Monday 22 August 2011

Kožni kauč popravak

Kožna trosjed je imovina za interijere. Ona ima nekoliko prednosti za koje više i više ljudi vole napraviti takav ogroman ulaganja za ovaj komad namještaja. Komforan je i može trajati više godina. To je lako čisti i ne zahtijeva puno održavanja. Ono što je najvažnije, svoje stilski izgled može poboljšati izgled unutrašnjosti projektiranje od kuće. If kožne sofe dobiti oštećena, to je dužan da ste uzrujani izgledati kako it iskrivljena. Nemojte se osjećati razočarani su koža kauč popravak moguće je bez mnogo hassles.
Kako to Utočište kožni kauč?
Većinu vremena, pukotine, suzama, rupe ili ogrebotine zajednički su oblici oštećenja naći na kožni kauč. Ove štete fiksne uz pomoć koža popravak kit, koji je dostupan na lokalnim trgovinama namještaja. Ove setove sastoje se od svih vrsta rješenja za čišćenje kože, popravak rješenja, ljepila i alate koji su potrebni za popravak posao.
Pripremanje Površina: bez obzira kakve oštetiti kožni kauč je pretrpjela, prvo što treba biti učinjeno u pripremi koža površina. Koža se koristi za proizvodnju kauč ima zaštitni sloj na površini kako bi to traje duže. Priprema rad uglavnom uključuje uklanjanje ovaj kaput i čišćenje prljavštine i prljavština iz kože. Za tu svrhu koristite koža čišćenje rješenje kit šešir može ukloniti i prljavštinu i kaput. Drugi mudri, možete koristiti na finim brusnim papirom očistiti kožni kaput. Zatim umočiti vatu u alkoholu i izbrisati ga na brušeno područje s nježnim rukom. Oštećene rubove koža nerijetko imaju tendenciju da se sklupčana u vanjskom smjeru. These rubovi moraju biti obrubljen škarama da se dobije glatka završiti krajem.
Popravak ogrebotine na kožni kauč, ogrebotine i pukotine se smatraju manjim oblicima oštećenja. Ovakva kožni kauč popravak je učinjeno uz pomoć koža punila nalazi u kompletu. Uzmite neke punila na špahtlom i primijenite ga preko izgreben ili napuknut području na takav način da se utiskivati ​​u potpunosti dobiti prikrivali. Neka punila temeljito osušiti, a zatim pijesak područje s brusnim papirom kako bi grube rubove punila čak. Postoji jedna ogrebotina popraviti rješenje u kompletu koja se zatim primjenjuje uz pomoć krpom ogrebotina popravak. To bi trebao biti lijevo netaknuta nocenju temeljito sušenje. Sljedeći dan, očistiti područje s kožom čišći, a zatim zalijepiti područje s kože zaštitnik.
Popravak pukotine i rupe, a to uključuje korištenje koža krpa prikrivanja rupa. Većinu vremena, proizvođača pružiti rezervne komad kože i obično priložen u nastavku kauč. Možete koristiti ovaj komad zakrpe za svoj rad. Mjera veličine rupe ili pukotine i izrezati kožne inčni krpa polovina veća nego što je zapravo potrebno. Umetnite krpa u rupu u takav način da to ide ispod rupu. Sada se neki ljepila i primijenite ga preko donje strane ruba i pritisnite ga tako da se krpa drži dobro sa ostatkom kože. Ljepilo će zahtijevati nekoliko sati da se osuši se u potpunosti. Nakon toga, pijesak područje s nježnim rukom glatko gore bilo grube rubove od ljepila. If boju patch se razlikuje od boje kauč, a zatim možete koristiti boje odgovarajuće boje koje se mogu dobro slažu s ostatkom prostora. Na kraju, koristite zaštitne dlake na pečat popravljeni području. Dobijte više informacija o kožni namještaj popravak.
Kožni kauč troškova popravka bit će minimum ako to rade sami. Međutim, morate imati dobru količinu strpljenja obaviti zadatak. When opsežna šteta prouzročio kožni namještaj, onda je uputno zaposliti profesionalnog. Popravak cijene je često različita za svakog izvođača. Zato, posavjetujte se više od jednog od njih, prije donošenja konačne odluke o njima zapošljavanje.

No comments:

Post a Comment