Thursday 24 November 2011

Piercing usana Liječenje

Ljudi misle da su uzimajući vaše usne probijen je teško dio. Nope. Uzimajući u nešto nepoznato je ono što vas najviše plaši. Tako ste se pobrinuli da znate točno što usana piercing podrazumijeva. Znate stupanj bola vi ćete se osjećati, a što ćete proći kroz tokom nje. Ali ti još uvijek nemam pojma o usana piercing proces ozdravljenja i ono što ćete morati proći kroz nakon piercing je učinio. A prema svoje politike, (čak i inače, zapravo), uvijek je bolje znati što usana piercing liječenje povlači za sobom, tako da možete dobiti usana piercing učinio bez ikakve napetosti. Tako da ako je to proces usne piercing liječenja koje trebate znati o, to će biti savršena za vas da pročitate ovaj članak koji objašnjava sve oko usana piercing ozdravljenje. Pročitajte i uzeti bilješke:
Piercing usana Liječenje Faze
Postoje određene fazama kako bi se usne piercing proces ozdravljenja. Neka nas pogledajte na njih detaljno. Pročitajte više na usni piercing troškova.
Piercing usana Liječenje - Prva etapa
Usne piercinga vrijeme zacjeljivanja je, u prosjeku, oko 4 do 6 tjedna (iako neke to može biti više ili još manje), što ga čini jednim od najbrže ozdravljenje piercinga. To je zato što generira usta sline, koja u sebi ima bakterije bori svojstva. Najvažniji dio je zapamtiti da je piercing usne je poput rana u svoje tijelo i stoga omogućava usana piercing vrijeme zacjeljivanja je potrebno.
Što očekivati ​​u toj fazi:; Bit će crvenilo, nježnost i oteklina na koži oko usana piercinga. ; Tu bi moglo biti krvarenje kao dobro. ; Će se svrbež i modrice oko tog područja. ; Tu bi moglo biti limfni iscjedak (žućkasto - bjelkaste tekućine) oko piercing rupu. , A nakon oko 10 dana, a za usne piercing ožiljak će početi da se formira oko piercing. , Piercing usana Liječenje - Druga faza
Cijeli usana piercing proces ozdravljenja će trajati oko 40 do 10 tjedna. 2. fazi usne piercing proces ozdravljenja može početi bilo koje vrijeme od 3 tjedna ili 4 tjedna. U ovoj fazi ozdravljenja piercing usne, naći ćete više primjetna promjena u procesu ozdravljenja. To je zato što, početni stadij usana piercing liječenje će dati način da se više konkretnih vrsta liječenja.
Što očekivati ​​u ovoj fazi:; Simptomi prve faze usne piercing liječenje će se smanjiti. Crvenilo, oteklina, svrbež i sve ostale simptome koji su prisutni kada se piercing prvi je učinjeno će se smanjiti. , A velika promjena u ovoj fazi će biti formiranje lišaj na ranu. , Isto tako, nekoliko slojeva tkiva će biti dodan u tijelo kako bi piercing rupa stalno. ; Za piercinga postati trajno, (tako da se rupa ne zatvori jednom nakit je uklonjen), to može potrajati i do 3 godine. Stoga uklanjanjem piercing za dugotrajno može dovesti do zatvaranja rupe i stoga treba izbjegavati. ; Usne Piercing Liječenje - Opći njegu
Čak iako je usna piercinga liječenje proces je jedan od najbržih u usporedbi s procesima ozdravljenja ostalih tijela piercinga, postoje određene mjere opreza koje treba poduzeti kako nema pojave infekcije i pravilnu njegu usana piercinga mogu biti provedena. ; Odmah nakon prodornog i tri sata poslije, ne jedu, konzumiraju alkohol ili pušiti. , Također, izbjegavati alkohol i pušenje opojnim prije piercinga je učinjeno. , Ne dodirujte piercinga oprao ruke anti-bakterijske ruke oprati. To će smanjiti šanse za dobivanje infekcije. , Pobrinite se da vam držati usta čisto održavanje visoke razine higijene. Četkanje dvaput na dan s mekim bristled četkicu. ; Pokušajte i sisanje na antibakterijska ili anti-upalne pastile izbjeći usana piercing infekcije. ; Radi ispiranja soli je stvarno korisna u smanjenju oteklina i održavanju piercinga infekcije besplatno. ; Piti ledeni vode i sisanje na drobljeni led za olakšanje. , Nemojte dijeliti tanjuri, čaše ili druge posude s drugima. ; Uvođenje unos vitamina B i cink tableta pomaže u brzo ozdravljenje. , Ne uvesti bilo strano tijelo u ustima, jer to može dovesti do infekcije. , Izbjegavajte plivanje za nekoliko tjedana, a rana je sirova. ; Praksa sigurno oralnog seksa. Nije to može dovesti do hvatanja spolno prenosivih bolesti, jer je otvorena rana. , Pobrinite se da suho područje oko piercinga s papirnatim ručnicima, nego one krpom. Tkanina ručnici mogu se šanse uhvatiti infekcije. , Nemojte ukloniti piercing before savjetovanja šilo, jer uklanjanja piercinga prije nego što u potpunosti zacijeli može dovesti do zatvaranja rupa. ; Taking obilje odmora i imaju dobro uravnotežen obrok će uvelike pomoći u procesu ozdravljenja. Ti također mogu biti zainteresirani za čitanje ove članke:; pupak piercing vrijeme zacjeljivanja, piercing uho aftercare; Lip liječenje piercing neće biti obeshrabljujući zadatak uzme li se mjere opreza i pravilnu njegu piercing. Čini to, i prije nego što to znam, usne piercing će biti sve bolji. Onda ga vijoriti okolo kao da je značilo da treba učiniti!

No comments:

Post a Comment