Thursday 10 November 2011

Piling piling za tijelo

Skin pilinga je prirodni proces, čime mrtve stanice kože su sloughed off od površine. Ipak, ovaj fenomen je otežana u masnu i suhu kožu vrste, što je rezultiralo ružan izgled. Primjerice, prisutnost viška ulja u kožu žlijezde zamku mrtve stanice i uzrokuju začepljenje pora. Tijekom vremena, to rezultira oteklina, upale i infekcije znakova. S druge strane, suha koža je sklona prhutanje i piling, dajući dosadan izgled. U oba slučaja, koristeći exfoliating pilinga sa tačnom sastojaka je najjednostavniji način da se vijoriti užaren kože. Pročitajte više o piling za osjetljivu kožu.
Zašto koristiti piling Piling?
Kao što smo svi svjesni, kože piling je čest korak u svakom regimens njegu kože. Čak i ako ste posjetili kozmetički salon za lica ili cijelog tijela liječenja, uzimajući osloboditi od mrtvih stanica kože s gornjeg sloja je prvi i najistaknutiji stvar u izvedbi stručnjaka. No, ono što je tako posebno o piling piling tijela? Prednosti piling tijela leže u izlažu zdravu kožu sloj i povećanje učinkovitosti losione i proizvoda za njegu kože nakon pilinga. Kada smo nanesite kremu ili losion, to je prodrijeti duboko ispod mrtve stanice kože da bi se ostvarila. I rezultat je glup ili pahuljast kožu, čak i nakon ponovljenog zahtjeva. U tom slučaju, koristite piling piling tijela poboljšava upijanje krema i njeguje kožu.
Kako napraviti piling piling za tijelo?
Ako kupujete exfoliating piling tijela po prvi put, vi svibanj morati proći kroz recenzije proizvoda prije odlučivanja. Dostupan u pletora marki, odabirom pravo tip koji najbolje odgovara vašoj koži nije jednostavan zadatak. Također, sa komercijalnim proizvodima, postoji uvijek vjerojatnost opora kemikalija prisutna u formulaciji. Da se uzdrži od ovih brige, bolje i jeftin alternativa je da se oslanjaju na domaće piling lica pročišćavati ili pilinga. Možete pažljivo odabrati kožu hranjivim sastojcima i okusom svoj izbor za korištenje u domaće verzije.
Kako bi pročišćavati piling kod kuće, morat ćete 2 šalice morske soli (ili kristal šećer), ½ šalice kokosovog ulja (ili maslinovo ulje), ½ šalice slatkog bademovog ulja, 4 žlice meda, 4 žličice soka od ananasa, 10 kapi Eterično ulje (vanilije ili lavande), drvena lopatica i čisto miješanje zdjele. Svaki od ovih sastojaka rada kolektivno ljuštiti i u isto vrijeme, pomladiti kožu. Domaći piling pročišćavati sa šećerom manje abrazivni od soli verziju. Dakle, a što piling pilinga za muškarce, možete koristiti morsku sol ili košer soli za povećanje ostaviti na cjedilu.
U miješanje zdjela, uzeti šećer ili sol (po izboru), i dodati kokosovo ulje i slatko bademovo ulje. Dobro miješati s lopaticom za jednakomjernu raspodjelu ulja. Dodajte med, sok od ananasa i eteričnog ulja (po mogućnosti kap po kap), dok je uzbudljiv kontinuirano. Stop dodavanje eterično ulje, ako je miris previše neodoljiv za vas. Consider miješanje izmišljotina za posljednji put, nakon što ste učinili s dodavanjem sve sastojke. Možete spremiti ovaj domaći piling pročišćavati tijelo u hermetičan kontejner.
Znati više o:; Ljuštiti Skin Naravno, piling pročišćavati lica; Kako to radite piling kože s pečenje soda, s toliko prednosti domaćeg piling piling tijela, to neće biti pogrešno reći da ništa ne daje zdrava izgleda kože više od temeljit piling kože. Za to koristi, uzeti neki iznos u već wet dlan, nježno ići na masažu cijelog tijela u kružnim pokretima. Temeljito isperite vodom i posušite s mekim ručnikom. Možete osjetiti glatkoću i sjaj vašoj koži nakon maženja s domaćim exfoliating pilinga.

No comments:

Post a Comment