Saturday 20 August 2011

Jeftin Podovi

Materijal s kojim želite da pokrije etaže kuće svoje zavisi način na koji vi koristite određenu sobu. Drvo može biti odličan za dnevne sobe, a foyers, ali za kupaonicu podnice on svibanj neće biti da je velika mogućnost. S druge pak strane, izdržljiv pločica mogu biti velik za kuhinju, ali svibanj ne biti velik za spavaće sobe. Za većinu ljudi, trošak dolazi u igru ​​i traže jeftin podnice ideje. Ako ste također razmišljamo o jeftinim podnice ideja, uzeti u obzir radi sebe i vrsta materijala te će zahtijevati će biti lako nabaviti i nositi. U sljedećim paragrafima, mi vam dati jeftin podnice opcije koje možete probati tako da ne bi velika rupa u vaš džep.
Jeftin Podovi Mogućnosti
Jedan od najjednostavnijih podnice opcija kojima možete isprobati je kora i pritisnite vinil ili linoleum. Ova opcija je jedna od najmanje skupo one i mogu biti položen iznad bilo ravnu površinu ili vinilnih podova ili čak preko šperploča. To se može učiniti brzo privremeno pokrivanje poda do vremena koristite pločice ili drvene podove. Primjena ovog procesa je vrlo jednostavna, samo trebate oljuštiti voštanog papira te ih pritisnite na njihovo mjesto. Više o vinil daska podnice.
Ukoliko tražite jeftin podnice opcije za Vašu kuhinju ili kupaonicu, tvrdi crijep je najbolja opcija dostupna. Oni su izdržljiva i otporna na vlagu Osim toga, oni dolaze u različitim stilovima lijepa. U odnosu na linoleum, su nešto skuplji, ali, ako želite zadržati cijene na donjoj strani možete ići za keramičkih pločica podnice, umjesto od mramora ili porculana, a kojom se sami. Preporučuje se da ste dodali podloge cementa odbora, ali možete također koristiti i izdržljiv iverice pod kat. While polaganje pločica početak iz sredine prostorije. Najpovoljnijeg značajka je da je moguće rezati keramike s rezultatom-i-ugriz rezač, umjesto skupe wet vidjela.
Pluto pločice je još jedna mogućnost koju se možete sjetiti. Oni su puno više u odnosu na meke linoleum pločicama, uz to daje prirodni izgled. U usporedbi s drugim prirodnim podnice opcije koje vam svibanj imati, pluta pločice su jeftiniji. Možete koristiti pluto pločice za veliki dnevni boravak za samo nekoliko stotina dolara.
Ako je dobio jednostavan podne površine, vi svibanj uzeti u obzir premaz Vašim konkretnim katu visoke kvalitete sjajnim epoksida. Ako želite stvoriti dojam pločica, možete odabrati za najam brusilica koja ima dijamant blade, tako da se može koristiti dati pravilan završiti.
Jeftin podnice za Podrumima
Ukoliko tražite završiti u podrumu svoje kuće, postoje izgledi da će biti u potrazi za jeftin podrumu podnice. Imate nekoliko mogućnosti za odabir za podrumu podnice.
Kada mislite da se od suterena, morate razmišljati o vodi kao dobro. Voda je glavni razlog za nekoliko ograničenja pri odabiru opcije podnice. Vi svibanj imati vlažne podrume negdje ili drugi, pa dok odabirom opcije podnice, imajte na umu da odaberete onaj koji je otporna na vlagu. Jedan od najboljih opcija koje možete koristiti je pluto pločice. Postoje različite opcije koje pluta pločica možete izabrati iz. Štoviše, oni ne zahtijevaju puno održavanja, pokazuju nevjerojatnu otpornost na vodu i vlagu te su udobne za hodati. Korištenje pluta crijep je jeftina i daje nagovještaj elegancije. Osim toga su izdržljiv i može trajati vrlo dugo.
Osim pluta pločice, također možete odabrati oguliti i staviti tepih kvadrata. Iako, tepih svibanj ne biti vaš prvi izbor za podrumu podnice, možete koristiti ovu opciju ako vrlo malo vode protječe kroz svom podrumu. Štoviše, to je moguće imati više tepisona koje su promjenjivi kao i kada je potrebno. Ukoliko ste ljubitelj tepiha, ovo je mogućnost vrijedan težak.
Ako želite dati formalnu izgled vaše podrum, keramičke pločice mogu se smatrati. Glavna prednost keramičkih pločica je da oni mogu lako očistiti i najbolja stvar je voda ne utječu na njih. Ako je instaliran na odgovarajući način, da će trajati dugo vremena. Keramička je još jedna mogućnost koju možete istraživati, odličan izbor ako suterenu je osjetljiv na vlagu i vodu.
Pročitajte više na:; Škriljevac pločica podnice, Cork Flooring, tako, možete koristiti bilo koji od gore navedenih mogućnosti da daju svoje kuće elegantan izgled. Nadam se, ovaj članak je dao vam neke kreativne ideje jeftin podnice.

No comments:

Post a Comment