Saturday 27 August 2011

Staklo Tile backsplash

Staklena pločica backsplashes su trenutno vrlo popularan izbor kad je u pitanju renoviranje kuhinje dekor. Staklo kao materijal upotrebljiv u njegovoj uporabi i ima širok spektar koristi kada je u pitanju kuhinja dekor. Obojeni uzorak staklo crijep čini za lijep kuhinja backsplash. Na ovaj napisu raspravljam o staklo crijep natrag uprskati instalacije.
Staklo pločice backsplashes ponuditi bolju otpor kalup zbog neprilagođenosti-porozna prirode. The reflectiveness stakla također pomaže u izradi sobi pojavljuju svjetlije. Sveukupni ambijent vašeg kuhinje zasigurno će potaknuti dobiti s backsplash stakla crijep. Vi ne trebate zaposliti jednog majstora za taj posao kao i oni mogu lako instalirati na svoj vlastiti. Pročitajte više na staklu pločica backsplash ideje.
Instaliranje staklene pločice backsplash
Kuhinja zidovi su skloni da se mokrim i uništena mrlje i rast plijesni. Instaliranje backsplash na kuhinjski zid može učinkovito zaštititi zidove, dok poboljšanje estetiku vaše kuhinje. Instaliranje staklo crijep backsplashes je sasvim jednostavan i neposredan posao koji može biti završen u roku od nekoliko sati, ako imate pravo alate i materijale pri ruci. Prije nego se o tome razgovarati instalirate blacksplash staklo crijep, dopustite mi da popis alate i materijale koje ćete zahtijevati da biste dobili posao ispunjavanja. Evo što trebat će vam:, 3 / 8 V oblika lopatica, Razor noža, Saw, White thinset mort / mastiks ljepilo; Staklo Crijep Mozaik, Spužva bris, talog, većina ove stvari će biti dostupan na Vaše trgovine susjedstvu hardver. Izmjerite dimenzije kuhinje zidina koje su se pokriveni s backsplash koja će vam dati ideju o dimenzijama stakla pločica mozaika listova trebat će vam. Možete imati puno izbora za staklo crijep uzoraka i boja. Ne morate znati kako rezati staklo crijep backsplash kao što su oni zaglavi na listove papira (obično na strani pločice prema van). Tijekom instalacije, samo trebate ih izvadite iz lima. Sada neka mi govoriti o staklo crijep backsplash instalaciju. Neki ljudi čak ići na recikliranog stakla pločica backsplash instalaciju koristeći stare pločice.
Prvi dio je postavljanja na zid na kojem planirate instalirati pločice. Očistite zid ispravno i provjeriti da li je pločica mozaika može pokriti cijeli zid adekvatno. Za pločice staviti na zid, trebate primjenjivati ​​thinset malter na zid. Miješati mort thinset ispravno i držati ga spreman za primjenu. Također bi mogao koristiti mastiks ljepilo na mjestu thinset maltera staviti pločice.
Koristeći britva nož, izrezati staklo crijep mozaik lima s traženom dimenzijama. Za pokriće rubova, možda ćete morati rezati komade pločica s crijep vidio. Pripremite crijep brbljati za instalaciju.
Koristeći u obliku slova V gleter, primijeniti thinset jednoliko na zidu. Prekrijte cijelo područje zida i brinuti da nijedan šupljine ostaju između. Zatim pritisnite list pločica staklo dolje na thinset malter dok se drži čvrsto. Neka pločice postavljen u maltera za sat.
Nakon što su pločice postaviti u, mokro radu poklopac sa spužvom. Nakon njegove mokra, mozaik list papira lako oljuštiti, ostavljajući pločice čvrsto postavljene na zidu. Neka se boravak na taj način za dan. Zatim možete primijeniti injektiranje ispuniti u razmake između pločice. Očistiti svaki injektiranje mrlje koje tvore preko pločice i neka zid lijek za malo vremena. Uz to, vaš staklo crijep backsplash je spreman! Pročitajte više na staklu pločica instalacije.
Kao što možete vidjeti, instalacija backsplash staklo crijep je vrlo jednostavna. Instaliranje backsplash staklo crijep daje makeover instant vaše kuhinje. Takve malih home poboljšanje poslovi ići dug put u poboljšanju estetici svog doma interijera.

No comments:

Post a Comment