Saturday 5 May 2012

Napuštanje pitanja u odnosima

Suočavanje napuštanje pitanja u odnosima je vrlo sakaćenje. To ostavlja jedan osjećaj boli i odbacivanja i pronalazi jedan u stanju ekstremne ranjivosti. Kada netko doživljava osjećaje kao što su ove, teško je voditi normalan život - poduzeti odgovarajuće odluke i održavati ravnotežu u svim stvarima koje čovjek čini. Napuštanje pitanja u odnosima su zajedničke. Više zajedničkog nego što bi željeli vjerovati. Pitanja napuštenosti u odnosima ne samo znači fizičko napuštanje osobe drugog, to nije fizički čin po sebi, ali može u osnovi biti mentalno djeluju kao dobro. Napuštanje pitanja u odnosima se može doživjeti na svim razinama iu najvećoj ili najblažu dubine. Što je više, jedan ne stvarno moraju biti svjesni da su oni prolaze kroz ili pred napuštanje pitanja u odnosima. No, njihove reakcije i cjelokupno ponašanje obrazaca sugeriraju drugačije. Naučimo što napuštanje pitanja u odnosima su sve o:
Napuštanje pitanja i odnosi
Nema odnos nije savršen. Postoji nekoliko pitanja koja se može pojaviti i Force One se nositi s njima. Jedno od glavnih pitanja da je jedan lica u vezi, je strah od napuštanja. Upravo povjerenje da svaki odnos zasniva se na potpuno rastrgano na komadiće when napuštanje pitanja u odnosima iskrsnuti.
Čak niggling emocija straha može razviti u nešto tako ogroman da može imati ozbiljne i negativne učinke na život osobe. Zamislite, ako netko nije siguran u vezi - osjećaj sigurnosti i udobnosti izgubio, i osjećaje "se sama 'i da na' nositi sa svime što je po sebi 'uzimanje prednost nad svim drugim osjećajima. One mogu biti sigurni u činjenicu da je jednom taj osjećaj jeza u, ništa drugo ne može činiti ili biti shvaćena kao normalna. Učinci napuštanje pitanja u odnosima će njihovu prisutnost osjećala u svakom području u životu (kao što sam spomenuo ranije). Neka nam vidjeti što neke tipične obrasce ponašanja osobe suočavaju napuštanje pitanja u odnosima su:; Biti napeti i nervozan u svako doba. Toliko, tako da ako je druga osoba u odnosu ide malo off od prihvaćenog put, oni će početi da se iznimno paničan. , Oni će se pribiti na druge osobe i ne dopustiti im njihov osobni prostor. , Oni će stalno morati biti siguran za druge osobe ljubavi za njih. Oni će početi uzimajući vrijeme, ako ne i uvjeravanja često i dati u sumnju. ; Oni će odbaciti odnos prije nego što druga osoba ima priliku da ih napuste. I imaju niz odnosa. Ponavlja isti obrazac u svim. , Ili da će biti potpuno suprotnost reakcija i oni će učiniti sve kako bi taj odnos od raspada. U ovom scenariju bi mogli izgubiti svoje individualnosti i samopouzdanje i samo pribiti na druge osobe, ili oni mogu ugroziti samo naškoditi. ; Oni nemaju samopouzdanje i osjećaj 'self'. Oni sebe smatraju da su uspjeli u svemu. ; Oni stalno mogla bi se suočiti depresije i anksioznosti. Osjećaj izolacije i neuspjeha gmazovima rezervirati, oni idealizirati svoje abandoner i sami uvjeriti da je povratak abandoner će postaviti sve stvari pravo. ; Suočavanje s Napuštanje pitanja
Suočavanje s napuštanje pitanja u odnosima počinje, prije svega, s razumijevanjem i prihvaćanjem da je jedan okrenut napuštanje pitanja. Ljudi možda čak i ne biti svjesni da su suočeni napuštanje pitanja kao dio odnosa pitanjima, jer ta pitanja nisu nužno uvijek fizički. Oni mogu biti mentalno kao dobro.
Dopustite mi da vam dati primjer: ako vaše druge značajne ne dolazi na određeni događaj s vama i odluči provesti vrijeme sa svojim prijateljima umjesto toga, to pravo moglo klasificirati kao napuštanje čin za vas (blaga, možda, ali djelovati po sebi, bez sumnje). To će ostati urezan u vašem umu i da će dobiti jači i intenzivniji sa svakim drugim sličnim incident. Do točke u kojoj možete započeti na pitanje odnosa.
Ovdje, naravno, mi ćemo se bave ekstremnim oblicima napuštenosti i reći vam kako se nositi s njima:
Savjetovanje, Savjetovanje često gleda u društvu kao nešto što se poduzima samo one koji imaju nešto mentalno nestabilna o sebi. Da ako se jedna posjeta savjetnik je on / ona je pate od nekih mentalnih poremećaja. Uredu. WRONG! Savjetovanje NE znači da. S druge strane, savjetovanje može imati dalekosežne utjecaj na vaš život nego što bi i mogao ikada nadao da će postići sami.
Savjetnik će doći do korijena stvari. On / ona će pokušati i shvatiti srž problema. Zašto su ti napuštanje pitanja dogoditi? Što je uzrok? Je li to neke pojave u djetinjstvu? Znajući što je odluka na koji reagiraju na ovaj način će osvojiti pola bitke za vas i vam pomoći nositi se s problemom bolje.
Samopomoć Pomoć: 'Ako savjetovanje nije nešto što želite učiniti onda probati i pomoći sami. Sjesti i unatrag o svom životu. Zašto se osjećaš napušteno? Vjerojatno ćete naći da je došlo povijest napuštenosti problema u djetinjstvu i da to utječe na vaš život odrasle osobe danas. Nakon što ste bili u mogućnosti identificirati s tim, možete početi da se bave s njom.
Razgovor prijatelju, to je vrlo teško izaći iz ciklusa koje ste stvorili za sebe - po sebi. Dakle, uzeti pomoć od prijatelja. Neka razgovarati s tobom. Na stražnjoj strani vašeg uma li znali da je nametljiv prirode koju smo razvili za sebe, nije potrebno, ali ne možete pustiti ga. Prijatelj reći istu stvar, a navodeći razloge zašto to nije vjerojatno će učiniti trik. Kada čujete nešto o sebi od treće osobe gledišta, to pomaže da biste dobili realnu perspektivu stvari.
Oprosti, jedan majstora umjetnosti oprosta i pola problema u svijetu će biti riješen. Nažalost iako, to je vrlo teška stvar u praksi. Ali probati. Pokušajte i oprostiti osoba koja ti napuštena. To će biti puno manje bolan i staviti svoj um na počinak. Vi ne pustiti nešto utjecati na vas, nećete biti pogođeni.
Pozitivan stav, a to je vjerojatno pravi test hrabrost. Budući da u tom napuštene stanje uma, to je teško misliti ravno, zaboraviti pozitivan. Ali, to stvarno ne pomoći ako možemo. Pokušajte i ostaviti sve iza sebe negativne emocije i razvijaju pozitivan stav. Učinite sve što je potrebno da dobijete tamo. Nabavite zauzet s djelatnost, i pokušati uspjeti u nešto tako da ćete dobiti osjećaj postignuća i self vrijedi natrag. Pokušajte sami hranjenja s affirmations o pozitivnim stvarima u vašem životu, naučiti kako napraviti sami sretni. Praksa meditacija i joga će vam pomoći da razviju mentalne snage i razumijevanja. I polako ali sigurno, da ćete dobiti pravi razumijevanje "ti" i moći će se baviti pitanjima napuštanja učinkovito. Pročitajte više o prevladavanju straha od napuštanja.
Napuštanje pitanja nije lako baviti. Ali život zahtijeva jedan krenuti dalje i nositi se s njima kao učinkovito kao što se može, svejedno. Putovanje iz identificiranje napuštanje pitanjima se bave s njima nije lako jedan, ali jedna mora poduzeti svejedno. Želim vam sve najbolje u prevladavanju svoju tugu, i nadamo se ovaj članak pomogao.

No comments:

Post a Comment