Saturday 20 August 2011

Gel Nokti

Svaka žena želi imati lijepe i dobro njegovan ruke. I što bolji način za uljepšavanje i rukama, nego s dugom, simetričan, dobro oslikane nokte. Ovih dana, kada su žene su već pod puno stresa, pokušavajući uravnotežiti i njihov osobni i profesionalni život, briga za održavanje prirodne i duge nokte, izgleda pored nemoguće. Ovo je gdje je umjetni nokti, uključujući gel nokte doći pri ruci. Pustiti nas znati o gel nokte, neku vrstu umjetnih noktiju, znajući što su izrađene od, vrste gel nokte, kako se oni mogu primijeniti, a što prednosti i nedostaci su nasuprot drugih umjetnih noktiju. Pročitajte više na nokat umjetnosti.
Gel Nokti
Gel Nokti su možda najsličniji prirodnim noktima, u izgled i tekstura. Gel nokte uglavnom su izrađeni od dvaju sastojaka, naime polimerni prah i monomera tekućine. Kada se ove dvije sastojci reagirati, onda polimera niti su formirane. These polimera niti tada se suši napraviti teško smola, koja nosi veliku sličnost s nokta. Gel nokte također uključuje drugi sastojak, naime oligomeri, što ih čini vrlo fleksibilan i prirodne slično.
Tipovi Gel Nails
Gel nokti dolaze u dvije varijante, naime svjetlo izliječiti gel noktiju i nema svjetla gel noktiju. Da biste dobili svjetlo izliječiti gel nokte, gel se nanosi na nokte, a zatim drži pod ultraljubičast svjetlo za oko dvije minute, dok se dobiva izliječiti i otvrdnu. Za primjenu bez svjetla gel nokte kod kuće, aktivator gel je u prvom redu brušenog na noktima, a zatim gel se primjenjuje na vrhu. No svjetlo gel noktima ne zahtijevaju ultra opreme ljubičastu svjetlost, a time i uz malo prakse, može izliječiti kod kuće sama.
Gel Nails: Prednosti i nedostaci
Najbolja stvar oko gel nokte je da oni izgledaju gotovo kao stvarne kao što je prirodnim noktima. Oni su fleksibilni, tanak i ima sjajan izgled. Gel nokti su prilično sigurno previše, pa čak i trudnice ih može upotrijebiti.
Jedan od najvećih problema je gel nokte, u odnosu na akrilne nokte, oni razbiti vrlo lako. Također, lak za nokte gel na noktima ne ostaje dugo, i stoga, oni moraju biti oslikana vrlo često. Na kraju, ako je gel nokte pauze, nema načina da oni mogu biti fiksne kod kuće. Za podnošenje ili gel nokte uklanjanje, mora se uzeti profesionalne usluge za kozmetički salon. Pročitajte više o akril nokte vs gel noktiju.
Gel Nokti dizajni
Baš kao što akrilni nokti mogu dati bilo kojem obliku i boji, sličan gel nokti mogu biti oslikana i styled na bilo koji način osoba želi. Gel nokti se mogu nositi duge, srednje ili kratko, ovisno o nečije likings. Oni se mogu se dati kvadrat, okruglasta ili biserno oblika, ovisno o tome što odgovara ruke. Gel dizajna noktiju može varirati od toga da bude trijezan, a la Francuski nokte ili ih može jednostavno outrageous, by slikarstva gel nokte u bold i crne boje.
Opširnije na:; Nail Art dizajn, Easy Nail Designs; Kako napraviti dizajne na noktima; Gel nokti čine rukama jedne žene izgledaju vrlo atraktivno. Oni su puno lakše održavati nego prirodnim noktima i izgledaju prilično mnogo isto. Ako ste zabrinuti za gel nokte troškova, neka mi reći da iako je početna cijena svjetlo izliječiti gel nokti će biti visoka, ispunjava koje su potrebne svaka dva do tri tjedna ne košta puno. Plus, ako pogledamo na prednost imaju svjetlosti izliječiti gel nokte, tj. oni ne break lako kao prirodnim noktima, su fleksibilni i izgledaju sjajno, zatim usporedni troškovi su ništa. Dakle, što čekate? se dobiti gel noktiju i danas, nositi svoje omiljene dizajne na njima i vijoriti ruke gdje god idete.

No comments:

Post a Comment