Friday 26 August 2011

Leptir Grmlje: Kada Trim Butterfly grmlje

Jeste li ikad vidjeli leptir grm? Pitate se da li ova biljka stvarno privlači leptire? Pa, rasti leptir grm u svoj cvjetnjak i sigurno ćete vidjeti prekrasne leptire lebdi nad njim. Ako volite uzgoj egzotičnih biljaka u vašem vrtu, svakako biste trebali biljka grm leptira u vašem vrtu.
Butterfly grm pripada rodu Buddleia i obitelji Scrophulariaceae. Butterfly Bush je porijeklom iz južne Sjedinjenim Državama i Aziji. This cvjetnica proizvodi nevjerojatna cvjetovi. Ovisno o sorti, možete pronaći bijela, plava, žuta, smeđa, roza i crveni cvjetovi. Sorte koje proizvodi crveni cvjetovi ima sposobnost da privuku hummingbirds. Cvjetovi su usko grupiran zajedno. One se mogu koristiti za uljepšati vaš vrt ili pokriti ograde. One se mogu koristiti kao rezano cvijeće i sigurno će uljepšati bilo koji kutak vašeg doma.
Ako planirate da raste grm leptira, vi morate biti svjesni o uvjeta potrebnih za pravilan rast ove biljke. Jedan od najvažnijih aspekata leptir grm skrb održavanje rezidbe. Idemo razumiju više o odrastanju i obrezivanje leptir grm. Pročitajte više o leptira grm sadnje.
Uzgoj leptira Bush
Leptir grmlje rasti najbolje u fertilnoj i dobro isušen tlu. Ove će se raste čak i bolje ako su dobili dovoljno sunca, ali kao tvrd biljka, preživjet će čak iu svjetlu hladu. Uzgoj biljaka iz sjemena moglo biti malo teško. Ali, ako ste već kupili sjemenje, morate pre-ih hladiti za 4 tjedna prije sjetve. Oni će trajati oko 3 mjeseca do klijati. Ako nemate tu vrstu strpljenja, imate mogućnost kupnje tvornice. Od tih grmlje će rasti bolje u plodno tlo, te bi trebao do tla i dodajte komposta na njega. Dok sadnje grm leptira, pobrinite se da iskopati rupu što je dvostruko više veličina korijena loptu. Stavite grmlja i te pritisnite dolje dok tlo pokriva rupu. Trebate biti oprezni o zalijevanje. Iako je tlo treba biti dobro drenirani, ali ide na pohod zalijevanje može dovesti do korijen proklinje. Pročitajte više na raste leptir grm.
Butterfly Bush: Kada Trim
Kada trim leptir grmlja? Što je leptir grm rezidba vrijeme? Ako imate leptira grmlje raste u vrtovima, te bi moglo biti znatiželjan da dobije točne informacije o tome kada trim leptira grmlja. Iako ste mogli orezati ili trim leptir grmlja u bilo koje doba u godini, ali ih trimanje tijekom hladne klime bi biti bolji ideja. Trebate trim grm leptira kad je neaktivan. Podrezivanje tijekom vegetacije ima mana. Možda ćete završiti odsijecanje prekrasnim cvjetovima.
Također se može orezati leptira grma u rano proljeće. Pitate se kako to riš leptir grmlja? Ako planirate smanjiti ili orezati grmlje leptir tijekom proljeća, morate pobrinite se da je visina od 3 noge održava. Trebate ukloniti utrošeno cvijeće i mrtve grane. Rezidba potiče rast novih cvjetovi. Možda ćete vidjeti novi rast u roku od tjedana rezidbe. In slučaju, to je snijeg, te bi trebao smanjiti leptir grmlje i dodati sloj malča.
Tijekom sezone spava, možete orezati grm leptir skoro do razine tla ili do stopala iznad tla. Čak i ako imate pruned njih vrlo blizu tlu, ne trebate brinuti. Leptir grmlje rastu vrlo brzo pa ćete vidjeti novi rast i plodan cvatnju vrlo brzo. Zbog svog brzog rasta, orezivanja postaje još bitne. U slučaju da se dopušteno da raste, te može širiti i ubiti druge biljke rastu u blizini. Rezidbe leptir grm grm čini više naočit i možete ga trim i dati mu poželjan oblik.
Pročitajte više na:; rezidbe Leptir Busha - Kako orezati Leptir Bush, leptir Bush Njega i održavanje, sada da znate kada da trim leptir grmlja, možete uzeti dobru brigu o ovom prekrasnom cvjetnice. Ukoliko planirate da raste leptir grmlja, poslužite se sljedećim uputama da se brine o Vašim leptir grma. Slijedeći ove upute će osigurati odgovarajuće rast vaše leptira grma i uskoro ćete naći lijepe leptira lebdeći oko.

No comments:

Post a Comment