Friday 25 November 2011

Akril Nail Art

Vremena su se promijenila i to nije samo francuska manikura na noktima, ali nešto više od bijelih! Danas, žene vole da imaju obojene nokte dizajniran s cvijećem i pejzažima na njih kako bi im šarene i atraktivne. Nokti koje odgovaraju vašem haljinu za dan ili večer je trebala biti stvar za učiniti za Gen-X dame. Akril nokti s egzotičnom dizajne na njima ne trebaju bilo teško raditi ili vrijeme, sve što morate učiniti je, da ih slikati i staviti ih preko svoje izvorne nokte. To je tako lako ukloniti jer je za njih se primjenjuju i na taj način oni su takav kradu ženama danas. Akril nail art nije loša stvar da se vijoriti na sve i niti je to štetno za vaše izvorne nokte jer oni mogu biti uklonjena i zbrinjavati kad god želite. To je zabavan način koristeći svoje mašte i prikazuje off s umjetnim noktima. Uzmite pogledajte neke kao cool ideja za nail art akril spominje u sljedećim stavcima.
Akril Nails
Akril nokti su izrađene s polimera, u prahu akrilik proizvoda i monomera i tekući akril proizvoda. Ovu smjesu se primjenjuju na izvornom noktiju baze s četkom, koja učvršćuje u nekoliko sekundi i onda možete slikati ili napraviti dizajne na ovoj platformi. Većina noktiju akril proizvoda korisnici upućuju koristi etil metakrilat (EMA) kao što izgleda stvarno i je sigurna za korištenje u usporedbi s drugim umjetnih noktiju proizvoda. Također se preporučuje da koriste ove proizvode što manje moguće s obzirom na kaljenje od svog izvornog noktiju. I pokušajte posjetiti jednom manikerka za primjenu nakon čega ih možete slikati po sebi. Više o kako primijeniti akrilni nokti i lak na noktima dizajna.
Since nokti mogu biti vrlo obrasle ili neujednačeno narasla, to je bolje ideja koristiti akrilni nokti kad ste izlazak za funkciju. These nokti su vrlo teško ugristi, ili break, tako ako imate naviku da radiš, ti nokti tvoje su savršeno sigurno. Akril nokti su također teško ukloniti, tako da je savjetovao da bi ih ukloniti uz pomoć stručnjaka u salonima. Oni su dobre zamjene za slabe i slomljenih noktiju kao oni u potpunosti pokriti ih da budu vidljive, a također ih štite od daljnjih oštećenja. Više o tome kako dobiti akril nokte off.
Akril Nail Art Ideje
Nakon što je dobio these akril nokte zalijepljen na noktima, svi imate lijevo učiniti je da ih slikam i da ide sa svojim odijelo. Možete koristiti neke velike akril dizajna umjetnosti nokat sa šarenim formacijama cvijeća i druge dizajne. Neki od najčešćih akril nokte umjetnosti cvijeće i leptiri since djevojke su jako zaljubljen u njih. Proizvodi koji se mogu koristiti za tu svrhu su razne vrste oštre četke za likovne umjetnosti koja mora biti na noktima. Također možete koristiti čačkalice i štapići ako ne mogu naći te četke i napraviti jednostavne dizajne poput točkice i pruge s njima. Više o bijeli akril nokte i nail art ideje.
Mnoge djevojke vole primijeniti slojeva laka za nokte jasno prije donošenja dizajna na ovim akril nokte, a zatim primijeniti dizajna. Možete crtati ili popraviti dizajne na njima, a poljski je djelomično suha tako da drži dobro na noktima, a zatim pustiti da se osuši potpuno. Umjetna srca, zvijezda, leptiri, znakove i još mnogo toga akrilik nail art dizajna može površno biti fiksne na tim noktima i kao lako ukloniti. Još jedna važna stvar koju biste trebali bi bili sigurni, dok dobivanje tih noktiju fiksno je da ih dobiti u vaš nokat veličini. Ako oni postanu veće, oni su vrlo neugodno rukovati i ne izgledaju vrlo uredno. Nakon što ste primijenili svoje dizajne, vaš može ih airbrush ih sušiti lako i brže. Također možete doći do mnogih vlastite dizajne za ovu umjetnost i boje što god želite u vezi povodu ste dressing up za. Jedina stvar koju trebate brinuti o je higijena ove noktiju nakon što bi ih učinio, što je ne razlikuje od normalne njegu noktiju. Više o nail art dizajna za početnike.
S tim ideje za akrilnih noktiju umjetnosti, neće želite ih isprobati sljedeći put kada ići na manikuru? Čak i ako ih kod kuće, to je siguran, samo provjerite da li ste ih dobili pravo, a zatim ih zabaviti uređenje koristeći sve svoje umjetničke vještine.

No comments:

Post a Comment