Sunday 21 August 2011

Steznik Patterns

Steznik je haljinu koja je izvorno nosio kao temelj odijelu ili rublje za žene tijekom Victorian era. Korzet plijesni i oblikuje tijelo čvrsto dati atraktivne oblik nosilac. Dobro korzet obrasci imaju mršavljenje učinak i može prikriva mlohav trbuh i dati iluziju da punije poprsje.
Tradicionalni korzet je bio uglavnom bez naramenica i bila izrađena od saten ili brokat jer ovaj materijal je rastezljiv što je bitan uvjet za korzet. Naglasila je struka, dajući mu izgled zakinutim koji je smatrao da bude privlačno u dame. Postoje u osnovi dvije vrste korzet uzoraka. Jedan je naziva underbust korzet koji počinje samo pod poprsje i prostire se na bokovima. Drugi je overbust korzet počinje od ispod ruke na bokove i zatvara torzo. Više o osamnaestog stoljeća mode.
Različite Korzet Patterns
Postoji mnogo različitih korzet obrasce koje možete izabrati ovisno o tome kako se namjeravate nositi steznik. Ako želite da nose steznik kao rublje kako bi unaprijedili Vaše oblika i poprsje line najbolji korzet uzorak koji možete odabrati je underbust uzorak. Sastoji se od uškrobljeno platno dati maksimalnu udobnost i ona počinje tik ispod grudi, a završava na početku bedrenjača. Ona pokriva donjem dijelu trbuha daje tanak siluetu i podiže gore poprsje liniju za punije izgled.
Još jedan dobar korzet uzorak je jedan gdje korzet počinje u midbust, dajući medij potporu poprsje. To je velik uzorak za stvaranje pješčani sat lik i najbolje je za žene koje su dobro obdareni. Ovaj uzorak je steznik nosi kao unutarnji nositi ispod bluze, kao što je nije pogodno kao odjeća. Pročitajte o ženskoj odjeći.
Ako namjeravaju nositi korzet kao odjeća, tada postoji mnogo korzet uzorke koje možete izabrati iz. Odaberite korzet uzorak prema vaše tijelo oblika i strukture. Neki od najboljih tkanina se koristi za izradu overbust korzet su svila, brokat, saten, čipka i jacquard. Some vjenčanica također imaju korzet uzorak dati mladenka više vitkiji utjecati i atraktivan izgled. Jedan od najboljih korzet patterns je da koristite dobar kao što je tkanina brokat saten ili s prednje i stražnje uvezivanje. U steznik može imati zapečeni širok kvadrat vrat koji pokazuje dramske cijepanja. Ovaj tip korzet uzorak završava ispod struka, a veliki za male poprsje žene koje žele unaprijediti svoje poprsje line.
Za one koji žele malo više drame uzorak svileni korzet čipkom u kontrastne boje radi vrlo dobro. Da bi taj stil od izgleda manje kao što je donje rublje kloniti boje poput krvi crvene i ružičaste kao oni izgledaju prilično ljepljiv u mat. Umjesto toga, odlučiti za više utišana nijanse poput čelika sive i plave ledene za bezvremenski žalbe. Možete imati izabrati kaiša dizajn za ovu vrstu korzet i najbolji način da se nositi ih je s par mršav traperice i tanki remen s klinom pete.
Ako želite znati kako to napraviti korzet, trebali biste imati sve potrebne stvari potrebno da bi jedan. To uključuje dobar tkanina kao što je brokat saten ili, odstranjivanja kostiju, busks i vrpci i čipke. Ako niste vješti na šivanje, to bi moglo biti malo teško za vas napraviti korzet. Za besplatne steznik patterns možete potražiti na Internetu koji će vam dati informacije o korzet šivanje uzoraka. Pročitajte više o; Kako napraviti Korzet; Korzet Prom haljina, Victorian mode, a to je sve oko korzet uzoraka. Ako želite stvoriti savršen korzet uzorak koji će vam stane kao druga koža, onda trebate uzeti pomoć korzet uzoraka generator. Neke poznate modnih dizajnera koji su oživjela korzet i učinio ga moraju nositi odjeću su Cristiana Diora, Vivienne Westwood, Roberto Cavalli, Jean Paul Gaultier, Karl Laferfield i Christian Lacroix. Korzeti su prilično u modi sada i to jedna odjeće koja nikada neće uspjeti da vam dati tanak siluetu.

No comments:

Post a Comment