Thursday 18 August 2011

Brass poliranje: Kako poljskom Brass

Brass objekti imaju jedinstveni šarm. Desno od zidnih satova na ogromne skulpture, mjed je naširoko koristi metala. Brass antikviteti popularno koristi u dom i ured dekor. Ne zaboraviti tuča plovila, voda pohranjena u kojem je poznato da imaju mnoge zdravstvene beneficije. Brass je zapravo generički termin koji se koristi za mnoge od bakra i cinka legura. Svake legure ima drugu kombinaciju svojstva, bilo da se radi duktilnost, tvrdoće, boje, snage, antimikrobno, električne i toplinske vodljivosti elektrolita ili korozije otpora. Pa, kad je u pitanju čišćenje mesinga, bilo da se radi velikih brodova ili malih vrata knobs, mnogi ljudi čine greške i završiti oštećivanje ove prekrasne metala. Definitivno, mesing predmete treba čistiti da biste dobili osloboditi od nečistoće prikuplja i održava njihov sjaj. Ako vas zanima kako na poljski mjedi, kako čiste mjedi ili kako ga učiniti sjajan, onda ovdje ćete naći odgovore na sva Vaša pitanja. Čitajte na ...
Kako očistiti i poljski Brass?
Provjerite Objekt Prije rada na njemu!, Pa, prije nego što smo pogledati kako poliranje mesinga, kako utvrdi da li je od mesinga objekt važan zadatak. To je zbog toga mnogo objekt samo limena prekrivni i stvarnog materijala čelika ili željeza. Tako ćemo provjeriti. Dovoljno je uzeti objekt i dobiti magnet, možete koristiti jedan od magneta na hladnjaku. Sada postavite magnet na objekt, ako se drži objekt je samo mjed obložena, ako ne držati njegova tuča objekt. Slijedite sljedećih koraka prema tome.
Kako se čisti i poljski Brass premazom Objekti?, Samo ispunite svoje sudoper s mlakom vodom i dodati nekoliko kapi tekućeg deterdženta. Stavite objekt u sudoper za neko vrijeme. Sada je temeljito utrljajte mekom krpom. Očistiti ga s vlažnom krpom i završiti ga buffing suhom mekanom krpom. For lakirane mjedi ili mesinga pozlatom objekt možete jednostavno umočiti krpom u ovu smjesu i koristiti ga očistiti vaš objekt temeljito.
Ponekad možda želite ukloniti sloj lakiran objekta i poliranje mesinga. Kako ukloniti lak tuča je pitanje koje bi se moglo zapitati se o, jer je često pukotine i nosi off. To dovodi do izloženosti mjedi zraka dovodi do oksidiranje što dodatno izaziva formacije mrlje. Uzavrela mesing objekata je jednostavan način da se od laka. Zapamtite da trebate kuhati to za stvarno dugo trajanje, sve dok lak dolazi off.
Kako očistiti i poljski Brass objekata?; Prvi način je da koristite izopropil (alkohol) za čišćenje mesinga. Primijenite ga koristite ribanje spužva i protrljati temeljito. Nakon što ste završili to trljanje potpuno, samo čista koristeći vlažnom mekom krpom. Sada evo kako poliranje mesinga. Uzmi žuta tretiraju krpom operite i obrišite temeljito objekt s njom. Završiti poliranje ga mekom pamučnom krpom da imaju sjajan komad. Više o tome kako očistiti mjedi.
Evo jedan od mjedi za čišćenje rješenje možete učiniti kod kuće. Uzmi soka od polovine limuna, dodati soli ili sode bikarbone ovog soka napraviti tijesto. primjenjuju se na mjed objekt ispravno. Uzmi meku četkicu ljutiti ako objekt je mali i početi trljanje da biste dobili osloboditi od potamniti. Nakon što je to učinio, oprati objekt s hladnom vodom i obrišite mekom krpom. Sada, kako to poljski mjedi i daju joj zaštitni sloj nije uopće teško uz korištenje maslinova ulja. Dovoljno je uzeti nekoliko kapi maslinova ulja na mekom krpom, primijeniti na objekt i koža nježno.
Korištenje domaće limene otopinom za čišćenje od bijelog octa i soli je također dobra ideja. Korištenje limun ulje umjesto maslinovog ulje je još jedan Odgovor na pitanje, kako poljski tuča? Samo slijedite isti postupak kao što smo učinili u slučaju maslinovog ulja. Shiny i novi objekt u potrazi je u pravu tamo.
Kako za poliranje mesinga ili kako to maknuti matiranje nije bilo više težak zadatak. Uz gore navedene metode čišćenja i mesinga poliranje savjeta možete imati classy komada od mjedi beautifying vaše kuće. Također možete se odlučiti za druge sastojke poput jogurta ili soka od limete koji su na snazi ​​domaće mjedi za čišćenje. So održavanja konačan izgled mjedi objekata je jednostavan zadatak. Sve najbolje!

No comments:

Post a Comment