Tuesday 30 August 2011

Sjenilo Make Up

Kad je riječ o tome make up, postoji jedan organ lica koje sam najviše naglaskom na, a to je moje oči. Iako nemam tzv perfect oči, odnosno velike i svijetle oči koje smo vidjeli na toliko glumice i modeli, ali sam naučila nekoliko, vrlo inteligentan i zanimljiv šminke up trikovi, što je vrlo pametno naglašava i uljepšati oči . Kad kažem šminke gore, mislim sve, desno od eyeliner to the eyeshadow i the maskara. Od tih očiju čine alati, sjenilo je moja omiljena, kao što je pomoću različitih boja sjenilo mogu dati sebe prirodni nevina pogled na jedno vrijeme i promjene na potpuno hrabar i odvažan pogled na drugu. No, dopustite mi da vam kažem jednu stvar, da primjenom oku sjena make up je umjetnost. Ako ste zainteresirani u njoj učenju, a zatim u nastavku su neke stvarno kreativne i zanimljive sjenilo make up savjeta, koje ćete naći vrlo korisne.
Savjeti za sjenilo Make Up
Osnovni Priprema
Prije primjene sjenilo, pobrinite se da vaše lice i oči pravilno čistiti. Dakle, početi od čišćenja vaše lice uz dobre kvalitete lice oprati. Nakon što to napraviti, vidjeti da je vaš obrva pravilno oblikovani i nema lutalica hair. Ako postoji, a zatim ih izvući sa tweezer. Također, postoji jedan šminke up tehnika koja uvijek biste trebali zapamtiti kada radiš sjenilo make up, i da jest, eyeliner i maskara uvijek se primjenjuju nakon the sjenilo je stavljen i nikada prije.
Pročitajte više na:; Kako staviti na sjenilo, Kako se prijaviti sjenilom, Biranje pravog eyeshadow Boja
Kada je krenuo u kupnju sjenilo napraviti up setove za sebe, to je vrlo važno da odaberete onaj koji ima boja koje će nadopuniti vaše oči boje. Pravo i najkompatibilniji sjenilo boje za ženu sa smeđe oči su cool blues, zelje, bronce, roze, crne i maroons. Za žene s plavim očima, sjenilo boje, poput breskve, siva, smeđa, zlatna i šljiva će pomoći u dovođenju iz prirodnu ljepotu očiju. Za žene sa zelenim očima, boje poput purpurne, bakra, zlatni i smeđi će biti idealno. Na kraju, žene koje imaju oči boje lješnjaka, treba se odlučiti za neutralne boje, Deep Purple, zelene, roza, tamnocrvena i bronce.
Pročitajte više na:; sjenilo za smeđe oči, sjenilo za Blue Eyes, sjenilo za zelene oči, sjenilo za Hazel Eyes; Primjena sjenilo
Postoje brojne sjenilo make do stilove koji su žene ovih dana odlučiti za, kako bi se različite vrste izgleda. Iako stilovi mogu biti različiti, ali primjena sjenilo ostaje isti, većinu vremena. Za primjenu eyeshadow make up, postoje tri regije u oku koji bi trebali usredotočite na. Prvo je područje koje je samo iznad gornje trepavice, drugi je područje koje se nalazi između obrva i linije trepavica i treće je područje koje je odmah ispod obrva. Kad planirate primijeniti određenu eyeshadow boja vaše oči, pobrinite se da imate tri nijanse eyeshadows, tj. svijetla, tamna i srednje, iz iste boje obitelji. Najmračnijim shade je primijenjena na trepavicama, medij shade primjenjuje u drugoj regiji između trepavica i obrve linija, a svjetlo shade primjenjuje se tik ispod obrva. I na kraju, koristite sjenilo četkom, sva tri su pomiješan zajedno lijepo da biste dobili čak i izgled.
Pročitajte više na:; eyeshadow ideje; eyeshadow savjete, nadam se navedene eyeshadow make up savjeta će biti korisne za vas, kada je krenuo u odabir eyeshadow boja za oči ili kada to učinite svoj šminke up, sljedeći vrijeme. Evo vam žele sve najbolje u Vašem nastojanju ljepote!

No comments:

Post a Comment