Friday 11 May 2012

Jednostavno raste cvijeće

Vrtlarstvo je jedna od najugodnijih hobije, koji može donijeti golemo zadovoljstvo. Ako ste osoba koja voli cvijeće, onda, možete ići na jedan cvjetnjak dodati malo boje na svoju okolinu. Iako, neka praktična znanja o vrtu svibanj dokazati koristan, čak i početnici mogu uspješno rasti cvjetnjak, bez mnogo teškoća. To se može postići odabirom neke lako rasti cvijeće za vaš vrt. Čak i djeca bi ljubav da se upuštaju u takve poslove, koje im mogu pomoći u učenju o biljnog života. Ovaj članak se bavi nekim lako rasti cvijeće kod kuće.
Lako rasti cvjetnica
To je zajednička činjenica da su zahtjevi svakog biljnih vrsta može varirati i laik ne svibanj imati bilo koji duboko znanje o tome. Dakle, ako mislite da raste cvjetnjak, možete provoditi istraživanja o omiljenim biljkama i njihovim zahtjevima, ili početi s nekim lako raste cvijeće. Većina lako rastu biljke cvjetnice nemaju posebne zahtjeve i tako su lako briga za. Povremena zalijevanje i gnojidbu će biti dovoljno za njih. Neka nas pogledajte neke od lako raste cvijeće.
Self seeder Jednogodišnje
Godišnjaka i trajnica su željene tako lako raste cvijeće. Dok biljke su biljke koje žive za jednu godinu ili sezonu, trajnice trajati dvije ili više godina. Višegodišnje biljke rastu i cvatu tijekom proljeća i ljeta i položiti spava tijekom jeseni i zime, a zatim se vratiti u sljedećem proljeće iz korijena zaliha. Kao što biljke umiru svake godine, morate kupiti nove biljke u narednoj godini. Ako želite izbjeći da, ići za biljke koje su samo-sijačica. To znači da, ako neka samo seeder godišnje biljke rasti sjeme, sjeme će biti pušten na tlo i da će narasti do novih postrojenja, sljedećeg perioda vegetacije. U slučaju samo sijačica, ne biste trebali putnik bez vozne karte biljaka u jesen. Umjesto toga, omogućiti im da rastu sjemena, koje će dobiti raspršene u tlu, tako da ćete dobiti nove biljke iduće godine. Sljedeće su neke od zajedničkih i popularne, lako raste cvijeće iz sjemena. , Različak ili prvostupnik gumb; Forget-me-nots, Phlox, Kosmos, Suncokreti, Neven, Gloriosa Daisy, cinija, Floxglove, Sweet William, Portulacca; Dame's Rocket; Navedene su samo neke od sebe seeder godišnjaka. Ove biljke ne zahtijevaju posebnu njegu i tako, oni će biti savršen za početnike, kao i djeca.
Lako rasti Višegodišnje biljke
Za razliku od biljke koje rastu, cvatu i umrijeti u jednoj sezoni ili godinu dana, većina višegodišnjih cvijeća cvatu svake sezone i ove biljke žive za dvije ili više godina. Postoji toliko mnogo bez puno buke trajnice, koje se mogu lako uzgaja. Odaberite trajnica s različitim cvjetnice sezone, tako da vaš vrt je cvijeće tijekom cijele godine. Sljedeće su neke od lako rasti cvijeće, koje su trajnice. ; Peonies, Coral zvona; globus čičak, Sedum, vilino oko (zdravac), Cerastium, zvončić (Campanula), Anemone, gospina plašta (alchemilla); Stolisnik (Achillea); Solomon's pečat (Polygonatum), postoje mnoge druge trajnice, koje su jednostavno raste. Također možete ići za nijansu voli trajnice ili one koje se koriste kao kućne biljke.
Pročitajte više na:; lako rasti biljke, lako rasti povrće, sada, imate osnovnu ideju o lako rasti cvijeće. Ako ste u potrazi za lako rasti cvijeće unutarnje, dakle, najbolje opcije će biti afričkih ljubičica, geraniums, begonija, Kalanchoe, hibiskus, bromeliad, itd. Većina navedenih one su lako rasti cvijeće za djecu previše. Dakle, dobili u radnji i donijeti kući, boje, uvijek imate tražio za.

No comments:

Post a Comment