Saturday 26 November 2011

Ognjište Mantel Decor

Ognjište mantels su obično žarište većine dnevne sobe. Možete dati sjajan pogled na cijelo područje s desne kamin mantel dekor. Uređenje kaminom nije težak zadatak s nekoliko ideja dane u nastavku da vam pomogne. Kamini su izrađene od različitih materijala i boja. Dodavanje elemenata na komplimentu njima je i važna stvar da se smatra da dok radite na svojim ukrasima. Ovdje su neke iznenađujuće kamin mantel dekor ideje za vas.
Kamin Mantel Decor Ideje
Umjetnog cvijeća, umjetnog cvijeća su odličan način da dotjerati kamina mantel. Bilo da se radi granice kamin mantel ili na vrhu ploče, umjetnog cvijeća raznih vrsta i boja su najbolje uljepšati ovo mjesto. Možete imati cvijeće istog tipa i boje koja ide dobro uz boju mantel. Ih raspoređeni u ukrasne košare na mantel. Također možete visiti te u hrpa na svakoj strani ovog kamin mantel. Dodavanje umjetnih listovi i dugo proizlazi tih ručkova i imaju svjež obličje mantel spreman. Uzmite neke savjete o ukrašavanja kamin mantel.
Šarene Svijeće, jedan od najpoznatijih ideje za kamin mantel dekor je koristiti svijeće. Svijeće dolaze u nekoliko oblika, ukrasne dizajna i prekrasne boje, kao dobro. Možete imati kolekciju tih i lijepo stoji svijeća. Nabavite ove i početak dodajući boje na kamin području. Možete koristiti ove u duginim bojama i imaju šarene kamin mantel ukras spreman. Koristite mješavinu veličina za to. Možete odabrati iz ogroman izbor svijeća stoji da igraju važnu ulogu uljepšavanja ovo područje.
Elegantno Okviri; Frame neke posebne obiteljske fotografije koristeći jednostavne drvene ili metalne okvire, podudaranje dobro s kaminom mantel. Možete objesiti veliki okvir foto kolaž na zidu iznad ovog mantel ili ga staviti na kamin mantel. Također možete dodati dva mala buketa umjetnog cvijeća oko nje. Imati broj okvira uređen lijepo da stvori veliku dekor. Ako stavite okvire na kamin mantel, ne samo redati ih s lijeva na desno, mislim da ih raslojavanje. Također dodati prilično keramičke vaze na svakoj strani sa svježim cvijećem iste boje dati zadivljujući pogled na kamin.
Classy Zrcala, zrcala su najbolji komadi kamin mantel dekor. To će vam dati dramatičan pogled na ovo područje. Koristeći niz ogledala različitih veličina je također odlična ideja. Možete objesiti pet do sedam kvadratnih okvira u dijamant poziciju u određeni uzorak preko zida. Veliki ukrasni ogledalo antičkog stila obješen na zidu iznad kamina će izgledati vrlo lijepo. Dovoljno je probati. Ovdje su neke dizajne i ideje za rustikalni kamin mantels.
Show Komad; Nakon nekoliko zanimljive reprezentativni je među najbolje kamin mantel ukrašavanja ideja. Možete imati nekoliko takvih dijelova ili metala ili drva ukrasite ovo mjesto. Također možete dodati lijepim roba zemljana elegantno se ukrasiti kamin mantel. Bilo da je jednostavno zdjele ili vaze prilično visok, te su sigurni da biste dodali stil element ovog mantel. Kako o neki bambus košara i ukrasne predmete dotjerati do mantel? Također možete staviti veliki prilično bambusa ili mozaik biljke na obje strane kamina mantel. Pročitajte o kamin mantel police.
Navedenih kamin mantel ideje dekor dat će svježu notu tom kamin. Koristite savršeno koordinira boje stvoriti lijep efekt. Sve najbolje!

No comments:

Post a Comment