Saturday 27 August 2011

Perming kratku kosu

Perms ili permanent hair maše i dalje biti u trendu jer se posljednjih nekoliko desetljeća. Uglavnom kemijske obrade, to uključuje promjenu kose teksture pomoću konkretnija rješenja. Postoji veliki broj stvari koje možete učiniti s ovom hair tretman, od kojih neki uključuju ravnanje kovrčave kose, tijela trajnu, mjesto trajnu, spirala trajnu i stog perm. Stoga, možete napraviti veliku promjenu stvaranjem zrnasto komadića i samo dodati volumen na svoje postojeće frizure. I nije važno da li vam je kosa kratka ili ne. Perming kratku kosu iako ima manje opcija u odnosu na perming dugu kosu. Znati više o različitim vrstama perms.
Perming kratka kosa kod kuće
Before razmatranju savjeta za perming kratku kosu, neka se vidi što se događa zapravo u kosi perming. Postupak uključuje tri koraka, prvi je Zamotajte kosu oko perm šipke (ravna ili cilindrična) po veličini, drugi korak je primjena Perm losion razbiti disulfidnim obveznice kose i na kraju, jedan strojar primjenjuje postaviti kosu u the permed tekstura. Više ovdje, veličina kovrče ovise o trajnu štap veličine. Manji šipke će vam dati malo i zbijeno kovrče, dok su veći perm šipke koristi za klijente koji preferiraju da imaju valovita i voluminozan kosu.
Do ne uzeti u obzir perming kosu samo zato što tvoj prijatelj to ili vaš omiljeni holivudska zvijezda ima spiralni perms. Uostalom, to je kemijski tretman, što može dovesti do raznih nuspojava. U slučaju, da nedavno u boji kosu, čekati neko vrijeme, ili pak ponovio izloženost kemikalijama će uzrokovati oštećenja kose. U istom trajanju treba se čuvati perming već permed kose. Ukratko, ako znate perming o postupku i uzima cestarina na kosu, a zatim samo ići za to. Slijede savjeti za perming kosu kuće:
Provjerite svoje tipu kose; Utvrđivanje tipu kose je prvi korak za svaku hair perming sjednici. Je li vaše bojanje, kratke ili duge, grube ili tanke teksture? Na temelju tih, kemijski tretman vrijeme i štap veličina treba biti odlučeno. Određene metode perming ide dobro s određenim frizurama. Primjerice, spiralni perm kratka kosa je moguće, ali to najbolje odgovara u dužem kose. Znati više o spiralni perm frizura.
Stvari koje trebate; potrebne alate su hair perming kit, 20 ili više trajna šipke određene veličine, češalj, čisti ručnik, zdjelu za miješanje i rukom rukavice. Najvažnijih koraka je odabir desne šipke veličine perm koja će vam dati savršen val uzorak za svoju kratku kosu. Za perming kratku kosu, trebat će vam pomoći ruku, može biti tvoj prijatelj.
Priprema za Perming; Prođite kroz upute smjera pod uvjetom da u kit. Da bi dobili dobre rezultate, morat ćete oprati you kosu s blagim šamponom prije perming. Učinak kemijskih će biti bolje u čistu hair nitima. Ručnik suhu kosu, nakon shampooing. Zatim, češalj nježno ukloniti zamršene i čvorova. Pročitajte više o načinu perm kosu.
Primjena Perming losion; za ovaj korak, podijelite kosu u jednake sekcije i Zamotajte kosu oko šipke (bulji odozdo i kreće prema gore). Veličina kovrče se temelji na tome tight you Zamotajte kosu, veličina i dužina šipke kemijskih tretmana. Imajući to u vidu, primjenjuju perming rješenje za kosu temeljito i čekati određeno vremensko razdoblje.
Hair neutralizaciju korak, a nakon razdoblje čekanja se preko, ispiranje hair ispravno za ispiranje off rješenje. Ručnik suhu kosu i ukloniti perm šipke, jednu po jednu, pazeći da ih ne puling. Zatim se primjenjuju neutralizator na vaš kose, pokrivaju svaki dio tretira kose. On svibanj potrajati oko 24 sata postaviti trajnu kose. Prema tome, ne peru kosu za najmanje jedan dan nakon perming. Check out kratak permed kosu i neke druge kovrčava frizura.
Prilikom odabira kratke frizure Perm, uzeti u obzir vaše lice oblik. Općenito, velike kovrče izgledaju čudno u kratkom kosom. Također, nakon perming kratka kosa, to je vrlo važno slijediti određene upute njegu kose kako bi se smanjila oštećenja kose. Ako je moguće, koristite samo permed hair šampon koji je posebno formuliran za kemijski tretirana kosa. Posljednje, ali ne i najmanje važno, izbjegavati izloženost sunčevim zrakama oštre i koristiti samo odgovarajuće kose proizvoda.

No comments:

Post a Comment