Friday 4 May 2012

Savjeti za suhu kosu

Uz zahtjevan način života koji mi vodimo, za njegu kose postalo je važno. Umjesto toga, mi imaju tendenciju da se zlostavljanje naše kose tako da ga izlažu oštre kose proizvode i tretmane, koje uzrokuju ih na suho i postala oštećena. Onda smo kupiti više proizvoda brinuti suhe i oštećene kose, ali to samo damages kose dalje. Što je rješenje za ovaj problem? These suho savjeti kosa će vam reći kako da brine o Vašim kruna slave i vratiti svoj prirodni sjaj.
Kemijska njegu kose Savjeti
Kada naša kosa podvrgnu takvim otežanim liječenje, to je dužan odustati na neko vrijeme. Ono počinje izgledati mlitavo, pojavljuju se suhi i nezdravo. Morat ćete potrošiti malo vremena i truda da ga dovede natrag u svoj prvobitni sebi, i to se može učiniti slijedeći ove savjete za njegu kose suhe.
Uređaj i uređaj Deep
Evo, uređaj se ne odnosi na kupljenih, kemijski proizvodi bogati. To se odnosi na prirodni proizvodi, koji ne dodatno oštetiti vaše kose. Slijedite bilo koji od ovih savjeta koje ćete naći pogodan za svaku dlaku pranje rutinu, da se riješi suhu kosu. , Ulje kosu na regularnoj osnovi. Mnogi od vas svibanj stidljiv daleko od ovog procesa razloga vama poznat, ali to je najbolji način dovođenja natrag svog prirodnog sjaja. Bi se osiguralo da kaput kosu, pravo upto završava sa bilo masline, badema, ili kokosovo ulje, i da vaše vlasište i temeljito masira s uljem. Ovaj postupak također dobiva prirodno ulje žlijezde u koži glave rad, tako da se suha kosa nije problem više. Ostavite ga preko noći i operite kosu blagim šamponom, nakon čega slijedi odgovarajuće uređaj sljedećeg jutra. ; Trajati oko dvije kapi ulja safflower u vašim rukama, i izbrisati ga sve više kose, sve do kraja. Ostavite ga na, i primijetiti razliku to će učiniti na svoju suhu kosu. 2 kapi ulja neće prikazati, a to je sigurno bez kose izgleda ljepljive. , Jedan od najboljih savjeta za jako suhu kosu, je koristiti ocat kao omekšivač. Kombinirajte jedan dio jabuka jabukovača octa na sedam dijelova vode, i isprati kosu s njim nakon pranja. To polako smanjuje suhoću i donosi prirodni sjaj kose. , Mnogi su otkrili pivo biti veliki pravni lijek kako bi se uklonili suhu kosu. Sve što trebate učiniti je uliti oko pola konzervu piva na svoju kosu nakon što je shampooed. Neka to ostane za nekoliko minuta, a zatim ga isprati sa vodom. Ako mislite piva jednostavno ne radi, možda ćete pratiti pivo isprati s korištenjem blage uređaj. , Jaja su također odlično za suhu kosu. Kombinirajte 3 jaja, 2 žlice maslinovog ulja, 1 žličica octa zajedno. Nanesite ovu cijelu smjesu na kosu, od korijena do vrhova. Pokrijte kosu s plastičnim kapa za tuširanje za oko trideset minuta. slijedite ga s normalnim šamponom i uređaj rutinu. , Avokada i banana pire zajedno je još jedan odličan regenerator za suhu kosu. 1 svake kombinaciji zajedno, proširila na kosu za jedan sat, a zatim isprati daleko je siguran da biste dobili osloboditi od vaših problema suhu kosu. ; Također možete pročitati ovaj članak na najbolji regenerator za suhu kosu.
Spriječiti daljnje štete
Ako vam je kosa jako oštećena i suha, postoji nekoliko stvari koje ćete morati dati za neko vrijeme, osim nakon navedenih postupaka liječenja. Slijedite ove savjete za oštećenu suhu kosu, koja će polako dovesti kosu leđa to svoj izvorni sjajan samouprave. ; Odbacite kemijsko-bogat kose proizvoda. Kemikalije u kose proizvodi su vrlo oštre, i imaju tendenciju da učiniti više zla nego dobra. To uključuje šampon i omekšivač. Držite ih podalje, barem dok ne se osloboditi od svih suhoće. Odlučite se za blagi šampon i regenerator, i ostati daleko od jasne šampona. Odlučite se za kremasti šampona umjesto toga, bez alkohola. Druga stvar je briga koliko šampon, a uređaj koji koristite. Ne izliti koliko šampon i omekšivač kao što vam se sviđa na svoju kosu. Iznos veličine četvrtine je dovoljno da se brine o kosu. ; Nema više kose tretmani. Držite daleko sušilo za kosu, kosa straightener, uvijač za kosu, i bilo koje druge proizvode koji stvaraju toplinu koja se koristi na kosi. Toplina trake kosu njezinu prirodnu vlažnost i ostavlja ga gleda dosadno i sivilo. Također, izbjegavajte trošiti previše vremena na suncu, kao opora sunčevim zrakama može uzrokovati teška oštećenja kose. Držite pokrivene glave dok putuju. , Nemojte koristiti boje za kosu ili izbjeljivač na kosu ako je suha i oštećena. To je najgori način liječenja vaše kose kada je vješanje na svaku kap vlage za preživljavanje. Čak i kosa suha i izbjeljivač imaju učinak sličan kose proizvode na koje se zna da su oštećenja kose. ; Četka kosu manje ako je suha i oštećena, kao što je to većina ranjiv u ovo vrijeme, te je dužan voditi na kosu lom i gubitak kose. Držite četkanje minimalnu, i koristiti širok nazubljenim češalj za tu svrhu. Izbjegavajte četkanje kose kad je mokra. Umjesto toga, ona četkom prije pranja. Na taj način će se upetljati manje nakon pranja. , Na kraju, izbjegavati junk food, i jesti hranu bogatu proteinima, jer oni su prirodni izvori koji pomažu popraviti oštećene kose. ; Za više informacija o suhu kosu savjete, možete pogledati na:; suhu kosu rješenja; Liječenje za suhu kosu, Kako to Utočište oštećene kose, zdrava kosa Savjeti, u skladu s ovim suhu kosu savjete, pogotovo one gdje morate odustati od svoje omiljene styling kose proizvode, samo dok se oštećene i suhe kose je zamijenjen svojim prirodnim ja. Nakon toga, možete koristiti ove proizvode, ali u ograničenom način, i dok koristite gore navedene metode liječenja najmanje jednom tjedno, to držati tvoj kosa zdrava, sjajna i lijepa!

No comments:

Post a Comment