Sunday 13 November 2011

Prirodna krema

Oči su najatraktivnije značajke naše lice. Iz tog razloga, žene čine posebne napore kako bi im ljepše pomoću olovka za oči, oči, itd. No, fine linije, bore i tamne kolutove imaju tendenciju da uzrok oštećenja na koži oko očiju. Kao posljedica toga, oči gube privlačnost. Kao što ime sugerira, prirodnih krema sastoji se od prirodnih sastojaka i koristi se poboljšati izgled očiju.
Prirodni očiju krema za bore, a koža oko očiju je vrlo osjetljiva i sklona da izgubi svojih prirodnih elastičnost vrlo jednostavno, što uzrokuje progib kože i pojavu fine linije i bore. Čimbenici koji doprinose prema ovom problemu uključuju starenje, previse izlaganja suncu, prekomjerne pušenje, itd. U nekim ljudima, problem bora pogoršava prilično brzo zbog svoje genetike. Ovdje je domaće receptom za kremu protiv starenja.
Sastojci: 3 ili 4 žlice nezaslađen prazne, jedna srednja ribani krumpir.; Postupak: Uzmi naribani krumpir i jabuke u posudu te ih dobro izmiješati. Neka smjesu hladiti oko 5 minuta. Zatim se primjenjuju na područje oko očiju pažljivo tako da ne dodiruje trepavica. Prikrije oči s vlažnom krpom i pustiti da upije u kožu ispravno. Pranja mlakom vodom. Ovo bi trebao biti primijenjen 3 do 5 puta svaki tjedan. The jabučna kiselina prisutna u prazne riječi će se ljuštiti kožu i smanjiti fine linije i bore.
Prirodni očiju krema za tamne krugove; Čimbenici koji dovode do tamne krugove pod očima su nasljedstvo, loša prehrana, starenje, a ponekad i alergije. Bez obzira što uzrokuje podočnjake, oni mogu biti tretirana uz pomoć dobre kvalitete prirodnih krema pripremljena kod kuće.
Sastojci: paradajz pire, trunkom kurkuma prah, sok od limete i pšenično brašno., Postupak: Pomiješajte sve prirodne sastojke zajedno kako bi se pripremio gusta pasta. Nanesite svježe pripremljen krema nježno oko očiju. Pazite da krema ne bi u oči kapaka. Odmorite se 15 minuta s okom kremu, a zatim isprati. Dok pranje paziti da se ne trljati oštro. Kada se primjenjuju redovito, ovu kremu koja će osvijetliti tamne krugove. Pročitajte više na oku kremu za podočnjake.
Prirodna krema smanjiti natečenost, kada oči su umorni, onda oni imaju tendenciju da postanu natečene i puf. Možete pružiti umirujuće na natečen oči čineći krema kod kuće.
Sastojci: pčelinji vosak, maslinovo ulje i aloe vera gel.; Postupak: Prije svega, toplina neke pčelinji vosak u dvokrevetnoj kotao na laganoj vatri. Uzmite neke maslinovo ulje u zasebnoj posudi i kuhajte na istoj temperaturi. Ulijte obje rastopljeni vosak i ulje u blender i pomiješati smjesu za oko 5 minuta. Then dodati neke aloe vera gel u nju i mješavina opet za 5 minuta. Čuvajte krema tako pripremljene u hladnjaku. Nanesite kremu na natečen oči ili upaljene oči uzrokovane opekotine od sunca i pričekati 10 minuta, a zatim isprati. To će imati smirujući učinak na oči. Znati više o najboljim oku krema za natečenost.
Prirodni krema za njegu kože Prehrana, a to krema će osigurati adekvatnu ishranu, što zauzvrat omogućit će površini kože i ispod slojeva da ostane u stanju hydrated. Tako su šanse za pojavu fine linije i bore su eliminirani.
Sastav: lanolin, bademovo ulje, lecitina i ruža vode. ; Postupak: Otopite lanolin prvi na vrlo niskim temperaturama. Zatim dodajte ulje badema, a zatim u prahu lecitin u nju. Promiješati smjesu dobro i dodati neke ruža vode u nju. Držite ga na grijač za još jednu minutu kako bi se osiguralo da je smjesa dobro istopi. Primijeni ove kreme svaki dan prije odlaska u krevet. To će držati bore i tamne krugove na zaljev.
Dakle, možete vidjeti da je stvaranje krema kod kuće je tako lako i jednostavno. Najbolji dio ove prirodne oka kreme je da oni ne sadrže nikakve sintetičkih materijala i opora kemikalija. Dakle, čak i ako koristiti za dugo vremena, oni neće uzrokovati nikakve ozlijediti vaše oči ili kožu. Ako nastavite koristiti ih čak i nakon bore ili podočnjake su otišli, oni mogu spriječiti njihovo daljnje pojave u budućnosti.

No comments:

Post a Comment