Thursday 10 November 2011

Domaći Hydroponic Systems

Za ljude koji nemaju sredstava za postavljanje konvencionalne vrt, domaća hydroponic sustava nudi učinkovito zamijeniti, kao što je tlo-manje vrtu! Ako planira izgraditi vlastiti domaće hydroponic sustavi, onda ovaj članak je uvod u tri glavne vrste hydroponic sustava koja se lako može postaviti bilo tko.
O Hydroponic Uzgoj Systems
Hidroponi raste biljaka bez tla. Ta tehnika se doista radikalan odmak od konvencionalnog vrtlarstvo, poljoprivreda i srodne tehnike uzgoja raslinja koje se sve temelje tla. Ova tehnika uzgoja biljaka obuhvaća uzgoj bilja u mineralnim i bogata hranjivim tvarima rješenja u vodi. Tlo je u biti bogata hranjivim tvarima iz srednje koje biljke apsorbiraju hranjive tvari rastopljene u vodi. Ideja iza ovog novu paradigmu pomicanja vrtlarstvo ili uzgoj tehnike je rast biljaka bez tla je moguće ako hranjivu podlogu da pruža nadomjestili na bazi vode rješenje. Većina kopnenih biljaka uspješno se uzgaja u hydroponic sustavi.
Prednosti Domaći Hydroponic Systems
Postoje mnoge prednosti imaju domaće hydroponic sustavi umjesto saksiji biljaka. Neke od glavnih prednosti nad biljem u rastu hydroponically su sljedeći:; Osnovna prednost je da ne morate brinuti o izboru tla kao ni tla se koristi! Nepostojanje tla uklanja sve zemljišta povezane probleme. , Jedna može postići ekonomičnu hydroponic hranjiva ponude i spremiti na pripadajuće troškove. Jedan ima bolju kontrolu nad opskrbu hranjivim tvarima nego u tlu okruženju. ; Dokazano visoke prinose domaće hydroponic sustavi su svjedočanstvo prednost nad konvencionalnim nudi tla na temelju vrtu ili uzgoj. ; Prekomjerno onečišćenje hranjivim tvarima koje se često javlja u tlu temelje sustava je izbjeći. ; Plant srodnih bolesti i štetnika mogu se izbjeći lakše s obzirom na bazi vode kulturu i mobilnost inherentna da je tehnika nudi. ; Korištenje domaće hydroponic sustavi, jedan može imati vegetacije gdje se prirodni tlo ne podržava ili ne pridonosi njegov rast. ; Vrste Domaći Hydroponic Systems planovi
Nakon kratkog pregleda prednostima koje ovaj radikalni tehnika uzgoja biljaka nudi, neka nam se pogled na glavnom vrste domaćih hydroponic sustavi koji se mogu postaviti jednostavno. Ovdje su tri od njih.
Duboke vode Kultura hydroponic sustava
Jedan od najpopularnijih domaće hydroponic raste sustava je onaj koga zovu duboke vode metodom kulture. Sve što vam je potrebno za izgradnju duboke vode kulturu temeljenu hydroponic sustava je plastična kanta za pohranu, zračni kamen, akvarij pumpa, hranjivih tvari smjese i zraka kamenje. Što popunite (po mogućnosti tamne boje), tank s vodom, dodajte smjesu hranjivih tvari i pokriti s poklopcem, tako da na površinu vode nije izložen svjetlosti. Izrežite rupa u poklopac na mjesto biljaka na takav način da se biljke mogu biti postavljeni ili uzgajaju bez vode da bude izložen svjetlosti. Pričvrstite pumpa zrak s jedne strane na provjetriti vode. To je bitno da se pH razina i sadržaj hranjivih tvari održava dobre rast.
Wick temelju hydroponic sustava
Fitilj sustav koristi dva spremišta kante umjesto jednog i koristi najlon uže i zračne pumpe za postavljanje hydroponic sustava. One bin je biljka kontejner sa zrakom kamenjem i pumpi za zrak u prilogu, dok je druga kanta služi kao rezervoar hranjivih tvari. Smješten jedna iznad druge, neka biljka kontejner biti na vrhu i svaka biljka kontejner imati najlon uže prošao oko njega, koji je ostavio visi u otopinu. Kada je svaki od biljke kontejnera je ispunjen vermikulit and perlit, wicking vode iz uže to biljka će biti moguće.
Oseka i protok hydroponic sustava
U ovoj metodi, biljke i hranjive otopine posebno su postavljeni. Kadi biljka kontejner povremeno je potopljena je hranjiva otopina korištenjem timera pumpa. Kada biljka korijene imaju dovoljno natopljenom hranjivih tvari, rješenje se ispusti natrag u rezervoar hranjivih tvari.
These tri su neke od najjednostavnijih hydroponic sustavi za postavljanje. Hydroponic sustava tehnologija je još uvijek u nastajanju fazi i pronalaženje brzog komercijalnu uporabu, s obzirom na zabilježeni porast prinosa izvijestila hidroponi temelju farme i gospodarstva jedne postavljanja. Nadam se, ovaj kratki uvod u domaće hydroponic sustavi te je oduševljen eksperimentirati s hidroponi vrta tehniku ​​kod kuće.

No comments:

Post a Comment