Tuesday 15 May 2012

Rashladna tekućina motora propuštanja

Curenja rashladne tekućine motora može dokazati da se iznimno štetno za funkcioniranje vozila, kao i rashladna tekućina motora drži temperaturu unutar motora niske i omogućuje da djeluju učinkovito. Topline generirane unutar motora s unutarnjim izgaranjem mogu izazvati neke neželjene reakcije, pa čak i utjecati na ostale dijelove motora na negativan način, i to je rashladna tekućina motora koji pomaže zadržati ovu temperatura od snimanja gore.
Engine rezno ulje curi su prilično jednostavno pronaći što je, sve treba učiniti je pronaći mjesto odakle je vidljivo rezno ulje curi. To ne zahtijeva bilo koji detaljno znanje o djelovanju vozilo, motor ili o raznim auto problemima, i ljepušan velik dio bilo tko može naći mjesto curi rashladna tekućina motora. U idealnom slučaju, motor rezno ulje čuva motor radi na temperaturi učinkovit bez obzira na vanjske uvjete, ali ponekad ovim uvjetima može negativno utjecati na iznos rezno ulje, i na taj način ometati nesmetano funkcioniranje vozila motor.
Oko trećine energija goriva pretvara u moć, druga trećina je pušten iz ispušnih cijevi, a preostali treći se pretvara u toplinsku energiju. To prekomjerne topline nehotice može dovesti do topljenja mnogim dijelovima unutar motora, ili čak može uzrokovati klipovi da iskoriste radi zbog pretjeranog širenja. Rezno ulje sprečava ovu iz događa, i to je razlog zašto curiti rashladna tekućina motora je nešto što mora biti na vidikovcu za cijelo vrijeme. Pročitajte više o zajedničkim problemima automobila.
Mjesto rashladna tekućina motora propuštanja, Poznavanje rada i sastav vozila sustav hlađenja očito pomaže, ali to nije potrebno kako bi riješili problem rezno ulje curi iz automobila. Lako je uočiti curi rashladna tekućina motora nakon što otvorite poklopac, a vi morate biti na vidikovcu za zelena, narančasta ili žuta tekućina koja kaplje ili prskanjem van. Sljedeće su mjesta gdje curi rashladna tekućina motora su najčešće naći. , Pumpa za vodu - otvora rupa samo pod koloturnik osovinu pumpe vode auto. , Radijator - Crijevo veze oko radijatora, ili radijator jezgre sama. ; Grijač Core - Unutarnja ili oko grijanja i klimatizacije (HVAC) jedinica. ; Freeze Utikači - Na stranama blok motora i glave cilindra. ; Neka vozila također doživjeti unutarnje curiti rashladna tekućina motora. To su teško uočiti vidljivo i također su vrlo skupe za popravak. Ako ne možete pronaći mjesto istjecanja rashladna tekućina motora u vašem vozilu, ali su još uvijek uvjereni da je rashladna tekućina motora curi, onda je to zasigurno unutarnje curiti i vi ste u za neke velike nevolje i popravak rad.
Rashladna tekućina motora Popravak curenja; Kako bi riješili taj problem morate posjetiti dućan popravak automobila, kao i ozbiljnost problema može varirati od slučaja do slučaja. Najsigurniji oklada je da se to netko tko točno može reći da opseg štete i to popraviti za vas. Ako vam se dogoditi da znate kako to škripac curiti rashladna tekućina motora, možete preuzeti rizik pokušaja popravka sami raditi, ali u većini slučajeva, to je najbolja opcija da jednostavno posjetite automehaničar. Procijenjeni trošak tog posla ovisit će o tome koji dio je curi i koliko je popravak rad to zahtijeva. Vaš mehaničar će vas pitati puno detalja o iznosu od vremena pregrijavanja je pojavio, au ekstremnim slučajevima čak i svibanj morati zamijeniti cijelu crpku za vodu.
Također pogledajte sljedeće:, motor automobila problema; radijator troškovi popravka; radijator curenja popravak; Car Pregrijavanje Problemi, redovito mijenjanje rezno ulje u vozilu se preporučuje, a to je nešto što biste trebali obavljati kad god je to potrebno ili po automobilu priručnik. Rashladna tekućina motora curenja je neizbježna u većini slučajeva, ali morate učiniti sve što može kako bi osigurala da se rashladni sustav funkcionira ispravno u vaše vozilo.

No comments:

Post a Comment