Wednesday 23 November 2011

Lip šminka

Svi ćete se složiti da usna šminka igra važnu ulogu u cijelom lice šminka. Možete igrati s kozmetici se koristi za usne šminka stvoriti izgled želite don. Za stranka izgled ili bolder izgled pravedan morati mrko osvjetljeni usne i izgled funky. Su ti usne nude savršeno na komplimentu your formalne odjeće. Pa, usna šminka definitivno možete izgledati izvrsne i ako je pogrešno učinjeno, to također može upropastiti izgleda! Tako nestrpljiv da znam o pravi način da se stavi na ruž za usne, sjajilo i sve one kozmetiku? Evo pravi način.
Kako učiniti Lip šminka?
Korak # 1: Napravite baze, dobro, prije nego počnete raditi na usnici šminka, dopustite mi da vam kažem da trebate imati glatke i meke usne. Da, ispucala, napuknut usne su strogi ne-ne raditi na. Provjerite da li se primjenjuju najbolji balzam za usne kako bi imali meke usne. Soft i plain usne su prvi bitnosti cjelokupnog usnice šminka. Sada evo kako postupiti. Nanesite kvalitetan balzam za usne. Za dugotrajnog usana šminka, primjenjuju obična sloj zaklade na usnama i prašine nešto praha. Zatim slijedite sljedeći korak.
Korak # 2: Korištenje Lip Liner; važan zadatak je odabir usna liner. Sjeti se da je usna liner treba odgovarati boji vaše ruž ili to mora biti samo za nijansu dublje od ruž za usne. Lip liner se koristi za definiranje oblika usana. Izoštriti olovke i koristiti ga pažljivo konture usana. Sjeti početi iz središta i premjestiti prema uglovima.
Lip linijski pomaže daju definiran oblik tvojih do usana. Također se može koristiti kako bi im idealan oblik, ili željeni oblik. Kao i ako volite da se podiže usne, da oštri "V" ili mekom "V", samo ono što želite imati. Lip liner je također osnovni alat kako bi vaš usne izgledati tanje ili deblji nego su. Ovdje su neke korisne usne liner savjete za vas.
Korak # 3: Primijenite Ruž; Ovo je zabavan dio usna šminka. Tako da imate ruž za usne, zar ne? Red za svijetle crveno usna šminka i gol hlad za meku prirodan izgled. Provjerite da li uzeti u obzir vaše ten pri odabiru nijansi. Uzmite tanki kist i početi primjenjivati ​​ruž na usnama. Napunite definiran oblik s crvenilom za usne pomoću kista. Zapamtite da treba sjenčati boju dobro s usna liner. Pobrinite ne rade iz obris. Za dublje shade se papir tkiva, stavite ga između usne i zatvorite ih. Sada izvadite papir tkiva i nanesite još jedan sloj ruža. Više o crveni ruž za fer kože.
Korak # 4: dodati da Gloss, sjajilo za usne je fave većine žena. Dakle ovdje kako imati one sjajan usne. Primijenite ga nježno preko ruž za usne i dati najbolje dorada dodir na usne šminka. Sjajna je savršen za one koji žele naglasiti svoju usana šminka ili žele punije tražite usne. Imajte na umu da one s debelim usnama mora pokušati izbjeći koristeći sjaja.
Danas mnoge žene odlučiti za stalni usana šminka, za ispravljanje oblika i ima perfect tražite usne. Također možete napraviti neke korekcije usana by pravom događaj usna šminka. Da bi tanjih usana, nanesite podlogu na cijelom usnama a zatim primjenom loose powder. Sada čine strukturu s usana linijski samo unutar svoje prirodne usnice liniju. Završi ispunjavanjem prostor sa ruž i namješavanja oboje zajedno. Po tome što deblje usne, samo napraviti obris izvan prirodne linije usana, a zatim pravilno popuniti prostor s ruž za usne.
Koristim materije ruž za usne, ako ćete dodati sjajilo. Možete imati sjajan i svjetlucav ruža za usne, ako ste preskakanje usana gloss. Jedno od usne makeup savjeta je da možete imati trendovski izgled odabirom sjajne usne linijski i uparivanja s mat ruža za usne. Zapamtite da branje pravu boju ruž i usna liner je ključ velika potražnja usna šminka. Provjerite jeste li dobro maknuti usne šminka imati one boje uklonjene prije nego što odete u krevet. Ovo je važan dio njege usana rutinu.

No comments:

Post a Comment