Sunday 13 November 2011

Injektiranje Cleaner

Žbuka je mješavina maltera, pijesak i cement koji je ispunjen u praznine između pločica. Injektiranje se koristi za popuniti keramičkih pločica prostora u kuhinji backslash karakteri ili u kupaonicama. Tijekom vremena, injektiranje postaje prljav kao što privlači prljavštinu i mrlje. Kalup i plijesan rast uglavnom je odgovoran za gubitak boje injektiranje u kupaonici dok se hrani mrlje pogoršava izgled talog u kuhinji. Postoje razni komercijalnih proizvodi dostupni na tržištu koji mogu učinkovito čistiti grout. Također možete očistiti grout uz pomoć nekih domaće injektiranje čišćenje.
Komercijalni injektiranje čišćenje
Kemijska sredstva, kemijska sredstva su krišom kao većina djelotvoran talog čišćenje. Međutim, okoliš opasnosti predstavio tim za čišćenje su previše. Zbog toga njihova upotreba ne preporuča na velikoj mjeri. Ako morate, samo koristiti bilo jedan od kemijskih čišćenje kao njihov kombinacija je još opasno. U kombinaciji su puštanje otrovnih plinova koji mogu biti štetni za ljudski život. Više o injektiranje čišćenje.
Biljni čišćenje, biljni čišćenje dobro rade protiv injektiranje koji je oštećen plijesan ili plijesni. Glavni sastojak u tim injektiranje čišćenje je čaj ulje, koje djeluje kao fungicid. Mix 2 žlice biljnog čistač u dvije šalice vode i očistite žbuku s njom. Više o talog čišćenje savjete.
Kisik Bleach injektiranje Cleaner; Kisik izbjeljivač injektiranje čistač je besplatan klora i kiselina, stoga ima manje potencijal da indukovati štetni učinci. Ona sadrži poseban aktivni agens koji uspješno dobiva osloboditi od kalup i plijesni. Navlažite površini talog koji treba očistiti i posipati neke oxy izbjeljivač prah na njemu. Koristite krut četkom za ribanje prljavština i ostavite 15 minuta. Isperite off s toplom vodom. Alternativno, napraviti tijesto od bjelilo prah i vode i primijeniti ga na grout. Pročistite s komad krpe i isperite. Više o čišćenje keramičkih pločica za injektiranje.
Domaći injektiranje čišćenje; Napraviti tijesto od sode bikarbone i vode i primijeniti ga s četkom ili krpom. Pročistite područje s krut četka ili četkicu da biste dobili osloboditi od tvrdoglavi prljavštine. Isperite s toplom vodom. ; Izopropil alkohol je odličan dezinficijens i mortu za injektiranje čišći, ipak se preporučuje da ga zamijenite s etanolom ili 100 proba alkohol u otopini vode. , Bijeli ocat se može koristiti za uklanjanje mrlje, mirisi i plijesni iz talog. ; Perilica soda također može koristiti za njegovu sposobnost da izrezati masti i mrlje. ; Otopina vodik peroksid također može učinkovito ukloniti prljavština, plijesni, itd. iz injektiranje. Više o čišćenje injektiranje peroksidom i pečenje soda. ; Injektiranje čišćenje alata
Injektiranje alat za čišćenje je specijalizirani alat s trokutastom glavom. Možete kupiti od kuće unapređenje trgovine. Vi samo morati pokrenuti ga par puta tijekom stare grout, ukloniti prljavština i drugih nečistoća. Električni scumbuster je također dostupna koja dolazi s punjiva baterija. Zadatak za čišćenje talog postaje puno lakše uz pomoć četke koje su posebno dizajnirane za uklanjanje prljavštine iz talog. Više o injektiranje uklanjanje alata.
Za zaštitu talog iz dobivanje prljavih ponovno, morate ga zapečatite kvalitetan brtvilo. Čak i ako se natječete injektiranje na svježe instaliran pločice, nemojte zaboraviti ga pečat kasnije. Dopusti grout da liječe za oko 30 dana, prije brtvljenje. Vi svibanj ići za lateks brtvilo ili ulje temelji brtvilo kao po Vašem izboru. Ovih dana injektiranje mrlje također su dostupne koji omogućuju vam da promijeniti boju grout po Vašem izboru. Brtvljenje treba biti učinjeno nakon što završite s grout bojenja.
Tako, injektiranje čišćenje zaista može vam pomoći da uklonite prljavština i donijeti novi sjajan izgled Vaš ispuniti. Domaći ili biljni rješenja su najbolji grout čišćenje kao oni predstavljati minimalan zdravstvenim rizicima.

No comments:

Post a Comment