Wednesday 24 August 2011

Odnosi disfunkcionalna

Odnosi se ne može uvijek biti ružičaste i svijetlo. Dogovoreno. Postoje usponi i zatim tu su i padova. No, većina parova, obično žive izvan uspone i preživjeti padove pronaći ravnotežu na način da je pravo za njih. To su normalne uravnotežen i zdrav odnosa. Zatim tu su oni odnosi koji ne može biti nazvao kao ništa drugo nego disfunkcionalnih odnosa. Što su disfunkcionalna odnosi? Zašto se oni nazivaju nezdravi odnosi? Neka nas pronaći:
Disfunkcionalna Odnosi Znakovi
Jeste li u odnos i ne može pomoći, ali dobiti osjećaj da nešto nije u redu? To je vrijeme suočiti s mogućnošću da je vaš odnos pitanja mogu biti jedan od onih koji su nazvao kao disfunkcionalnih odnosa. Ali, jesu li sigurni, to je to? Evo nekih disfunkcionalnih odnosa znakove će vam pomoći prepoznati ako ste u disfunkcionalnim odnos ili ne.
Ljutnja i bijes, da li vi uvijek osjeća ljutnja i bijes? To je jedan od znakova disfunkcionalnih veza. Ljutnja i bijes prema vaš partner ili odnos u cjelini vjerojatno znači da su prisiljeni da učine nešto što ne želite učiniti. I to, nije ograničena na jedan dan ili jedan lutalica incident, ali nešto što se događa na dnevnoj bazi.
Uvijek napeti, osjećate se kao da uvijek zavladala je napetost. Vi osjećate da se nikada prikladno vrijeme za razgovor ili pitajte što vašeg partnera. Bez obzira što vi kažete, uvijek postoji bojazan da će se stvari eskalirati u borbu.
Trapped Ti osjećaju zarobljeni i zatvorena, a često se lijevo pitate o tome kako je život bio prije ovog odnosa, koja uvijek daje vam oslobađajući osjećaj.
Promijeniti sebe, vi osjećate da morate stalno se mijenjati za drugu osobu da vam se sviđa. Ako se osjećate kao da živite svoj život na njihove uvjete i ako ne promijenite i sami kalup da bi druga osoba sretni, oni će otići. Predstava moći naći ćete gubitnik u svako doba.
Nisko samopoštovanje, Razvoj niskog self poštovanje je jedan od glavnih znakova disfunkcionalnih odnosa. Vi osjećate svoje povjerenje ebbing dalje i osjećaj neuspjeha. Potrebu da se izolira od obitelji i prijatelja postaje gotovo neodoljiv, jer ste se bojali da ih okrenuti.
Tučnjave, postoje stalne borbe i verbalni napadi. Ono može početi s niti od vas voljan pustiti točku i žele biti pobjednik u svakom argumentu. Koja polako će se premjestiti na rezanje primjedbe, sarkastičan comebacks i slično. Zdrav odnos će se naći par koji poštuju jedni druge i ponosni drugih postignuća.
Krivnja i nesreće; Osjećate se nesretnim stalno. Ne u napadaje, nego više kontinuirano emocija. I kad misli o napuštanju odnos doći do vas, vi završiti osjeća krivim što ti misli.
Pročitajte više na osobine zdrav odnos.
Disfunkcionalne obitelji Relationships
Tu su i disfunkcionalnih odnosa što se može vidjeti u obiteljskoj postaviti. Disfunkcionalnog odnosa u obitelji postavili mogu biti nazvao kao one u kojima ravnotežu snaga i odnosa nije normalna. To ne zadovoljavaju potrebe zdravog odnosa.
Ovdje su neke znakove koji se mogu uzeti kao obiteljskim odnosima koji su pali plijenom disfunkcionalnih odnosa:
Potrebe nisu ispunjeni, a djeca potrebe (ljubav, hrana, udobnost, odjeća, itd.) neće biti ispunjeni. Oni će biti ignorirane, tako da čak i djeca će razviti osjećaj straha i niskog self poštovanje u ranoj dobi, koja bi mogla odlučiti tijekom svoga života u budućnosti.
Djeca preuzeti odgovornosti; Djeca će preuzeti odgovornost da je normalno biti poduzete od strane odrasle osobe u kući. To bi moglo uključivati ​​kuhanje, shopping, u potrazi nakon mlađi braća i sestre i slično. Ove dužnosti uzimaju se u vrlo mladoj dobi zbog određenih mentalnih bolesti koje su roditelji pate od roditelja ili su kronične drinkers.
Roditelji vrijeđanje, zlostavljanje može biti kazni u bilo kojem od ovih oblika - Seksualno, verbalnog ili fizičkog. Verbalna zlostavljanja u obliku omalovažavanja i kritiziranje nekoga, izravna nazivanje pogrdnim imenima, čineći ruglo od njihovih postignuća, ili ih stalno omalovažavanje. Fizičko zlostavljanje u obliku zapravo udaranje djeteta često i neskriveno. I ne osjeća kajanje bilo nakon toga. Seksualno zlostavljanje može biti s kojima se suočavaju obje djevojčica i dječaka te najgore vrste zlouporabe u lice, jer to može imati scarring učinak na djetetov mentalni status.
Kontrola roditelja, Parenting, u kojem se roditelji tako kontroliraju da se do kraja remete prirodni rast i razvoj djeteta, lako može biti nazvao kao disfunkcionalni odnosi postava. Oni ne dopuštaju njihovu djecu da se sve odluke koje su prikladne za njihovu dob i stalno očekuju ih učiniti upravo ono što traže od njih. Zahtjevi postavljeni na ta djeca također su vrlo visoke, čime djeca žive pod stalnim strahom i koje često mogu razviti u ljutnja prema roditeljima.
Pročitajte više na, disfunkcionalne obitelji, kao uzroka teških djetinjstva; koraka do stupanja na Parenting: "Ovo su bili različitih scenarija koje čine disfunkcionalnih odnosa. Da li vidite sebe u svakom od ovih scenarija? Onda možda je vrijeme da se nešto o tome. Sve najbolje!

No comments:

Post a Comment