Friday 19 August 2011

Plačući Mulberry Tree

Plača duda je listopadne biljne vrste koje se proširilo široko u cijeloj Aziji i Sjevernoj Americi. Ova stabla su dostupni u sorte, ona koja nosi voće, a drugo je jalov dud stablo. Plača mulberries se nalaze u mnogo različitih boja. Tih stabala imaju prostrane Visina im se kreće i 20 do 60 metara.
Činjenice o plačući Mulberry Tree
The dud stabala proizvodi slatke bobice koje su bijele, ružičaste ili purpurno u boji, ove plodine su poznate po svojim slatkim okusom. Neka nas razumjeti detaljno o različitim značajkama plača dud stablo. Pridjev 'plač' je prefiks za ime ovog stabla duda, jer grane grow prema gore i onda dolje pognutost Nakon raspisivanja bočno. Ženka stablo biljka stvara plodove nakon što je raste za 4-5 godina. Ovisno o vrsti stabla duda, boje bobica određuju. Purple i crvenim bobicama su proizvodi crveni dud stabala, dok je bijelo stablo nosi plodove koji su bijele, ružičaste ili purplish u boji. Više o dud stablo činjenicama.
Kako to Grow plačući Mulberry Tree, proces uzgoja dudovog plače biljaka je u kratkom, kroz sljedeće upute. ; Uzgoj dudovima je lakše u odnosu na druge biljke, zbog svoje prirode Hardy. Zdravi rast plača duda je moguće u snažnost zone u rasponu od '4 'za '8'. ; Burlapped mladice treba koristiti za sadnju. Plača duda is sušom tolerantan i buja u dobro drenirani tla. Netko može misliti o rastu ove biljke, kako u sunčevoj svjetlosti, kao što su sjene. , Da biljka mladunče, rupu koja je 3-4 puta širine korijena lopta treba biti dug. Dubina otvora treba biti jednaka širini. ; Stablo treba biti posađeno u rupu i stavio u poziciju ravno. Mala količina tla trebaju biti popunjena u rupu, a slijede ga zalijevanje. The remaining tla should be se koristi za popunjavanje jarka u potpunosti. ; Nakon procesa sadnje je više, na području oko korijena potrebno je prekrivena zagrtati biljke, oko 3-4 cm sloj malča preporučuje se za ove biljke. Praksa malčiranja pomaže u zadržavanja vlage. , Redovito zalijevanje po prvi nekoliko godina pomoći u uspostavi biljke ispravno. Budući da je jednogodišnja biljka, plačući dud nakon toga, da preživljava u suše kao dobro. ; Problem uzrokovan štetnika i insekti ove biljke nije značajan. Dakle, ne treba trošiti puno vremena u plač duda za njegu drveća. ; Obično koriste sorte za plantažni su Morus Alba 'Chaparral "(muška) i Morus Alba' pendula '(ženski). ; Kresanje plača duda, Praksa rezidbe plače mulberries pomoći u cirkulaciju zraka i svjetla, osim povećanja svoj izgled. Rezidba se obavlja u uspavan sezone, odnosno kada je lišće su pali off. Ne treba potkresati stablo u rastu fazi, kako bi se spriječilo bilo kakve štete na biljci. Neželjene grane treba pruned. Granama koje se sijeku i uzrokovati štetu jedni druge površine također trebaju biti pruned. Treba obrezuj grane na takav način da je točka na kojoj su krenuti iz debla treba biti odsječen. One grane koje dodiruju tlo također treba pruned dati stablo pravilan oblik. Opširnije na:; Mulberry Tree rezidba, Mulberry Tree identifikacija; Činjenice o plačući dud stabla i upute kako bi ga rasti, će pomoći u zbrinjavanju ove biljke. One mogu rasti ove listopadne biljke u dvorištu uz minimalan napor.

No comments:

Post a Comment