Monday 28 November 2011

Liječenje slomljena srca

Bolje polovice okrenuti gorak poluvremena, čime je romantični vezu na neprijateljski kraja. Uz neugodan okus u ustima, te nekako skupiti rasute komadiće svog hrabrosti tražiti život, te zaslužio mnogo ranije. Međutim, krpanje slomljena srca, traje više od što ste ikada zamišljali. Odjednom svijet oko vas je došao pad sustava dolje, a vi nemate gdje otići. Prijatelji i neprijatelji, svi izgledaju isto. Vam obitelj ne može zaustaviti opsjednutost svoje 'upropastio budućnost' i 'izgubiti život'. Sa svim zagonetku oko, Babel u glavi je samo povećalo i definitivno ne ozdravljenja slomljena srca. Uf! Za sada, disati ... i pročitati na ...
Kako izliječiti slomljena srca
Zaključak Ti napokon postignut zaključak i ne će biti njegova djevojka ulizički više. Dosta je dovoljno! To je vrijeme radite neke obožavanje svoje ego i uskrsnuti squished srce iz kontrolinga hirove. Tako da je moto sada je pronaći odgovor kako vas izliječiti slomljena srca.
Plan djelovanja, ozdravljenja slomljena srca treba malo više od citati o ljekovitim slomljeno srce i sappy pjesme o ljekovitim slomljena srca. Vjerujte mi, oni nikada pomoći. Za početak, potreban vam je plan djelovanja. Tako ćemo početi ...
Čišćenje Gore; prvo početi čišćenja vašeg ormara, mail box i svoj mobilni telefon u inbox. Izbriši svaki mogući drangulije što vas podsjeća na njega, svaki sentimentalan mail ti je poslan i svaki ponesen poruka je poslana. Ne morate to bilo više. Sljedeća stvar koju trebate učiniti je dobiti osloboditi od sve romantične filmove o odnosima i ispunite DVD stalak s nekim prepuna akcije filmove.
Girl Power, Žene imaju dublje emocionalne voziti nego muškarci. Dakle, samo žene razumiju žene tugu bolje. Nazovite svoje prijateljice i ljuljanje djevojke noć. Nabavite nekoliko ideja od stvari koje treba učiniti s prijateljima u petak navečer. Izaći shopping, party uz cijelu noć, ogovaranja i oduška sve u bocama gore emocije. To je odličan način čišćenja vašeg sustava previše! Dakle, koraci ozdravljenja slomljena srca, lakše nego mršavljenja savjete, zar ne?!
Social Networking, jedva da je dobio vrijeme da nadoknaditi s prijateljima na online chat. Ovdje je vaša šansa. Post radnog vremena, umjesto google-ing načina dobivanja više od slomljenog srca, dobro iskoristiti socijalne umrežavanje sučelja.
Upornost se isplati; Sjeti se da tip koji je nedavno pridružio vašeg ureda? Da .. da je jedan. Ste primjetili njega i onda neka to ide zbog tuge u vašem životu. Sada je vrijeme nastaviti vaš romantični nagiba. A vi mislili da nije bilo potrebe oblačiti se više!? Ustani i google kako čovjek pada u ljubavi s vama.
Ljubav se, ste bili tako ludo zaljubljena u njega, da ste zaboravili voljeti sebe. Ponovo zapaliti izgubljene ljubavi (sebi) i upuštati se u raskoši you žrtvovao zbog nedostatka vremena. Izaći shopping, kuhati ono što bih volio jesti, čita se knjiga ste bili žele pročitati, trošenje dan čišćenja vašeg stana i pogodak u teretanu da se vratim u formu. Zaljubiti se u sebe, koja je oduvijek bila narušena u njegovoj nazočnosti.
Bogojavljenje; ste pronašli svoj sustav za podršku sa svojim prijateljicama i dobili sa svojim životom novom zanos i energija, koju nikada nije znao. Jasno to je Sveta tri kralja, koje ste našli odgovor kako doći preko razbiti.
Krpanje slomljena je teška, ali to je podjednako moguće. Za iscjeljenje slomljena srca, vi samo trebate neke ozbiljne umu moć. Na kraju, ne zaboravite, da je ono što vas ne ubije, samo čini te jačim. Cheer up!

No comments:

Post a Comment