dva do tri puta tjedno. Gljivične infekcije trebali raščistiti roku od 2 - 3 tjedna. Međutim, morate nastaviti koristiti antifungalna šampon za još 2 do 3 tjedan kako bi se spriječilo simptoma od povratka. Protugljivični šamponi mogu primijeniti na licu, kao i druge dijelove tijela, koja su zaražena. Pravci su isti, međutim ne primjenjuju šampon nigdje u blizini očiju.
Glavni uzrok gljivičnih infekcija je nedostatak odgovarajuće higijenske mjere. Protugljivični šampona može biti učinkovit samo ako ih podržava poduzimanjem odgovarajuće higijenske mjere. Sunčeva svjetlost je poznato da će ubiti gljivice i druge mikroorganizme, stoga izlažu zahvaćena područja suncu pomaže u kontroli gljivične infekcije.

No comments:

Post a Comment