Wednesday 16 November 2011

Hair Izdvajamo - Shades

Moždani udar kosu s pisaljkom! Ups! Nije stylus, ali hair highlighting četkom. That's hair naglašava! Zbunjeni koja boja će odgovarati vaš ten i boju kose? Prugasta ružičasta u plavuša ili nijanse crvene vina u crnka. Bez obzira na tako ... Držite zbunjenost na uvalu i pročitajte ovaj članak na kosu naglašava - nijansi. Odlučite se za pravo combo i obnoviti your preslatko grivu. Pročitajte više na bojanje kose i isticanje ideje.
Hair Označite Ideje
Pravo hlad pravo crta mogu promijeniti svoj izgled u potpunosti. Odaberite hair istaknuti boje koje upotpunjuju vaš ten i okvir lica. Zatim označite odjeljke da biste dobili željeni izgled. Zapamtite, označite također treba nadopuniti vaše dobi. Pogledajte ove nijanse kose da se oživljavati označite. Pročitajte više na kosu istaknuti ideje.
Izdvajamo za svjetlo kose; Highlighting plavu kosu izgleda stvarno raskošnih bez gubljenja originalna boja kose. Plava kosa, smeđi pramenovi je vrlo čest. Tako, što da se miješaju boje utakmicu, ovisno o vašoj koži ton? Odlučite se za pšenicu, tupe, bež, jasen, sivi pramenovi ako vaše puti. Opaljen kožu tamno smeđa ili bakar pramenovi izgledaju prokleto seksi. Tinejdžeri i mladi naraštaji mogu odlučiti za svijetle boje naglašava with nijansama crvene, narančasta, roza, itd. Black ističe u plavu kosu je također odlična kombinacija za blijede tonove kože. Platinum nijansama i dud gledati izuzetna in plavu kosu s bilo mračan i puti.
Pročitajte više na:; Glazbeni ističe u smeđu kosu, Glazbeni kosu Crna Izdvajamo; Izdvajamo Za vrlo tamne kose; Tamna boja kose čini veliku bazu isključivo za Vašu kosu naglašava nijanse. Tamna kosa na brinete mogu ići na bronci, spaljena crvena i tamnocrvena boje. Odlučite se kontrast efekte s plavuša nijanse da bi dobili podebljano izgled. Pruge s bakrom i kesten smeđa izgledati glamurozno. Ash plavuša ili jagode ističe također su zahtjevni. Ako vam je kosa tamno smeđa, tragove crne također će donijeti suptilan pogled na njega. Zlatni ili med ističe se za fer kože brinete. Bogatiji ili tamnije smeđim tonovima kao što je kava ili moka odgovarati tamne puti. Nikad se odlučiti za ružičaste ili plave nijanse samo uzdignuće your buntovan ljepote. Ako želite da dobijete bold pogled, držati platine ili vino crveno naglašava.
Pročitajte više na:, Highlights For Brunettes, naglasci na zaštiti smeđeg kose; Crna kosu Glazbeni Izdvajamo, sušilo za Isticanje Tehnike
Hair vrhunac tehnike razlikuju s trajan učinak želite nositi. Naglašava se može privremeno, trajno, polutrajna ili polu-trajna. Tu su i različite vrste četkica kako bi učinak izražen. Tehnike su kako slijedi. Pročitajte više na kosu highlighting tehnika.
Folija Highlighting; Označeni niti su umotane u foliju da se odvojiti od okolnog područja. Nitima su odvojeni i osvijetljen od baze, čime zadržava prirodne boje. Također možete odvojiti "niske" i "Visoko" svjetla pomoću folije. Folije omotan kao i po "Obrada vrijeme" da biste dobili željeni učinak.
Komadanje; ovom tehnikom primjenjuje označite 'komad' kose s podebljano i svijetle boje. Ovo je također poznat kao 'veličine' isticanja. Dio rez je boje da se dobije sassy izgled.
Niska Rasvjeta; slabog svjetla mogu samo biti suprotno od isticanja. Izdvajamo su učinili s tamnije nijanse prikriti svjetlu boja na boju kose. Niska svjetla su vrlo suptilne i također trebaju biti učinjeno s preciznošću.
Hair Slikarstvo, sušilo za slikarstvo je jednostavan i može se obaviti kod kuće. Slika četka se koristi za označavanje kose. Polu trajni ili privremeni četke se koriste za kosu slikarstva. Također možete označiti tanke vlasi vaše kose koristite češljeve.
Nadam se ovaj članak na 'hair naglašava - nijanse' je dokazano korisno za vas u odabiru odgovarajuće boje za sebe. Hair naglašava može promijeniti svoj izgled potpuno, u bilo način. Uvijek je mudar da bi isticanja učinjeno iz znan da se saloon savršen nijansa i precizan učinak, nego slogging četkom sebe.

No comments:

Post a Comment