Friday 11 May 2012

Uklanjanje smeća

Odvoz otpada je postala sastavni dio moderne kuhinje. To je uređaj smješten ispod sudopera između odvod i trap kako bi rasturati svu hranu otpada, tako da se lako može teći iz odvoda. Ovaj uređaj radi na struju i trajati mnogo godina bez ikakvih problema. Tijekom vremena, metalni dijelovi od smeća može doći hrđe, njegov motor se može dobiti istrošene, ili oštrice mogu izgubiti oštrinu. Kao rezultat toga, velike komade hrane otpad će se ispuštati u kanalizacijski sustav koji pak može rezultirati začepljen sudopera. U takvom stanju, smeća uklanjanja je jedini način na koji možete spriječiti bilo koji ozbiljan problem kanalizacijskog sustava.
Smeća uputa za uklanjanje
Uglavnom, ovaj posao zahtijeva dvije jednostavne alate. Jedan od njih je standardni odvijač naći u gotovo svakom domaćinstvu, a drugi je cijevi iščašenje. Nakon što ste ih okupili, slijedite korak-po-korak upute dane u nastavku:
Korak # 1: prva stvar korak uklanjanja smeća je isključiti njegovo napajanje. Da bi se na sigurnoj strani, ga isključiti iz glavne usluge ploči od svog doma. Tako na raspolaganju će prestati raditi. Još jedna stvar koju treba učiniti je zatvoriti izvan glavne cijev za vodu tako da voda ne bi poprskao sve više mjesta kad je cijevi ispod sudopera su otvorena.
Korak # 2: Glavna odvodna cijev mora biti uklonjena iz uređaja smeća odvrtanjem veze. Nakon toga, pull down cijevi odvod za nekoliko centimetara, tako da dolazi iz glavnog uređaja, a zatim stavite ga na stranu. Pri izvršavanju zadaća osigurati sić je zadržao ispod sudopera gdje se krhotine unutar odvodna cijev može biti izdana. Ako postoji stroj za pranje posuđa je priključen na odvodna cijev, on mora biti uklonjen previše. Uzmite kliješta za otvaranje u proljeće stezaljka koja popravlja perilice cijev s odvodnom cijevi. Dakle, možete odvojiti cijev stroj za pranje posuđa s uređajem za drenažu.
Korak # 3: Sada svoje vrijeme za odvajanje otpada jedinice iz njezine ugradnje ili montaže okvira. Držite uređaj u nastavku s jedne strane i odvijte matice montaža uz pomoć odvijača. Nakon uklanjanja matice, okrenite montiranje u smjeru satu za uklanjanje otpada jedinice. Ako ustanovite da je još uvijek zaglavi s okvira, pritisnite spojke lagano s malim gumeni bat i ona će izaći.
Korak # 4: Nakon disengaging raspolaganju od njegove ugradnje, okrenite ga naopako u potpunosti ukloniti električni poklopac ploče pričvršćena na njegovu dnu. Uklonite vijke i matice žica pričvršćena na tijelo uređaja. Zatim skinite konektore žice, a zatim dvije žice u prilogu. Konačno, izvucite kabel iz prodaje jedinice. Da bi se osigurala sigurnost, možete najprije testirati pojedine žice s naponom tester i provjeriti da nema struje, a zatim nastavite uz uklanjanje žice.
Neki Vezani članci su kako slijedi:; smeća postrojenja; smeća Popravak, začepljen smeća, tako, možete vidjeti uklanjanje smeća je jednostavan posao doista. Ako ste temeljito pregledati cijeli uređaj unaprijed i svjesni su svoje žice veze, onda možete završiti off posao u pitanje sata ili tako. Nakon što ste uklonili smeća, morate instalirati novu na svoje mjesto. Ako je model novog smeća je isti kao i stari, onda ne morate mijenjati montažu hardvera. Inače, morate ukloniti stare montiranje montažu i sudoper prirubnica, i instalirati nove.

No comments:

Post a Comment