Friday 18 May 2012

Pixie Šišanje

Danas, zaposlene žene ne pronađete vremena za stil kosu. I zbog toga, oni uglavnom vole svoje kose biti kraći. Postoji mnogo kratke frizure koje možete nositi, ako želite izbjeći trošenje mnogo vremena u styling. Jedan od takvih najboljih frizura koja se može nositi zauzet žena je pixie šišanje.
Općenito, Pixie frizura je stil u kojem je dlaka skratiti do dužine klipa i blizu tjemena, što je razlog zašto je također poznat kao jedan od frizura lica kadriranja. Ova frizura izgleda kul kad je to napravio na svilenkasta, ravna, i tanku kosu, ili uzorcima kose. Neki svibanj reći da je to neka vrsta dječački frizuru. Možda ste vidjeli nekoliko ženskih slavne osobe sportskim ovaj frizure s varijacijama. Neki od dobro poznate ličnosti su Rihanna, Keira viteški, Katie Holmes, Sharon Stone, Victoria Beckham i mnogi drugi.
Prednosti Pixie Haircuts
Postoje brojne prednosti koje imaju pixie šišanje. Glavna prednost je da je ova frizura može biti styled u samo nekoliko minuta, bez vas trošenja mnogo vremena ispred toaletni stol. Osim toga, ona je također vrlo jednostavan za održavanje. Bilo je vrlo kratka frizura sigurno će uzeti manje vremena za stiliziranje. Kosu od pixie šišanje mogu se jednostavno oblikovan pomoću golim rukama. Budući da je kosa kratka, ovo je dobra frizura za nošenje u vrućim ljetnim doba godine. Nema potrebe da se opere i stanje vaše kose svakodnevno, što može dovesti do zdrave i njegovana kosa. Ako želite dodati malo stila na svoj frizuru, morat ćete koristiti kosu gel ili lak za kosu, i postaviti vam kose u različite obrasce po vašim željama.
Pixie Šišanje s bangs
Šiške igraju vrlo važnu ulogu u doprinosu stilu Pixie frizura. Oni se mogu postaviti na ovim frizure nekako, ali najpoznatiji je jedna strana swept bangs. Ako želite stvoriti punk frizuru, možete se odlučiti za naletima resice s nekim idejama boju kose. Možete čak i pustiti neke od naletima resice pada preko lica i očiju, što je stil posebno flaunted by Rihanna. Baby šiške mogu se koristiti ako želite postaviti svoje kose gore koristeći kosu gel, baš kao šiljak rez.
Varijacije u Pixie Haircuts
Ako vam je kosa kovrčava, Pixie frizura može izvršiti ravnanje kose. Dugo Pixie frizura može dobro poslužiti za korporativne izgled i emo izgled. A različite varijacije okretanje pixie šišanje u emo frizura je da neka strana kosa raste iznad uha razinu i stil ga u naletima način. Možete zadržati kosa na tipične pixie frizuru opušten ili ga postavite desno gore s kosom gel. A pixie rez nije uopće dobar izbor za žene koje imaju kvadratni, pravokutni ili okrugli oblik lica. To je uglavnom prikladna za žene s dobrim lica kostiju i fino jawline i jagodice. Na negativne strane pixie frizure, možda ćete morati ići na frizerskim vrlo često držati kosu dužine prema potrebi.
Pročitajte više na:; Styling kratka kosa, slatka kratke frizure, načina da se stil kratke kose, nadam se nakon čitanja ovog članka ste svibanj imati je dobio korisne informacije o jednoj pixie styling frizura. Prije nosio pixie frizuru, uvjerite se da volumen kose i dužine utakmice ispravno s vašim oblik lica.

No comments:

Post a Comment