Friday 11 November 2011

Laminat popravak

Laminatni podovi je najprikladniji za naše moderne dan stil života. Unatoč činjenici, da je od sintetičkih materijala, to daje izgled tradicionalnog drveta ili mramornih podova. Oni su dostupni u nekoliko atraktivnih dizajna. Čak iako je to podni materijal je vrlo izdržljiv i ne zahtijeva puno održavanja, to ne dobiti različite oblike štete zbog dnevnih trošenja i habanja. Ove vrste oštećenja utjecati ljepota laminata. Za svaku od tih oštećenja, različite tehnike laminata popravak se koriste.
Kako to Utočište Laminat?
Problemi s laminata javlja se uglavnom zbog prašine, krhotine, peta od obuće, kretanje teških namještaja i tako dalje. Slijedeći su načini laminata popravak neke zajedničke oblike oštećenja.
Manje ogrebotine Popravak, najjednostavniji način za riješiti ovaj problem je pomoću posebna vrsta voska bojice. Oni su dostupni u nekoliko različitih nijansi i može se kupiti od podnice i hardvera trgovine. Odaberite nijansu krejon pažljivo kao što bi trebao dobro pomiješati s bojom poda. Očistite svu prašinu i odlomci iz oštećeno područje od laminata. Zatim držati primjene krejon na to do vremena ustanovite da su abrazije nestala u potpunosti. Konačno, uzeti čisto komad suhom krpom i to trljati preko okolicu to počistiti ostatke krejon. Laminatne podne kit popravak often sastoji se od rješenja koje kada se mogu sakriti ogrebotine.
Ispucati za popravak; Ovaj problem se može ispraviti uz pomoć za popravak otopinom. Za početak, pijesak puknut dio poda s brusnim papirom, tako da bilo labavo pričvršćena ostaci podnice materijala može se ukloniti. Onda počistiti sve brušeno prašinu vlaznom komad tkanine i suha područje s drugom krpom. Bilo prašine iza sebe ostavio štetno utječu na veze između kit and laminat list. Uzmi velikodušan iznos od kit koristeći kit nož i primijenite ga preko pukotine tako da se napuni do ispravno. Obrišite sve dodatne kit s vlažnom krpom, a zatim protrljati od vlage sa suhom krpom. Dopusti kit da otvrdne na gnijezdo 24 sata. Pazite nitko šetnje na tom području tijekom tog vremena.
Teškog oštećenja popravak; Kada štete is nepopravljiv onda morate zamijeniti daska s novim. To je prednost laminata da čak i ako je došlo do ozbiljne štete na podu, ne morate postaviti novi podovi, ali samo zamijenite katu odbora će biti dovoljno. Morate početi raditi sa zida, koji je najbliže do oštećenja poda odbora. Izvadite baseboard iz zidne području koristeći vijak vozač. To trebalo biti učinjeno vrlo pažljivo jer morate ponovno ga nakon popravak rad. Uklonite sve daske jedne strane onaj koji dovodi do oštećenja jednog. Kao što dosegnete oštećenu daska, ga ukloniti i staviti novi daska u mjestu. Zatim stavite preostali daske i podna daska njihovim položaj.
Vrhunac Popravak, u osnovi, problem se javlja izviru kao posljedica nedovoljne količine proširenja prostora za podnih ploča. Najbolji način da dobili osloboditi ovog problema je stvoriti dovoljno prostora za panele proširiti i tako smanjiti napetost između njih. Može biti učinjeno uklanjanje razmaka koji su prisutni u između zida i poda daske. U slučaju niste koristiti bilo spacer tijekom laminata instalacije, morate izvaditi zadnji kat odbor blizini zida i smanjiti njegove širinu strane pola i inch te ga vratiti na svoje mjesto. Možete također može odnositi na to kako popraviti laminata.
Možete izbjeći bilo kakve laminatnih podova popravak rad uz dobru njegu i održavanje poda. Pokušajte zadržati podu slobodan iz labav prljavštine i krhotine redovitim čišćenje. Koristite namještaja zaštitnik za teška komada kuće namještaja. Dok kreće bilo namještaja unutar sobi, ih podignite umjesto njih povlačenjem.

No comments:

Post a Comment