Saturday 20 August 2011

Tea Party favorizira

Porijeklo čajanka je bio namijenjen društvenim okupljanjima, posebno za žene. To je u osnovi anglo-američke kulture koja je također trenirao tijekom Victorian era. Tea stranke sada postali su popularni diljem svijeta, a organizirani su za proslavu prigode kao beba tuševi, vjenčanja, rođendani itd. stranke pozivnice, party hrane, usluge, dekoracije, itd., neke su od važnih elemenata stranke. Stranke favorizira nisu ništa drugo nego dar stavke koje daju gostima kao znak ljubavi. Stranka korist je u osnovi dar za goste da im zahvaliti za njihovu nazočnost na zabavi. Tako, ako se radi o jednom čaja zabavu za svoje prijatelje i tražite neke lijepe ideje o čajanka favorizira da kod kuće ili na kupnji gotove usluge, onda ovdje je neke korisne informacije za vas.
Tea Party milost Ideje
Kolačići: Cookies su neke od najboljih domaći čaj stranke favorizira da možete predstaviti svojim dragim gostima. Oni su jednostavno pripremiti i da ne morate staviti u puno novca za iste. Možete napraviti čokoladne kolačiće, badem maslac kolačiće ili šećer kolačiće i kalup ih u različite atraktivne oblike. Budući da je korist čajanka možete dati oblik čajnik ili čak i čaj čaša. Koristiti male vrećice obrt staviti te kolačiće i izjednačiti vrećice s satena vrpce. Možete čak i dati kolačić rezači kao svoj prilog čajanka. Vaši gosti će zasigurno voljeti ovu korist stranke čaj.
Vrećice čaja: okusom vrećice čaja make prekrasni čajanka favorizira za odrasle čaja stranaka. Možete čak i dar svoje goste neke uzorke čaja služio na čajanka. Biljni čaj vrećice kao što su oni napravili od lavande čaja, zeleni čaj, jasmin čaja, itd., također može biti dobar poslastica za svoje goste. Tea vrećice mogu biti zamotana u razne načine, kao što možete imati jednostavan origami omotnica, saten torbe ili poklon košara. Također priložite malo hvala vam na umu da je čaj torbu zajedno s uputama kako skuhati čaja. Vi svibanj čak i dar više od jednog uzorka čaja i mjesto okusom vrećice čaja u malim ukrasne kutije.
Kup i tanjur: Čaj šalicu i tanjurić je odličan milost za čaj stranaka. Čaj šalice i tanjurići su dostupni u različitim izvedbama i bojama. Možete odabrati lijepe male šalice čaja za svoje goste, zamotajte ih u male vrećice i stavite ih u poklon kutije. Kombinacija kup-tanjurić i demitasse žlica, čini savršenu korist čajanka. These žlice također može biti darovitih zajedno s ostalim čajanka favorizira poput vrećice čaja.
Tea Infuser i Tea konzerve: Još jedna milost koja se uklapa savršeno za čaj stranke favorizira je čaj infuser. Tea infusers su dostupne u različitim dizajne, kao što su cjedila žičane mreže-loptu i srce u obliku čaja infuser. I tu molbu čajanka može povezati s vrećicu čaja pogoduje i kup-tanjurić favorizira. Čaj konzerve su male posude koje sadrže loose čaj u prahu, a oni čine prekrasan favorizira za ljubitelje čaja.
Pročitajte više na:; Tea Party poklon košara, Victorian Tea Party Ideje, Tea Party Etiquette, čajnik u obliku ključ-lanci, svijeće, mini teapots, ledeni čaj infusers, kap čaj, personalizirane igraće karte, čaj vrećice, itd., neke su više ideje za čaj stranke favorizira. Dakle, odaberite bilo koji od tih favorizira ili se s inovativnim idejama vlastite. Sadašnje pogodnosti svojim gostima nakon čajanka i zahvaliti svojim gostima dodavanja zabave i uzbuđenja na party. Zabavite se!

No comments:

Post a Comment