Wednesday 23 November 2011

Budistički Meditacija Tehnike

Uz pomoć budističke meditacije tehnike, možete biti svjetlo drugima, a također neće posrnuti na svoj vlastiti put. Nakon što je trenirao budističke meditacije, postoji povećana pozornost u pogledu tijela i uma koje pomaže razbiti iluziju o sebi. Redoviti meditacija smanjuje žudnja i privrženosti vanjske objekte i konačnici ste postigli cilj, gdje nema self da craves i nije objekt žudnja. Bacite pogled na budističke meditacije tehnike za početnike prvi.
Budistički Meditacija Tehnike za početnike
Budistički meditacije tehnike za početnike, uključuju razvoj svjesnost, postaje ugodnija, znajući o tome što je meditacija, rad s uma i uzimanje prakse dalje. Stres i depresija su dvije nepromjenjivi elementi generiraju zahtjeve suvremenog načina života i užurbanog ritma. Stres i depresije utjecati zdravlje što čini ljude nesretnima, nestrpljivi i frustriran. Jednostavan deset do petnaest minuta meditacije temelji se na tehnike disanja mogu vam pomoći prevladavanju stresa i pronaći neki unutarnji mir i ravnotežu uma. Budistički meditacije tehnike vam pomoći razumjeti vaš vlastiti um i i pomoći vam da pretvoriti svoj um od pesimistički se optimističnim, od nestabilan na miran, iz nesretan sretan.
Za meditaciju,; Odaberite čisto, mirno mjesto. ; Sjednite u tradicionalnom prekriženih nogu držanje ili bilo udoban položaj. ; Držite leđa ravno kako bi se spriječilo vaš um postane pospan. ; Zatvorite oči pokušati djelomično i da se koncentriraju na vaše disanje. ; Osjetite osjećaj daha kako ulazi i ostavlja nosnice. ; Pokušajte se koncentrirati na disanje i pokušati zaboraviti sve ostalo. , Na prvi, od vas će biti u iskušenju da slijedite različite misli kao oni nastaju i vaš um će biti ometen, ali pokušajte izbjegavati ovo. Opet i opet, pokušajte se koncentrirati na osjećaj daha. ; To zahtijeva praksu, tako da budite strpljivi. ; Kadgod uma počinje lutanja, nemojte odustati, samo povratak dah opet. ; Postupno your zbunjujući misli će se povuku i da ćete biti u mogućnosti da doživite osjećaj unutarnjeg mira i opuštenosti. ; Prevladavanje negativne umove i kultiviranje konstruktivan misli je svrha pretvarajući meditacije poput vipassana meditacija naći u budističke tradicije. Jednom navikli, da možete uživati ​​u ovom duhovnu praksu tijekom dana, ne samo dok sjedi u meditaciji. Ovdje je pregled Zen budističke meditacije tehnike.
Zen budistički Meditacija Tehnike
Zen sebi znači meditacija. Zen, škola Mahayana budizam, fokusira se na iskustvenoj mudrosti i meditacije za postizanje buđenja. Zen majstora ukazuju na to da ako se trenira Zen meditacija sama kod kuće, trebate prakticirati najmanje 5 ili više minuta, na dnevnoj bazi. Pravilnost je važan ključ u procesu približavanja svijesti putem Zen. Između meditaciji često postoje kraćim razdobljima hodanje, poznat kao 'kinhin', koji pomoći opustiti noge. Burmanski položaju, napola lotos poziciji, puni lotos položaju ili seiza su različite pozicije za meditaciju, sugerirano u Zen meditaciju. Tijekom meditacije, udišete iz 'hara' ili želudac čakra koja se nalazi dva inča ispod pupka. Trebate usredotočiti svoje misli na ovaj dio tijela. Dok disanja i iz vaš nos, neka dah potez u i izvan ova čakra. Zen se također ističe na zadatke iz svakodnevnog života. Meditacija pomaže vam da se sve veće veselje u onih djela koja su ukorijenjena u 'alobha', 'adosa', i 'amoha "- velikodušnost, dobrota i mudrost.
Tibetanski Budistički Meditacija Tehnike
Tibetanski budistički meditacija tehnika su slični s gore navedenim meditacije tehnike za depresije. Po budističke filozofije, meditaciju se smatra kao način da se spasenje. Tibetanski budisti razvili tisuće meditacije tehnike s različitim ciljevima i različitim stilovima koji odgovaraju različitim tipovima ličnosti. Ipak, krajnji cilj svih meditacije je da putuju izvan "ja" u veliku neizmjernost zove Nirvana. Dok meditiramo, da će smjena pozornost daleko od uma i razmišljati o objektu promatranja, vanjski ili unutarnji. Vi svibanj izabrati something s duhovnim značaj u ovoj tehnici. Možete odabrati bilo koju stavku kao cvijet, križa ili možda lice velikog duhovnog učitelja Buda. Ste trebao pregledati mentalnu sliku Buddhe, stvorene u your mind's eye. Promatrajući ga iz svih kuteva, odozgo, iz ugla, nalazi naziva 'introspekcija' od strane tibetanskih budista. Morate ga istražiti dok ne bude jasan i stabilan. Kroz učenje učiniti, biti ćete u mogućnosti da kontroliše postojanost i jasnoća mentalnu sliku. Istodobno, od vas će se učenje za kontrolu vašeg uma. Kao što se razviju svjesnost postupno, od vas će biti u mogućnosti to uhvatiti proljev i uzbuđenja misli prije ustani i tako mogu kontrolirati proizlaze misli.
Budistički meditacija tehnike pomoći ukloniti zbunjujući misli i čine ga moguće za vas doživjeti unutarnji mir i zadovoljstvo samo kontrolirajući um, bez ovisiti uopće o vanjskim uvjetima. Ipak i mirnog uma zauzvrat pomaže vam da se nose s zauzetost i teškoće svakodnevnog života.

No comments:

Post a Comment