Friday 26 August 2011

Unicorn tetovaže

Are unicorns pravi? Ne znam kao ni bilo tko drugi. Postoji mnogo teorija okreće oko ovaj legendarni antilope. Bezbroj basne i bestselera su mu uključene pozivanje na ovaj mitološki stvorenje za svoje utopijske reprezentacije. A miscelanea iz čarobnog svijeta, od harbingers onima koji-mora-ne-biti imenovan vjeruju u moć da ovaj nevjerojatan stvorenje može dočarati. Dakle ... Do sada razlog za popularnost od unicorns među bezjake poput nas, je prilično očito. Ako ima bilo tko tko može jamčiti za postojanje ove vrste, to je puno svijeta vještičarenja i čarobnjaštva. Međutim, kao ovaj svijet je pametno pod deke of bezjak-repelling-Milina, možemo samo imati vizualne snimke unicorns. Mislim, svoj razlog zašto smo tako da je zaljubljen. Jednorog imaju tetovaže slavno su izvučeni od kasnih šezdesetih godina do danas. Let's vidjeti što je smisao ove tetovaže i ono što je stvarno legenda govori o njima. Pročitajte više o činjenicama jednorog.
Jednorog Tattoo Značenje; Jednorog tetovaža dizajne općenito su nacrtana s purples, svjetlom blues i nijanse bijele. Većina fiktivni zvijeri proizlaze iz ljudskih strah, ali unicorns su povezane s ponašanjem častan, slatka djevice i Djevice Marije. Jednorog je spominje u Bibliji kao divlje nepripitomljen zvijer. Ali, kao što je navedeno njegovo oči na Djevice, ona odmarala glavu u krilu. Samo djevica djevice mogla ukrotiti unicorns, koji je u kasnijoj fazi ih simbol bračne vjernosti. Tako je jednorog tetovaže za žene znak čistoće. Prikaz jednorog sjedi pored Djevice Marije dokazao svoju njuha za poznavanje prave djevice. Tako je samo djevice mogao montirati jednorog.
Zamršen tapiserije imaju prizori jednorog lova u antičko doba. Jedno od takvih djela iz doba gotike objesiti na Metropolitan Museum of Art u New Yorku. Tapiserija pripovijeda priču djevojke koja čarima je jednorog i donosi mu da žive s njom u dvorcu. Natrag u 15. stoljeću, ovaj čaroban jedna rogat stvorenje je prikazan s lavljom rep i koza kopita, predstavlja slobodnu volju. Slika prikazuje jedan slomljeni lanac, koji simbolizira stvorenja moć osloboditi i nikada neće biti zarobljeni opet. Jednorog je rog se zna da je afrodizijak koji baca svjetlo na zanimljiv odnos djevojaka i unicorns!
Povijest Jednorog, Povjesničari su vidjeli prikaz jedan-rogat životinje na nekoliko pečata od civilizacije doline Inda, koji su mislili da bude visoke društvenog ranga. Iako unicorns se ne spominje u grčkoj mitologiji, grčka pisac prirodne povijesti bili su vrlo uvjereni u postojanje unicorns. Aluzije of unicorns su od strane Ktezije koji je grčki liječnik i povjesničar. Ostali, kao što je Aristotel, Plinije (rimski prirodni povjesničar), Aelian (rimski autora), a Strabon (rimski geograf) su spomenuta dva rogati konji u svojim djelima. These može biti preci ili indijskog nosoroga vola. Kineski mitologija je napravio rijetkih reference na jednorog, kao dobar znak. Cara Fu Hsi koji je vladao prije 5000 godina napisao je o jednorogu u tajnosti jeziku. Opet u 2697 BC Huang Di ima pisao o jednorog viziranje što se smatra povoljan omen. Međutim, do danas, ne postoji empirijski dokazi ukazuju na postojanje unicorns.
Pročitajte više o; Sleeve tetovaže za Djevojke: male tetovaže za žene; Cool Tattoo Ideje, Jednorog tetovaže na taj način su simbol čistoće, čednosti, slobodna volja, magičnu ovlasti i jedinstvenost. Ove veličanstvene tetovaže su zastupljenosti vječnog milosti, neupitan finoća i neosvojiv duha koji moraš nositi up your rukav!

No comments:

Post a Comment