Monday 29 August 2011

Ognjište Design Ideje

Kamini imaju svoje mjesto u svakom domaćinstvu. Rustikalni, zemlja dom je nepotpun bez kovanog željeza kamin u pozadini. Čak i modernih suvremenih domova imaju vlastite šik električni kamini. Iako, kamini su veliku korisnost pri hladnom sezone, oni uglavnom koristi za dodavanje u dekor u kući. Ako ne imaju kaminom i planiraju da se jedan instaliran li sigurni da bi razmišljali o tome što su neke kamin dizajn ideje. Ako već imate stari kamin, koje je postalo trn u oku sad, ne mislim da se ne može učiniti ništa kako bi obnoviti svoj izgled. Prođite kroz ideje kamin dizajna navedeni u ovom članku napraviti veliki kamin od svoje vlastite.
Brick Kamin Design Ideje, Opeka kamini su najjednostavnije svih i ne nude mnogo u smislu estetike. Međutim, ako ste odlučni da donese novi izgled Vašeg kamina, zatim tu su sigurno i neke načine na koje možete obnoviti svoje stare cigle kamin. Okrenuti kocka kaldrme je najbrži način dati jedinstven pogled na cigle kamin. Kocka kaldrme s podebljano dizajne dodaje na mnogo stari kamin. Ako napravite prekrasna lukovi u kaldrmi možete stvoriti iluzija zemlje doma sa svojim rustikalnim kaminom. Nikal završiti okrenut je još jedan dodatak koji se može na staru opeke kamin. Više o cigla kamin dizajna.
Wood Burning Kamin Design Ideje, drvo paljenjem kamin najaviti svoju prisutnost prije nego ih mogu vidjeti. Tipičan drveni miris zadržava na cijelu kuću, ako imate drvo paljenjem kamin. Postoje neki ljudi koji su instalirali drvo paljenjem kamina za to jedina svrha. Umeci dodati puno na vizualni izgled drvo paljenjem kamina. Ostala poboljšanja na ovaj tip kamina dolaze u obliku specijalnih jedinica, koje se mogu koristiti za povećanje topline. Neke od tih jedinica, čak dolaze u 24 K zlata. Drvo paljenjem kamina su jako tražio nakon što, zbog njihove autentičnosti. Još na drva spaljivanja kamin umetcima.
Gas Kamin Design Ideje, plin kamina nude vrlo uredan i čist kamin opciju. Oni ne daju van dim za razliku od drvo paljenjem kamina, niti morate se nositi sa pepelom i druge ostatke. Plin linija obično dolazi izravno od komunalnih liniju. Međutim, ako nemate takvu opciju onda vam je potreban za izgradnju spremnika plina u eksterijeru svoje kuće. Dizajn plinski kamin bih jako ovise o krije izgradnje kamina. Dati više tradicionalni izgled na plin kamina, možete dodati vatru stijenama u mjestu trupaca u kaminu. Više o plinski kamin instalacije.
Moderna Kamin Design Ideje; Moderni ognjište dizajn uključuje puno dizajna i građevinskih radova, tako da bi vaš kamin kompatibilan s vašim lokalitet kodovi za kamin sigurnost. Većina modernih kamina su bešavnih i stane direktno u zid. Možete koristiti promašaj umeće drva, ako želite dodati šarm starog svijeta na svoj moderne kuće. Postoji mnogo dodataka koje također služe veliku funkcionalnost osim dodajući da je izgled vašeg kamina. Međutim, prilikom projektiranja modernih kamina uvijek budite sigurni da je sinkronizirano s ostatkom vaše dekor, te da njegov izgled ne treba mijenjati u bliskoj budućnosti. Više o električnom fireplace logs.
Vanjski Kamin Design Ideje, vanjski kamin je odličan način da uživate u ugodnom studen u zrak dok razgovarate daleko sa svojim prijateljima. Jedini problem s vanjskim kaminom dizajna je da je možda ćete morati poduzeti velike bolove da ga uskladiti s vanjskom okruženju u vašem domu. Budući da je, vrt često je značilo za roštilj sjednice i kuhanje s prijateljima, provjerite je li vaš kamin je opremljen s ovim dodatnu funkcionalnost. Prijenosni kamini služe najbolje za terase kao i oni mogu se koristiti kao i kada je potrebno i ne uzimaju previše prostora.
Kamina može poslužiti kao jedini žarište bilo koju sobu, bez stvarne težak tvrdo. Stoga provedbu tih ideja kamin koji ne vrištati prisutnost kamina i čine to stand out od ostatka dekor dizajna. A pokorio kaminom mješavine jako dobro sa svojim dekor, dok je još uvijek pronalaženje niša za se.

No comments:

Post a Comment