Monday 28 November 2011

Olakšati obrve

Ranije, one žene koje su imale jako tamne obrve uglavnom htio bi ih olakšati. Međutim, danas je sve veći trend kod modne svjesni ljudi osvježiti svoj izgled promjenom dosadno, dosadno izgled obrva kose. Za bold i smion izgled, obrve su laki dvije tri nijanse svjetlije od boje kose. Neki također posvijetliti obrve kako bi se slagala sa svojim novim boju kose. Što god se razloga, metode koje se koriste za ovu svrhu trebaju biti sigurno dovoljno da se koristi u obrve regiji.
Načini posvijetliti obrve
Kada je u pitanju paljenjem obrva, postoji nekoliko opcija na raspolaganju. Možete posvijetliti obrve uz šminku, kemikalije, prirodne bilja i tako dalje. Neki od najpopularnijih metoda su kako slijedi:
Bijeljenje: Postoje dvije različite metode koje se koriste za bjelilo obrva dlaka. Jedan uključuje korištenje lica bjelilo kremom, a drugi se koristi vodikov peroksid. Evo reći ćemo raspravljati o munje s peroksid jer je relativno sigurnije. Posvijetliti obrve peroksidom, te zahtijevaju Clarifying Shampoo, male veličine bocu peroksid, četkica za zube i čašu tople vode. Za početak, počistiti sve nečistoće oblik obrva koristite šampon. Zatim pomiješati peroksid u čašu tople vode. Uzmi Q-tip i zamoči ga u čašu i primijenite ga preko obrva. Nakon 5 minuta korištenja soft bristled četkica za zube se miješa s bjelilo dobro u glavu od obrva. Pričekajte 10 minuta i zatim isprati sa hladnom vodom. Trebali bi napraviti test patch na podbradak ili gornje usne područja kako biste provjerili ako to izaziva alergiju na koži lica ili ne.
Prirodne bilje: Ako želite posvijetliti obrve, naravno, zatim tu su sijeva proizvodi dostupni na tržištu koji sadrži prirodni bilje. Glavni sastojci tih kozmetički proizvodi su organski kamilice, nevena i sok od limuna. Te komponente imaju prirodne kose munje svojstva. Međutim, oni posvijetliti obrve u vrlo postupan način. Dakle, mora se primijeniti i za nekoliko tjedana prije nego možete primijetiti sijeva učinak.
Kreon: Za privremeni efekt, možete posvijetliti obrve s olovkom. Naime, ovdje je boja primjenjuje na temeljne kože obrva, a ne na čelo glavu. Tako je tamne boje vrhunce pomiješati dobro s bojom olovke kako bi stvorili dojam sijeva. Iz tog razloga, odaberite olovkom boje koja dodatno svjetlo u boji u odnosu na boju koju tražite na obrve. Pročitajte više na kreon savjete.
Obrve u prahu: Postoje dvije različite varijante zatamnjena obrva praha na raspolaganju koji vam mogu pomoći da biste dobili željeni učinak na obrve. Jedan od njih je treperave prah koji je blještavilo i iskre u njima i koristi se dati glamurozan izgled. Sa druge strane, za više suptilan izgled, puder s mat završiti mora biti izabran.
Obrve Gel: Postoje boje gelovi koji se mogu primijeniti na obrve kao šminka prije nego što izađe u večernjim satima. Ovo je također privremeno rješenje, ali će također dati plastičnom izgled vaše obrve. Ti gelovi su prozirne u kvaliteti i stoga one s jakim ton mora biti izabrana za vrlo tamne boje obrva. Inače željeni učinak neće biti vidljiv.
Sada kada ste svjesni kako posvijetliti obrve, stvarno morati biti oprezni dok koristite sijeva agent. Ako niste sigurni o korištenju peroksid na obrve, to je bolje da uzmete pomoć profesionalnog u vašem lokalnom salonu. Ne koristite bilo koju od tih boja koje koristite na kosu za obrve, jer sadrže snažne kemikalije koje mogu dovesti do erupcija mjehurića. Zbog jake kemijske sadržaj ove boje za kosu, ako uđe u oči, može uzrokovati trajno oštećenje na njih.

No comments:

Post a Comment