Thursday 10 November 2011

Hortenzija svadbeni buket

Pri planiranju za vjenčanja, mi obično čine cvijeće osnovni element, od kojih su teme i boje proslave su odlučili. Svježe, cut sezonski cvjeta koliko su željene buketi za uređenje i uređenje prijem. Ako imate poteškoća u odlučivanju cvijet tipova vaš poseban dan, razmislite o odabiru ruže, hortenzije, ljiljani i tulipani. A da bi ga više poseban i nezaboravne, probajte svoju ruku na uređenju domaće svadbeni buketi.
Jednostavan organizirati cvijet hortenzija, s desecima malih cvjeta u jednom stabljike. Možete napraviti svadbeni buket miješanjem hortenzije sa ružama, tratinčice, ljiljane i druge nadopunjuju cvijeće i bukete djeveruša isključivo s hortenzije. Tako je, prema Vašem izboru, imate mogućnost uređenja jednostavan hortenzija svadbeni buket s punilima ili više složenih dizajn s ostalim cvijećem. Bilo kako bilo, hortenzija vjenčani buketi izgledaju lijepo na jedinstven način. Znati više o tome kako napraviti svoj svadbeni buket
Kako napraviti svadbeni buket Hydrangea?
Jedna cvatnje hortenzija korijen nalik buket sama po sebi, sa kompaktnim cvjeta rodila u kuglasti dizajn. Možete istražiti svoju kreativnost i cvjetnih aranžmana ideja da bi ove atraktivne cvijeće izgledaju više poseban. I prije naručivanja za cvijeće, prvi odlučiti boja hortenzija, drugih nadopunjuju cvijeće i veličinu buket koji želite napraviti. Prema tome, možete razgovarati s cvjećar i daje nalog za cvijet dostavu. Navedeni u nastavku su uputama napraviti prekrasne bijele hortenzija svadben Buket:; želite organizirati elegantan hortenzija svadbeni buketić, trebat će vam pet stabljika bijelih hortenzija, zelenilo (polycia lišće, bršljan ili paprati), punila (djeteta dah, calla ljiljan, žuti ruža ili crvene ruže), cvjetne trake, vrpce (bijele ili druge boje) i gumene bendova. , Osim svježe cvijeće svadben, zelenilom i punila, možete kupiti druge potrepštine tjedan dana prije poseban dan. Za cvijeće, možete pitati za isporuku, jedan ili dva dana prije vjenčanja. Da bi boja varijance, korištenje hortenzije dvije različite boje. , Kao što ste spremni s potrebnim opskrbljuju, počnite sa pripremom hortenzije, punila i greeneries. Možete izrezati stabljika na gotovo jednake duljine i ukloniti sve oštećene dijelove. Ako je potrebno, trim paprati ili zelenila, tako da oni više ne nadvlada drugim cvjetnim komponente. ; Mjesto hortenzija stabala u centru i ih okružuju sa zelenu komponentu. Između hortenzije, punila možete umetnuti, pazeći da su postavljeni ravnomjerno. Držite stabljike zajedno i napraviti potrebne prilagodbe, tako da se na vrhu buket pojavi krug, ali ne ravna. , Nakon što ste zadovoljni s izgledom i veličinom hortenzija svadba buket, vezati stabljike pomoću gumene bendova. Prvo bi trebao biti vezan neposredno ispod cvijeće. Zatim, stavite još jedan u blizini baze buket. Između dva, možete vezati remaining bendovi gume. Ti gotovo su učinili s uređenje svadbeni buket hortenzija. Vrijeme je da sakriti izložena gumene bendova i proizlazi namatanjem debelim slojem cvjetni trake. Dajte završni dodir vezanje vrpce u čvorovima i teče završava. Možete pročitati više na jedinstvenom svadbeni buket dizajna. , Dakle, ovaj je kako možete urediti bijela hortenzija svadbeni buket na jednostavan način. Korištenje buket nositelj s cvjetnim foam će pojednostaviti korak uređenje komponenti. Kod već ste stručni u uređenje cvijećem, provesti svoj svadbeni buket hortenzija ideje dati personalizirane dodir. Kao svestrani cvijet, hortenzije komplement bilo koju vrstu vjenčanja cvjetnih aranžmana. Od uređenja prolaz i slavoluk izradu djeveruša buketi, centerpieces i pribor za kosu, tim lijepim cvjeta nisu iza bilo koje druge vjenčanja cvijeće koje se možete sjetiti.

No comments:

Post a Comment