Saturday 5 November 2011

Svila Zamotajte kosu

S obzirom zauzet i grozničav raspored imamo svaki dan, to je pored nemoguće slobodno vrijeme i ugađati sebi. Osim toga, onečišćenja, prašina, toplina, itd. s kojima se suočavamo svakodnevnog utjecati na naše kose i učiniti ih suha, slaba i teško upravljati. To dodatno može pridonijeti razne druge hair probleme kao što su opadanje kose ili gubitak kose, starenje kose, itd. Dakle, jedan od najboljih načina da se prevladaju sve ove probleme je svila Zamotajte kosu. Ali, točno ono što je svila folijom frizuru, neka nas pokušati znati s informacijama dane u nastavku. Pročitajte više na šišanje stilova i ideja.
Svila Zamotajte frizuru
Svila Zamotajte kosu je jednostavna tehnika koja hair styling uvjeta i stilova kosu kako bi ih mekom, zdravom i sjajnom sve više ponovno. Tehnika osnovi revitalizira kosu i čuva ih od dobivanja neposlušnu i oštećena. Ali ako ste mislili da se svila zamotajte prirodne kose morate žuriti u salon i potrošiti puno novaca, onda ste sigurno u krivu kao svila wrap frizura se može obaviti kod kuće, bez ulaganja puno vremena i truda. Ovo je samo kratak ideju o svila wrap frizuru, sada neka nas pokušati naučiti kako napraviti svile završiti na kosu kod kuće. Pročitajte više o tome kako završiti kose.
Svila Zamotajte kosu: Tehnika # 1; Počnite pranje kose dobro s dobrim ravnanje ili izglađivanje šamponom i uređaj. Suhu kosu u potpunosti bilo prirodno zraku sušenje ili pomoću fenom. Stavite vaše kose u velikom valjaka i za to možete koristiti tople valjcima ili valjcima standard. Međutim, ako koristite standardni valjci, provjerite da li usmjeriti kosu topline na valjaka za postavljanje kovrče ispravno. Sad polako izvadite valjaka i primijeniti good ostaviti u uređaj, sušilo ovlaživač i postavljanje losion za kosu. Samo mala količina je potrebna, pa izbjegavajte korištenje previše krema jer će nepotrebno povijati vaše kose. Zagladimo kosu i zatim ih pokriti plastičnom folijom. Sit pod sušilo za kosu za gotovo 15 do 20 minuta, a zatim uklonite plastični poklopac pokazati svoje glatke, meke i sjajnu kosu.
Svila Zamotajte kosu: Tehnika # 2; Počnite pranje kose dobro s dobrim ravnanje ili izglađivanje šampon i omekšivač. Suhu kosu u potpunosti bilo prirodno zraku sušenje ili pomoću fenom. Kada vam je kosa suha, u mjestu je uređaj ili ovlaživač, nanesite malu količinu dlake losion ili krema za kosu, jer to će vlage, kao i dodati neke volumen na njih. Sada se primjenjuju samo mrlja kose seruma i izglađuju kosu pomoću reketa četkom ili veliki zubi češlja. Nakon što je Vaša kosa bez poteškoća, da ih folijom i onda nanesite malu količinu postavljanja losion za postaviti svoju kosu dobro. Sada sjediti pod sušilo za kosu za suhu kosu potpuno i nakon sušenja češlja kosu dolje koristeći veliki zub češalj. Opet primijeniti mrlja u serumu i zamotajte kosu ponovo koristeći dugi komad saran wrap stavljajući ga oko vaše glave. Provjerite jeste li pokriti cijelu glavu, a onda opet sjediti pod fenom za oko 15 do 20 minuta. Nakon toga, uklonite folijom, češalj kosu i vi ste učinili sa svojim svilenim Zamotajte kosu stilu. Pročitaj više na njegu kose i proizvoda za njegu kose.
Nije li to jednostavno napraviti? Sada kada znate kako svile Zamotajte kosu što čekate? Pokušajte to frizura svila obaviti za ured, stranke ili bilo kojeg drugog događaja i dobiti spremna za baraž pohvale dolaze svojim putem.

No comments:

Post a Comment