Saturday 5 November 2011

Kada Zamjena

Pitate se o najboljih načina da se obnoviti kupaonicu? Siguran sam da te moć biti razmišljanje o kadom zamjenu uljepšati vaše kupaonice. Općenito, kada ljudi razmislite zamjena samo kada su pronašli da su stare kade ili je oštećen ili da izgleda starinski. Iu slučaju, vi ste dosadno sa svojim staromodnim kadom i treba nešto više moderan, dopustite mi da vam kažem tržištu je potopljena s svim vrstama dizajna koji će sigurno poboljšati Vašu kupaonicu dekor.
Deep natapanje kade mnogih oblika, veličina i konfiguracija su dostupni i morate odabrati onaj koji dobro ide uz interijer vaše kupaonice. Siguran sam da svi znamo da je ovo će biti malo expensive afera. Kupaonica trošak zamjene je prilično visoka, jer se radi o kupnji novog kadu zajedno sa troškovima instalacije. To bi moglo povećati troškove kupaonicu pregradnja u velikoj mjeri.
Ako ne želite potrošiti puno novaca, vi također možete uzeti u obzir kada popravak ili kadu za završnu obradu, ali ako mislite da ne može riješiti svoju svrhu, a vi se planira zamijeniti svoj stari kadu na svoju vlastitu, možda ćete trebati upute za kadu zamjenu. Check out metoda za kadu zamjena i zamijeniti svoj stari kadu s novim jedan na svoju vlastitu. Pročitajte više o kupaonicu pregradnja ideje.
Kako zamijeniti Kada
Stvari koje će trebati, Phillips odvijač, odvijač Straight, ključ sa podešavanjem, čekić, dlijeto Hladno, Sklizanje, PVC cijev za rezanje, PVC joint čistač, Šperploča, upute, isključiti glavnu vodom. ; Morate provjeriti odvod vezama iz starog kadom i pristup kadu cijevi. Za dobivanje pristupa vodovoda, možda ste ukloniti oplate i uklonite dio zida. ; Drywall okružuje strane kade treba ukloniti. Nakon što ste izrezali potrebne području drywall, izvucite koristeći željezna poluga, tako da ćete dobiti pristup do zid studs. , Koristite podesivi ključ za odvijanje cijev iz odvoda. ; Odvijte vodne linije veze s leđa špine. Uklanjanje mlaznica sa cijevi i dobili osloboditi od izlučivalo cjedila. Čep mora biti izvađeno i izvađen. ; Odspojite sve ostale priloge. Nakon što ste uklonili orasima iz tople i hladne slavine, uzeti iz slavina s kliznim pokretima. ; Za uklanjanje stare kade, koristite hladno dlijetom i čekić i za poduzimanje iz pločice ili zidne obloge oko kade. ; Ako imate akrilni kadu, to bi mogao biti rezano u komade, ali ako imate kadu lijevano željezo, možda će biti potrebno koristiti malj. ; U slučaju kada je podržan od plastike zakovicama, morate ih izbušiti. Uzmi nož komunalne i cut rubu i otpustiti katranizirati. Pomaknite kada udaljen od zida. , Sada kada ste uklonili kade ograde, koristite skliznuti na slajd starog uređaja. , Neka je premjestiti na zadatak instaliranja nove kade. , Nakon dovođenja nove kade u kupaonicu, provjeriti kada je tablu. Preporučljivo je saznati je li odbor cementa podupiratelj treba biti zamijenjena. ; Nakon postavljanja novi kade na to položaj, platiti pozornost na poravnanje vodovod i odvodnim cijevima. Poduzeti korake kako bi se osiguralo da nema ljulja gibanje i novi kadu jedinicu osigurano dobro. , Jednom kada je razina, morate povezati odvod i vodom cjevovoda na njega. Morate se vratili odvod, pipa i spouts. Dok ste vratili slavina, to je poželjno da čep za odvod so da ne krhotine pada u nju. To je osigurati da ispuštanje ne dobiti začepljen. ; Uključite opskrbu vodom i provjerite ima li propuštanja. ; Pročitajte više na:; Kada Ocijedite Uklanjanje; Kada Ocijedite zamjene; ​​Kada Čišćenje, Nadamo se da ćete naći informacije o kadu zamjenu koristan. Kada zamjena ne može biti pozvan jednostavan DIY zadatak. Morate probati samo ako imate neko znanje o vodovod. Ukoliko ste sigurni o svom vodovod vještine, slijedite ove upute i siguran sam da kada zamjenski će sigurno raditi čudesa i poboljšati svoje kupatilo dekor.

No comments:

Post a Comment