Thursday 25 August 2011

Za žene wetsuits

Kad kupujete za ženske wetsuit, postoje mnogi važni čimbenici morate držati na umu. Najvažniji faktor trebate imati na umu kada kupujete odijelo, jest da provjerite da vam savršeno uklapa. Dakle, ne pokušati iskoristiti neke prijatelje odijelo, kao što su šanse da vas neće stane u pravu. Također, ne mislim da je čovjek odijelo će vam stati. Čovjek je wetsuit će plutati u ramenu regiji, spljoštiti grudima i čine ga gledati sve čudno previše! Kod muškaraca je odijelo ne postoji prostor za bokove, a struk će najvjerojatnije će biti prevelika. Dakle, kako bi pronašli pogodno odjela posjetiti više od jedne trgovine, i pokušati na mnogim odjela prije nego što bi pokupiti. Ovdje su savjete o odabiru odjela za žene, koje će vas voditi u pravom smjeru.
Kako odabrati Wetsuits za žene?
Utvrđivanje Namjena: Prije svega, odrediti koje aktivnosti koje će se koristiti wetsuit. Ukoliko ste u potrazi za odijelo za ronjenje onda kupiti ženske odijelo ronjenje. Ako ste u potrazi za triatlon, a zatim kupiti ženske odijelo triatlon. Ako tražite wetsuit for watersport aktivnosti poput kajaka, plivanja, surfanja, itd. a zatim idite na opće watersport odjela.
Dolikuje: Ako wetsuit vas ne uklapaju dobro, onda će omogućiti hladnu vodu da uđe u odijelu, čineći tužbu nedjelotvornim. Dakle, bez obzira koliko skuplje odijelo je, to će biti beskoristan ako vam ne stane. Odijelo bi trebalo dopustiti da se mala količina vode za ulazak u odijelu. Ova mala količina vode tada dobiva grijao tijelo topline i dobiva izolirani od neoprena. Ako to ne desi, onda će voda držati se kreće kroz odijelo i vaše tijelo će biti hladno. Tijelo područja u kojima možete provjeriti za to je u gležanj i ručni zglob pečata, baze kralježnice i vrata. Pročitajte više na, kupaće kostime.
Kada pokušate na wetsuit, uvjerite se da osjeća zbijeno kada se prvi put ga staviti na. Ako ne onda to nije onaj pravi. Jer wetsuit mora biti čvrsto (ali nije vrlo uske i), jer wetsuit povećat će oko polovice veličine nakon što je mokra. Provjerite jeste li kupiti odijelo koje omogućava da bi cirkulirali vodu, ali ne toliko da ćete se uvijek hladno.
Faktor udobnosti: četiri čimbenika udobnosti, trajnosti, performansi i toplina su međusobno povezani, pa pokušajte pronaći wetsuit što je dobro izbalansiran sa tri faktora tako da imate dobar udobna odijela.
Performance: To je iznos stretch odijelo daje, odnosno manjeg otpora daje tijekom watersport aktivnosti. Kad god surfanje ili veslanje, tamo bi trebao biti najmanji otpor moguće, tako da je jednostavnost tijekom veslanja ili obavljaju radikalne manevrima.
Trajnost Factor: Taj faktor ovisi o materijalu koji je tužbu je izrađen od. The superstretch materijala kako bi visokih performansi odijela manje trajan, a jeftiniji neoprenska materijala su više izdržljiv. Dakle, viša cijena bolje performanse wetsuit će se, no to će biti manje trajni.
Warmth: Wetsuits dolaze s različitim neopren debljine materijala. Dakle, deblji odijelo, manje performanse će biti. Dakle, važno je da ćete naći ravnotežu između topline i performanse faktor. Za zimske odjela, odaberite kombinacija 3,4 i 5 mm neoprena, za ljeto ići s 2 i 3 mm neoprenes.
To je sve o tome odjela za žene, kao i različite čimbenike trebate imati na umu pri odabiru odijelo. Dakle, pokušati na različite odjela, dok ne pronađete pravu dolikuje jednom. Ako imate problema pronalaženju pravo odijelo, a zatim posjetite mjesta koja vam uđe u vaše tijelo dimenzije i napraviti prilagođeni fit odijelo.

No comments:

Post a Comment