Tuesday 22 November 2011

Lily tetovaže

Prekrasna, truba u obliku ljiljana cvijeća, na duge i vitke stabljike, bili zauzima vrlo važno mjesto u mnogim kulturama svijeta. Od biblijskog razdoblja, ovog cvijeta postaje još važnija. A ljiljan cvijet može značiti nekoliko različitih stvari u različitim kulturama svijeta, a ponekad, te simboličko značenje može biti potpuno suprotno. Ipak, ovaj egzotični cvijet mogu biti idealna tetovaža, posebno za djevojke. Lily tetovaže su posebno preferira žene, zbog svoje nježan i elegantan izgled.
Lily Tattoo Značenje
Kao što je spomenuto već, ljiljana tetovaže može imati različita simbolička značenja se u različitim kulturama. Međutim, bijeli, delikatna latice od cvijeća obično se vidi kao simbol čistoće i nevinosti. Prema Biblija, ljiljan latice govoriti o čistoću, djevičanstva i simboliziraju blistava, čista duša Djevice Marije. U Bibliji, ljiljana također je pokazala da predstavlja vjeru i predati u milosti Božjoj. Postoje različiti tipovi ljiljane i oni mogu značiti nekoliko različitih stvari. Kao i za primjer calla ljiljan može predstavljati čistoću, milost i veličanstvene ljepote, dok zvjezdoznalac ljiljan Tetovaže se mogu kandidirati za seksualnost, bogatstva i prosperiteta i mira. Bijeli Ljiljan može biti simbol čistoće, dok je uočio ružičasta one mogu značiti senzualnosti. Saznajte više o calla ljiljan značenje.
U kinesku kulturu, ljiljan je povezan s čistoćom i obilje. S druge pak strane, u drevnoj Grčkoj, itd. Ljiljan je bio simbol seksualnosti, i Grci vjeruju da ovaj cvijet da se rodi od mlijeka svojih božica Hera. Ali, prema Rimljani, cvijet povezana s njihovim božicama Juno i Venus. U drevna egipatska kultura, ljiljani kao da su sasvim drugačije konotacije. Cvijet je povezan s plodnosti, zbog svoje falički pistils, i jaka mirisa. No, tijekom renesanse, ljiljan cvijet, posebno bijeli ljiljan postao je popularan izbor među europskih umjetnika simbolizira nevinost, čistoću i čednost. Bijeli ljiljan je često prikazan će biti predstavljene na Marija od anđela Gabrijela, a najavljuje da će ona biti majka Isusa, Sina Božjega. Više informacija o simboliku ljiljan.
Lily Tattoo Designs
Lily tetovaža dizajne su obično jednostavna, ali lijepe. Neki jednostavni tetovaža dizajne su samo jedan cvijet ljiljan, dok drugi uključuje lanac od ljiljana cvijeća stvoriti zamršene cvjetnih motiva. Mnogi tetovaža također naglašavaju vitkim stabljici i lišću cvijet. Čak uključivanje delikatna viticama može napraviti ljiljan cvijet tetovaže izgledaju više atraktivna. Mnogi tetovaža umjetnici s druge strane, preferiraju dodati utišana boje, dok drugi čine tetovaža dizajne više upečatljiv tkanja nekoliko cvijeće zajedno u obliku keltski čvor. Lily tetovaže također mogu izgledati sjajno ako prikazano oko križa ili na ruke Djevice Marije. Sorti ljiljana cvijeća, češće odabran za tetoviranje su voda ljiljana, calla ljiljan i zvjezdoznalac ljiljan.
Voda ljiljana izgleda sasvim drugačije od ostalih ljiljanima, a obično se povezuje s duhovnošću ili duhovno buđenje. Cvate u blatnim vode, ali i dalje netaknut sve prljavštine i blatu okolici, koja se vidi kao simbol čistoće i sloboda od svjetovnih želja. Obična ljepota i simbolično značenje sam napravio lokvanj tetovaža omiljena među ženama. Lily tetovaže za žene se mogu koristiti za ukrasiti doslovno bilo koji dio tijela. Međutim, Lily tetovaže na stopala, donjeg dijela leđa, lopatica i ruke mogu izgledati jako upečatljiv. Mnoge žene također vole da mjesto ljiljan tetovaže na strani, dok su neki čini se da vole sport ljiljan tetovažu na rukavu. Saznajte više o:; lokvanj tetovaže, Lily Cvjetna tetovaže, Stargazer Lily tetovaže, Lily tetovaže su voljeli ne samo žene, nego muškarci, kao, zbog svoje egzotične izgled i duboko simboličko značenje. Dvosmislenost u značenja ljiljan cvijet tetovaže čini se da bi ga čak i više popularan, kao što se može koristiti za znače različite stvari različitim pojedinca. Međutim, ključna točka je odabrati shemu boja koje se uistinu može poboljšati izgled vaše ljiljana tetovaža i odaberite dizajn koji nadopunjuje vaše osobnosti.

No comments:

Post a Comment