Tuesday 23 August 2011

Umirući crne kose plavuša

Bilo da želite vratiti plavu kosu ili želite obojati crne kose plavuša, tu je i posebne tehnike koje treba slijediti i može se obaviti iz udobnosti svog doma. Umjesto trošenja na stotine dolara na salonu, zašto ne nazvati prijatelj preko da vam pomogne sa prekidačem. Iako je dug proces, umirući crna kosa plava nije nemoguće. Jednostavan način da bi se traka boje (ako imate prirodnu crnu kosu) i početi ispočetka s bojom remover. Ali to je tehnika stvarno surovi na kosu, plus možda ćete morati pronaći boju koja boja i preko naranče koji je iza sebe ostavio (nije lijepa slika). Sljedeću mogućnost, koja se spominje u niže navedene korake za kosu boje, je dugotrajan, ali dobiva posao ispunjavanja i nije toliko surovi na kosu. Više o tamne kose s plavuša naglašava.
Umirući crne kose plavuša kod kuće
Razmislite dvaput prije nego što počnete da pigment crne kose tvoje plavuša. Uvijek možete bojiti natrag na svoje prirodne boje, ali da bi se stavljanjem kose kroz mnogo trauma i opora kemikalija. I mi smo pokušava minimizirati svoje izdatke, a ne ih povećati s eksperimentom. Pročitajte više na plavu kosu boje.
Korak 1: prvi korak će biti za kupnju good ostaviti u uređaj i koristiti ga sa svojim uobičajenim za njegu kose pukovnije. Morat ćete početi brigu od vas kosa prije smrti crne kose plavuša. Plus, to ne žele učiniti apsolutno ništa kako bi se smanjila lom ili suhoće kose. Pročitajte više o suhu kosu.
Korak 2: Kupnja označite kit, najlakši onaj koji vam može položiti ruke na (osim platine plavuša boja). Sijeva rješenje će biti apsorbiran kroz boje i vidljivo olakšati vaše kose. Slijedite upute na kutiji točno. Možda u prvom pokušaju, crne kose tvoje ne bi mogli okrenuti plavuša u potpunosti. Sijeva rješenje postupno će ih pretvoriti u boju navedenih na kutiji.
Korak 3: Ako ste obojenu kosu prije, onda boja će morati proći kroz slojeve prethodnih boja. Provjerite jeste li kupiti boju kose iz pouzdanih proizvođača. Ostavite otopinu u kosu za cijelo vrijeme spominje (čak i kada mislite da vaša kosa je lakši nego što se očekivalo). Razlog za svjetlo hlad bi mogao biti pogled na smjesu, i vaša kosa ne može biti svjetlo.
Savjeti o Dying Crna kosa plava; Bez ograničenja na vašem tipu kose, izbjegavati šamponiranje najmanje 12 sati prije i poslije dyeing kosu. Ta praksa će na kraju donijeti najbolje rezultate boji. Pročitajte više o odabiru pravo boja kose. , Nakon šamponiranje, ne flip kosu kao voda beads će ostaviti u boji mjesta svugdje. ; Mjesto neke pamuk loptice preko svojih ušiju i krpom na tanke, a primjenom boja. To će vam pomoći u čišćenju od boja brzo. , Ako ste vi ili vaš prijatelj pomaže što primijenite boju, obrišite sve boje koji bi mogli imati stečen na ruke, noge, ili bilo gdje drugdje. ; Držite par odjeće namočene u toploj vodi pokraj vas obrišite višak boje, jednu za lice, a druga za stvari oko vas. , Provjerite da li nosiš svoju staru odjeću, osim toga, nositi button-down shirt, tako da možete ga skinuti lako prije pranja kose. Pročitajte više na bojenje kose savjete. , Ako imate dugu kosu, preko ramena, kupiti dodatni kutija samo u slučaju. ; Za više informacija o umiranje crne kose plavuša, idite na:; Boja kose Ideje, Kako da biste dobili plavu kosu, Dye tamne kose plavuša, postoje neki nakon njega upute za umiranje crne kose plavuša. Držite koristeći ostaviti u uređaj svaki puta kada šampon kosu. Izbjegavati pretjeranu uporabu sušilo za kosu i stan Okovi kao oni imaju tendenciju da se slomiti i mijenjati plavuša boja kose. Reduce odlazak u bazen i vani na suncu bez zaštite, što je vaša boja može pretvoriti zelenkaste zbog klora i UV zraka, respektivno. Na kraju, ali svakako ne najmanje važno, pričekajte za oko 3 tjedna prije nego što primijenite svježe boje u kosi, i zadržati koristeći najlakši shade moguće.

No comments:

Post a Comment