Monday 14 May 2012

Drywall popravak stropa

Drywall stropovi mogu izdržati različite oblike oštećenja. Male veličine rupa i pukotina duž odriješiš traka spoja na drywall površini vrlo su česte. Druga vrsta oštećenja koja drywall stropove often održati se mrlje koje su rezultat u formiranju velikih rupa. To je više zajedničkog u dvije priče kuća gdje se voda iz kupaonice ili sudopera na katu iznad curenja i uzrokuje oštećenja na drywall strop. Svaka takva oštećenja na drywall strop izgleda jako ružno. Jedino rješenje dostupno za ovaj problem je drywall popravak stropa.
Kako to Utočište Drywall strop?
Prije početka posao drywall popravak stropa, morate se opremiti s pravom vrste alata. Za to morate kupiti kit drywall popravak koji sadrži sve one alate i materijale koji su potrebni za ovaj posao.
Popravak rupica, Mala rupa na stropu drywall je vrlo maleni problem i to može biti pokrivena uz pomoć nekoliko slojeva drywall spoj samo. Za početak, koristite uslužni nož za rezanje svih labave rubove papira na površinu drywall koji su oko rupa. Mix nekim drywall spoj i primijenite ga preko rupa na takav način da je debela, jedinstveni sloj oko jedne osmine inča se formira koji pokrivaju rupe ispravno. Neka smjesa osušiti, a zatim pijesak popraviti području. Ponovite postupak primjene drywall spoj 2-3 puta više dok se rupa napuni u potpunosti. Pobrinite se da svaki sloj smjese se liječi temeljito prije nego što se primjenjuju sljedeći sloj. Osim toga, brušenjem od suhe spoj je također mora ili drugi mali bumps će formirati na površini drywall.
Popravak pukotine, a to također nije ozbiljna oštećenja i može se vrlo jednostavno može popraviti. Prije svega, sve labave materijal visi od površine stropa mora biti uklonjena. Zatim ispucati mora biti pokrivena s mrežaste trake na prvom mjestu. To je učinjeno kako bi se osiguralo da sličan problem ne ponavljati u budućnosti. Onda malo udubljenje je stvoren na oštećenom dijelu, tako da nakon popravka na području ostaje na istoj razini kao i ostatak stropa zida. Sada se primjenjuju drywall spoj i proširila se pravilno pokriti cijelu mrežu trake. Morate se prijaviti nekoliko tankih slojeva složenih prikriti trake. Kao što smo rekli gore, svaki premaz treba osušiti i brusiti prije nego što novi kaput primjenjuje. Saznajte više na popravak drywall pukotine u stropu.
Sanacije velikih rupa, au odnosu na druga dva popravke, to je malo teže. Uzmi trg i označite kadriranje oštećenog dijela u obliku kvadrata ili pravokutnika. Tada koristite drywall pila za rezanje drywall uzduž označene linije. Zatim uzeti mjerenje kvadrata rupa na taj način dobiti. Izrežite dva komada drveta traka čija dužina treba biti oko 6 cm više od veličine otvora. Umetnite prvi drvo traka unutar rupe i drži ga čvrsto protiv unutrašnjem zidu i pričvrstiti ga s ploče od gipsa za drywall uz pomoć jednog vijka drywall. Sigurna traka i na gornjoj strani, kao i na dnu. Slično tome, pričvrstite drugi strip drvo u rupu. Uzmi novi komad drywall koja je iste debljine kao i postojeći drywall i izrezati ga kao i po mjerenja otvaranja. Postavite krpa rupu koristeći drywall vijaka, a zatim učvrstite šavova na patch dalje s mrežom suhozida trakom. Nanesite tankim slojem zajedničkog spoja preko taped zglobova. Jedan sloj mulja jednostavno nije dovoljno za skrivanje trake, a time i nekoliko slojeva su potrebne. Svaki sloj treba osušiti i izbrusiti prije nanošenja svježeg kaput. Nakon što je posljednji sloj mulja je suh pijesak je nježno, a zatim primijeniti fitilj i boje na tom području.
Za više srodnih članaka, pročitajte na:; Kako instalirati Drywall strop; Popravak Drywall rupa; Drywall Ispucati za popravak, doradu Drywall savjeti, Drywall strop troškovi popravka nije jako visok i to bi mogao biti u rasponu od $ 2 i 20 dolara. Ako želite znati o Teksturirana popravak drywall stropa, moram vam reći da je postupak je isti kao gore. Nakon što ste završili popravak rad, morate se uklopiti popravljeni dio s teksture okolnog stropa. Za to možete koristiti setove materijala koji su dostupni u obliku sprejeva za popravak. Druga metoda je da se primjenjuje zajednički spoj uz pomoć teksturom valjaka za dobivanje željenog cilja.

No comments:

Post a Comment