Monday 29 August 2011

Scary Pranks

Plašenje netko nam daje neizmjeran užitak sadističko, zar ne? Oh da to radi! priznaj! Za gledanje nekoga tko je imao nervozan i nervozna i shocked izraz na njihovim licima ... čista radost! Ja kladiti svi imamo pokušao 'krije iza zida i skakanja na osobu na užas mu' prevariti. A ako smijeh da je to zastrašujuće podvala budi iz nas, je sve to ići, onda Scary podvale su idući u biti ovdje za dugo dugo vremena ...Oh, jako dugo vremena! I to je razlog zašto to ne iznenađuje da postoje toliko zastrašujuće podvale ideje koje su već tamo. Pa što reći da smo pogledati neke zastrašujuće neslane šale? Ponovno živjeti u prošlosti slave smiješno strahovit podvale (i ne-tako-smiješan zastrašujuće podvale)? I dok smo na to, neka je ključ u na još neke od tih uvijek popularnoj zastrašujuće podvale, neka mi? So braće se ljudi 'coz ovo je grbav vožnju.
Scary Pranks za djecu
it Tone niz usjek ako djeca su premale, u redu? Mi ne želimo nešto nepotrebno komplicirano događa ovdje! Ali sve u svemu, smiješno podvale za djecu, to su.
Haunted Button; Ovo je vrlo vrlo jednostavan trik i sam je izvukao kao milijun puta! Uvijek pobjednik. U redu ovdje je ono što vam je činiti. Dobiti bilo tko isključiti svjetla susjedni sobe / predvorju / hodnika i nakon što učiniti, zamolite ih da mjesto njihove ruke na the switchboard toliko da ga oni pokrivaju u potpunosti. Ako je moguće, pokrenuti led preko leđa ruke kako bi se ledeni cool. Sada pitati dijete ili bilo tko drugi tko za taj tvar, (ovo jedan od Scary podvale radova na svih dobnih skupina!) prebaciti na svjetlo. Pretvarati kao da se ne može to učiniti, jer postoji nešto u tvojim rukama. Kada dijete ide u sklopku na svjetla u mračnoj sobi i njegove ruke dolaze na ledena hladna ljudski dodir ... vjerujte mi, to stvarno plaši the daylights iz vas! Pročitajte više na smiješan podvale.
Scary lice; Crtanje zastrašujuće lice ili don zastrašujuće maske. I dok dijete spava, polako počinju da ga tresti, tako da on počne ustajanja. Zatim stavite svoje lice točno iznad njih. Mozda ces trebati pamuk pokriti svoje uši za vrištanje koji slijedi.
Prozor Ghost, a to jedna od Scary podvale, traje neko planiranje i partner pull off. To će raditi bolje ako ima odraza unutar kuće tako da ne možete vidjeti ništa van osim ako stvarno ide u neposrednoj blizini. Ok, pa ovdje je ono što vam je činiti, doći netko nositi zastrašujuće maske i stajati izvan kuće u blizini prozora. Zatim zatražite dijete da vidi izvan prozora i reći ako je netko / nešto je došao, itd. Budući da se ništa ne vidi, oni će morati ići desno uz prozor, a to je kad se druga osoba skokovima ispred prozora s maskom. Scary kao pakao? Pročitajte više na praktične podvale za djecu.
Ostali Scary Pranks povući
Ovdje su neke više značiti zastrašujuće podvale da će se povući! mi zahvaliti kasnije moj prijatelj. mi zahvaliti kasnije.
The vampir u krevetu, a to je stvarno smiješno na onaj koji može povući ovu off. A posebno velika povući se kao partner ili polubrat ako dijelite isti krevet. Dok se vaš partner spava, organizirati jastuci da izgledaju kao tijelo i mjesto masku za lice (ne nužno Scary) na njega. Tada kao i oni spavati, donijeti strukturu kao bliski njihovim lice moguće i zatim ih probuditi. Grogi-očiju a pola spavaju, da će biti prestrašen iz njihova straha, pitajući tko je osoba pored njih je! Može se koristiti više različitih alternativa za ovaj jedan - stavljanjem gumene zmije ili pauka ili čak i krvavi plastičnu ruku koja izgleda kao prava stvar, blizu njihova lica dok su oni probudila je samo jedan od njih. Pročitajte više na spavanje podvale.
Računalo trik, Scary podvale na računalu su svi bijes ovih dana. Jednostavan i stvarno djelotvoran. Preuzmite jednu od ovih poruka koje nude računalu podvale koje su zastrašujuće. Što više popularan jedan ide ovako nešto. Pošte traži od primatelja da studija nešto vrlo precizno u pozadini na slici. A kada osoba odlazi u blizini zaslona Banshee ili vampir cura na zaslonu s vrisak! Hehe! Zastrašujuće. Re.a.ly. Scary! Pogotovo zato što ga ne očekuju. Jedan pakao od Scary računala podvala, kažem vam!
Bungee Samoubojstvo, a to je jedan od onih Scary podvale povući na prijatelje, koji svibanj ili svibanj ne rade. Ali ako to ne, to će biti legendarni! Kad idete bungee jumping, pitati tip koji obrađuje konop koji će vam pomoći u scaring tvoj prijatelj. Kada vaš prijatelj skokova okrenuti ti dečki, s leđima na zemlju, baciti komad konopa nakon njega i djelovati kao da konopac koji je drži ga natrag je pukla! To je doslovno će zaustaviti njegovo srce! To ne će biti vrsta avanturu krenuo je na!
Čujem glasove; Opet, malo lukav provesti i da će zahtijevati malo planiranja. Nabavite Mike sustav i postaviti postavke na jedan grub način, tako da glas dolazi sve ozbiljno, kada se govori u njega. Zatim zamolite prijatelja da sjedi u drugoj sobi koristiti Mike. Nula na žrtve. Dok su svi ćete sjediti u, počnite polako govoreći stvari poput te vidim, ili ću dobiti vi (ili što god možete misliti up, nisam dobra u tome.) U tihim glasom. Pretvarati se da ne čujete ništa. Kada se glasovi početi dobivanje glasnije i glasnije u decibelima, a vi sa svojim ne mogu ništa čuti malo ...Scary! Za vaš prijatelj koji je! Pobrinite se da vaš prijatelj vam ne uloviti ili vidjeti svjetla sustava treperi kad se govori u. Ili izigrati ne nikakvog smisla!
Pročitajte više na:; stranka Pranks, dobro obest ideje, kako je zabavno su ti Scary podvale? Stvarno jako zabavna ako ih dobiti u pravu! A što je velika da oni su prilično bezopasni podvale. Dovoljno je sjetiti da ne pretjerati s ovim i ne završavaju radi nešto što ne želite da se dogodi samo za sebe. U protivnom ...Idi zabavite se!

No comments:

Post a Comment