Sunday 20 November 2011

Rješavanje problema Electric Furnace

Electric peć je uređaj koji pruža toplinu cijeli unutrašnjosti zgrade ili dio njega. Osnovni mehanizam električnih peći je da se izravno pretvara električnu energiju u toplinu. These električnim pećima rad kruži zraka oko grijaći element. That grijanje element je isporučila ili povezan peć uz pomoć povratnog zraka kanali. To je opći mehanizam električnim pećima. Sada bilo problem u tih dijelova možete dovesti do problem u grijanja. Odlazak profesionalni za dobivanje Internet čvrst je lako ali bi to ne biti lako ako otklanjanje poteškoća električni peć može obaviti kod kuće?
Učvršćivanje Electric peći
Problem 1 - Električna peć Puhanje Hladnog zraka, što je prvi problem u električne peći puše hladni zrak. U ovom slučaju, provjerite termostat. Neispravan termostat i prljave može dovesti do peći nije stvaranje topline. Kada je nakupljanje prljavštine na površini dvokovinskim zavojnice i prebaciti kontakte, peć ne bi raditi. Da biste riješili taj problem, sprej zavojnica s malim komprimiranim zrakom kanister. U drugim slučajevima, razlog za električne peći ne puše vrući zrak je disfunkcionalna prekidač ili osigurač loše. U tom slučaju, ti bi trebala zamijeniti osigurač i dobiti prekidača natrag na stazu. Nema dovoljno topline s peći također može značiti da su registri zatvoren ili blokiran. Stoga, važno je osigurati da oni su otvoreni i nisu blokirani.
Problem 2 - Električni peći nepojavljivanje na; prekidača i osigurača ponovno mogao biti primarni krivce ako vaša peć nije pokrenut. Provjeriti da li prekidača i osigurače su u dobroj formi. Ako jesu, onda skrenite na zasebne moć prebaciti na ili u blizini peći. Drugi stanje u kojem se peć ne bi rad je preopterećenje. Ako je to problem, isključite peć ili ga vratiti nakon oko pola sata.
Problem 3 - peći je vrlo Glasan; Loose pristup paneli mogu ići o rješavanju problema električne peći. Just popraviti paneli pristup ispravno u ovom slučaju. Na nastup na buku stvara zabada, istrošeni ili oštećeni pojas, koristite remen ventilatora odijevanja. Sprej koji na pojas ili ga zamijeniti, ako je u pravi lošem stanju. Preširok ili uske trake puhala također može biti uzrok buke. Podesite pojas u ovom slučaju. Na kraju, ako sve ove gore ne čini da rade, to jednostavno može biti da je motor ili puhala potrebe podmazivanja. Pročitajte više o tome na popravak električnih peći.
Problem 4 - Blower Trčanje Stalno; U scenariju gdje je puhala ne prestati prikazivati, to bi moglo biti da je puhala je začepljen. Kako bi se uklonio taj problem, čišćenje puhala skupština je obavezna. To je fino, ali ako ustanovite da releji su neispravni, to je poželjno pozvati profesionalne, umjesto uživanja u rješavanje problema električne peći.
Problem 5 - peći isključuje i dalje, postoje četiri scenarija u kojima se to može dogoditi - tobom, ako je filter prljav. , Ako je puhala je začepljen ili treba podmazivanje. ; Ako motor treba podmazivanje. , Odnosno, zatim filter trebalo bi očistiti ili zamijeniti i puhala bi trebao čišćenje i podmazivanje. Na kraju je motor također će trebati za podmazivanje. Pročitajte više na filtera peći zamjenu.
Osim ovih problema, pomno gledati na spaljena i istrošeni žice i srodne komponente. Osim toga, osigurati da sve veze su odgovarajuće će biti korisna.
Pročitaj više na sustave grijanja.
To je sve o otklanjanju električne peći. Mislim nije da tvrd, zar ne? Konačno, tu je uvijek mogućnost da se poziva profesionalna i dobiti električne peći Rješavanje problema učinio!
Ovo je mjesto gdje ću odjaviti! Take care!

No comments:

Post a Comment