Thursday 3 May 2012

Kondenzator za čišćenje

Kada govorimo o održavanju hladnjaka i klima uređaja, jedan od najvažnijih stvari je čuvanje kondenzator čist. Zavojnice u kondenzatoru se zamazan prašinom i prljavština, ako ne i očistiti i onda to utječe na funkcioniranje hladnjak ili klima uređaj. Pozivanje profesionalni za popravak nakon što su u jako lošem stanju može dokazati da se pravi udubljenje na džepovima. Čišćenje zavojnice redovito, dakle kod kuće je savršeno rješenje. Kondenzator čišćenje nije uopće težak zadatak. Želite li znati kako? Brace sebe!
Hladnjak kondenzator za čišćenje
Clean Up # 1, prije nego što prekapati u bilo koji električni aparat, a posebno nešto kao hladnjak, to je izuzetno važno da isključite hladnjak i isključite ga iz izvora napajanja. Ako ste skeptični hranu ide loše, nema potrebe biti zabrinut, jer to neće biti slučaj. Čak i ako hladnjak je isključen, hlađenje koja se već dogodila će zadržati hranu od kvarenja. Pročitajte više na hladnjak ne hladi.
Clean Up # 2, nakon što ste isključili snagu svog hladnjaka, što bi se naći grill poput pokriti ploču na dnu prednjeg dijela. Odvijte ili ukloniti ovu ploču tako da je snapping off, možete to učiniti bilo ovisno o njegovoj postavljanje. Zatim pronaći plug točka za vaš usisavač jer ubrzo će to trebati.
Clean Up # 3; ste već postavili usisivač, pa samo ga uključite. Koristite vezanost štapić i mlaznicu, Vaše kondenzator čišćenje opreme za čišćenje iz sve prljavštine i prljavština prikupljenih ispod hladnjaka. Riješite koliko prašine kao što možete iz kondenzatora. Privitak mlaznice će biti više od pomoći u čišćenju zavojnice. Pročitajte više na hladnjak za rješavanje problema.
Clean Up # 4; Nakon što su učinili s zavojnice, check out poklopca koji bi također biti prljavi. Čisto iz roštilji iz tog poklopca. Topla voda bjelilo će učiniti čudesa za čišćenje ploča. Prije nego što ponovno instalirate poklopca pustiti da se osuši.
Clean Up # 5; Pa, čestitam! Uspješno ste ostvariti kondenzator za čišćenje s obzirom na hladnjak. Sada samo trebate okrenuti hladnjak na! U redu je.
Sada kada smo se bavili hladnjak kondenzator, to je dobro vrijeme da se vidi kondenzator za čišćenje sustava za klima uređaj.
AC kondenzator za čišćenje
Clean Up # 1; Normalno kondenzator jedinicu vaš klima uređaj bi biti izvan kuće i tako da sve ostatke od drveća i zraku prašina vezana tla kondenzatoru. Dakle, ono što trebate učiniti je da prvo raščistiti trave, korova, vinove loze ili koje bi mogle imati flankiran kondenzator jedinicu. Protok zraka može se opstruirala od toga.
Clean Up # 2; Sada ste postavili očistiti kondenzator zavojnice. Get držite komercijalnih zavojnice čistač. Ti bi ga dobiti u bilo kojem hardveru i hladnjak supply trgovine. Isperite čistom svitka, a zatim neka zavojnica suha. To je bio prvi korak s obzirom na AC kondenzator za čišćenje. Pročitajte više na klima uređaj problema.
Clean Up # 3, a sada čist peraje pomoću meke četke za uklanjanje prljavštine. Za njih dostizanje pravilno, možda ćete morati odvrnuti i staviti na stranu zaštitnom rešetkom. Izbjegavajte korištenje vode za čišćenje peraje. These peraje su izrađene od svjetlo-gauge aluminija, tako da je savjetovao da se extra oprezni s njima.
Clean Up # 4; U slučaju peraje su savijena, ih ispraviti uz pomoć peraja češalj. To je češalj je dizajniran na način da se slajdovima u prostore između peraje.
Clean Up # 5; Kako bi se osiguralo da se beton jastuk na kojem počiva kondenzatoru je razini, samo to provjeriti jednom. Ako se to ne niveliraju, držati stolar razini naprijed prema natrag i onda lijevo-desno na vrhu kondenzatora jedinice. Podignite jastuk s zagledati bar ako jastučić ne bi mrdnuti lako. Force šljunak ili kamen pod betona kako bi se nivo jastuk. Pročitajte više na središnjem rješavanje problema klima uređaj.
Zrakom hlađeni kondenzator za čišćenje treba posvetiti dodatnu pažnju s obzirom na kondenzatoru za čišćenje. Osim toga, iznad metoda se odnosi na sub nula kondenzator za čišćenje, kao dobro.
Ovo je mjesto gdje ću odjaviti! Uzeti dobru brigu o Vašem hladnjaku i AC kondenzatori i hladiti!

No comments:

Post a Comment