Monday 22 August 2011

Valovita kosa stilova s Bangs

Valovita kosa dati mekom romantičan izgled. Međutim, ako nemate valovite kose, tada je vrlo lako stil Vašeg ravnu kosu u kovrčavu frizura. Mokri vaše ravnu kosu, i primijeniti kovrčave kose pjenu ili morska sol sprej na mokru kosu. Zatim poviti kosu, držeći različite dijelove vaše kose u ruke i da ih cijeđenje. Neka vaša kosa suha, naravno, a onda ćete primijetiti imate veliki valovita kosa. Možete izravno rezati kosu, u neku stilu šiške i da ćete imati velik frizuru. No, kako bi vaša kosa izgleda još teksturom, možete uzeti u obzir ide za bilo koju od niže navedenih baza šišanje. Zatim pokupiti jednog od šiške stil i pratiti vaš valovitu kosu stilova s ​​bangs.
Baza Šišanje, obzirom na nastavku su različite stilove šišanje i ideje od kojih možete izabrati, i dalje stil s bangs.
Jednostavno Slojeviti Cut: Možete ići na jednostavne i slojevite duga valovita kosa stilova s ​​bangs. To se može učiniti rastanak kosu u sredini, a rezanje kose završava into postupno manjeg ka više slojeva.
Duboko Slojeviti Cut: Ove frizura izgleda odlično na valovitu kosu, i može se koristiti za izgradnju manje ili više volumena. Smanjiti vaše kose u dubinskim slojevima, dio vaše kose u sredini. Zatim izvaditi prednji dio kose (koja će se koristiti kasnije u stilu u šiške). Zatim izrezati više slojeva na krunu, a manje na dnu.
Slojeviti naletima Mix: Da bi vaša kosa završava stand out čak i više, i gledati odvojeno probati ovu frizuru. Get your hair cut u slojeve, a zatim rezati kosu naletima. Da bi cut vaše kose naletima držati pramen kose u 45 stupnjeva kut, nagnuti škarastim i napraviti rez. Na ovaj način raditi na sve vaše kose niti.
Graduated Stil: Iako, diplomirao bob stilove uglavnom mogu vidjeti na redu ravnu kosu. Ali, dobar stilist može pomoći da dobijete stupnjevito srednje valovita kosa stil s kovrčavom šiške previše. Možete ići diplomirani Bob u kosi. Provjerite jeste li zadržati svoje duljine dulje dok ih rezanje, kao i mokru kosu nakon sušenja, će niknuti. Pročitajte više na, valovite frizure s šiške.
Valovita Haircuts s bangs Mogućnosti, pokupiti bilo jedno od šiške stila, a to pratiti s bilo koje od gore navedenih šišanje.
Blunt Kleopatra Bangs: Na tupim bangs Kleopatra stilu, češalj kosu ravno te ih izrezati ravno dok Ti obrva razini.
Side Kratki Bangs: Side kratke šiške daju slatke frizure s šiške. Možete izrezati kosu postrance u kratkim šiške držeći prednji dio u kut i izrezivanje od kose.
Side čišćenje Bangs: Kako izrezati kosu elegantan u stranu brišući šiške, drže prednji dio vaše kose u stranu, nagnuti škarastim i napraviti rez, čuvanje dužine kose dulje. Češalj i provjeriti.
Jednake Side Bangs: Slične na drugu stranu brišući šiške, samo dio vaše kose u sredini, držite desnom sekcija daleko i napraviti rez. Ponovite za drugu stranu. Saznajte više na, kovrčava kosa s bangs.
Naletima Bangs: Da bi vaša kosa šiške naletima izgled, izdvojiti kose pramenove i raditi na njima pojedinačno, rezanje kose pramenove naletima.
To su razne opcije za valovitu kosu stilova s ​​bangs. Bi održali svoju frizuru, morat ćete posjetiti stilist svaka 3-4 tjedna, ovisno o rastu kose. Šiške će rasti brže i možda promijeniti način na koji vaš izgled. Dakle, možete obrezati višak dužini od sebe šiške. Dakle, odabrati good šišanje baze i šiške stilova, to pratiti s nekim idejama boju kose kako bi dobili još više textured izgled, i uživajte!

No comments:

Post a Comment