Saturday 12 May 2012

Unutarnjih poslova Podrum Izolacijski

Različiti problemi mogu nastati ako se pravilno interijera podrumu hidroizolacija nije učinjeno. Vode tijekom kišne sezone mogu ući u podrum, a čine ga vlažnim, teško se čisti, i naškoditi namještaj i druge predmete u podrumu. To također može dovesti do oštećenja konstrukcije i skupe popravke u kući, dakle, morate osigurati podrum ostaje suha. Postoje razne interijera podrumu hidroizolacija prednosti, to može spriječiti vlažnom podrumu uvelike. Na taj način se može spriječiti mnoge zdravstvene probleme vezane uz plijesni, gljivica i plijesni. Postoji mnogo unutarnjih podrumu vodonepropusne proizvode i usluge na raspolaganju, no važno je odabrati proizvode i tehnike za hidroizolaciju podruma mudro. Navedene u nastavku su savjeta koji će vam pomoći u unutrašnjosti podrumu hidroizolacija.
Savjeti za unutarnjih poslova Podrum Hidroizolacija
Protok vode: Prvi najvažniji korak biste trebali učiniti je da provjerite je li voda teče daleko od kuće. Mnogo puta, nakupljanje vode oko temelja kuće događa. Dakle, provjerite da li instalirati kartera pumpa ili francuski sustav odvodnje, koji uklanja voda daleko od temelja, spriječava formiranje lokve.
Korištenje Šljunak: Također možete pokušati stavljanje stijene ili šljunka oko periferije podrumu gradnje. Stijenjem i šljunkom, uvelike može pomoći da apsorbiraju vlagu iz podruma, te tako pomoći u njemu sušenja brže. To je također jeftin i učinkovit način održavanja podrumu vlage besplatno.
Dehumidifier: dehumidifier je odličan alat, koji se može koristiti za apsorpciju viška vlage iz životnog prostora. Kupite kuću dehumidifier prema svom podrumu površine.
Vodovodne cijevi Izolacija: Također možete razmotriti izolaciji cijevi za vodu, to može pomoći da se spriječi problem hladne vode cijevi razvija kondenzacije na površini. Prije nego što to učinite, provjerite da nema problema s propuštanja cijevi ili drugih vodovod problema.
Žlijeb i downspouts Instalacija: Ako vaša kuća nema dobru učinkovit sustav za prikupljanje oborinskih voda ili otopljenog snijega, a zatim razmislite o instaliranju nove oluke i downspouts. Provjerite, da downspouts su najmanje 5 metara daleko od kuće, a voda dobiva usmjerena na sigurnoj udaljenosti.
Water Resistant zidna boja: U vlažnim uvjetima u podrumu može dovesti do plača unutarnjih zidova. Da biste to spriječili, dobili osloboditi od bilo kakve labave boje, žbuke ili pukotina i prefarbati zidove s visokom kvalitetom podrumu hidroizolacija boje.
Metal Prozor Wells: Još jedan savjet za održavanje podrumu površine suha, je instalirati bunara metalni prozor za podrumske prozore. Podrum prozori mogu prikupljati vodu i zadržava vodu, ako nisu ispravno izgrađena. U tom slučaju, metalni prozor bunara, koji su pokriveni sa šljunkom može učinkovito spriječiti bilo zadržavanje vode i prodiranje kroz prozor okvira u podrum zidova.
Aparati Vent: Mnogi ljudi imaju tendenciju da imaju svoje praonica rublja u podrumu. Ako je to slučaj, onda provjerite je li perilica i sušilica pravilno povezani i sušilicu stroja otvore zraka na otvorenom. Pobrinite se, da nema curenja iz pranje, sušenje i izbjeći svoju odjeću u podrumu. Pročitajte više na, hidroizolacija podruma trošak.
Ispušni Fan Instalacija: tuš sobe u podrumu uvelike doprinose razine vlage. Kako bi se održala nisku razinu vlage, možete razmisliti o instalaciji ispušni navijača za poboljšanje ventilacije. Za bolju ventilaciju, također možete ostaviti podrumske prozore otvorene za nekoliko sati, na toplim i sunčanim danima.
Tome su korisne savjete o unutrašnjosti podruma hidroizolacija, i tehnike koje se koriste u podrumu Izolacijski sustavi. Dakle, slijedite gore navedene mjere kako bi održali svoje podrumske suho.

No comments:

Post a Comment