Monday 21 November 2011

Francuska manikura dizajni

Žene žudjeti puno za one lijepo njegovan duge nokte. Po mojem mišljenju nema veće način da bi ih više privlačan nego uzimajući francuska manikura učinili. Francuska manikura je klasičan i sofisticiran oblik manikura i jedan od najelegantnijih vrsta nail art.
S francuskim manikura, noktiju izgledati lijepo i dobro njegovan koji igra veliku ulogu u uspostavljanju osobnost žene. Tradicionalna francuska manikura je svjetlo roza (ili gol) kaput baze noktiju i Stark bijele nokte na nokat savjete. Najnovija francuska manikura dizajni su prikladni za sve prigode od svečana večera noć sjajan koktel party. Oni izgledaju zaista atraktivan i oni su također jako lako učiniti DIY metodom previše.
Jedinstveni francuska manikura dizajni
Jedan od najvećih prednosti vlasništvo francuska manikura dizajna, jest bijeg od 'iskusenje' branje savršen nijansi za svaku večer. Oni su izgleda trendy sa svojim osnovnim svjetlo roza i svijetle bijelu kombinaciju i svačiji ruho i svaku prigodu. Danas, klasični francuski manikir je izmijenjena uz korištenje neke trendi umjetničkog dizajna, uzoraka, boja i stilova. Oni su sada pretvoren u elegantan francuski nokte s brojnim dodacima u svojoj osnovnoj teksture. Više o nail art idejama.
Reverse francuska manikura, a jedan od neobične i jedinstvene dizajne francuska manikura je obrnuti francuska manikura dizajna '. Obrnuta francuska manikura dovodi veliko olakšanje za djevojke koje su čezne za omamljivanje nijansu boje, nego je ljiljan bijeli savjete. Ako želite obrnuto francuske manikure i prvi pokriti nokte s bazom kaput bilo mutnu nijansu boje. Nakon što je sušen u potpunosti, primijeniti pol vrh mjesec noktiju s nijansi tamnije od temeljnog sloja. Na primjer, ako koristite bijelu boju noktiju kao bazu, onda se odlučiti za crne, svijetlo crvene ili srebrne boje za savjete. Nakon savjeti su suho, pečat oba sloja s lijepim gornje dlake. Više o tome kako se oblik nokte.
Mramoriran francuska manikura, a to francuska manikura dizajn zahtijeva malo vještine da se one brze pokrete četkom. Možete primijeniti je ovaj dizajn na redovnoj francuski njegovanim noktima, kao dobro. Sve što vam treba je nekoliko zanimljivo kontrasti boja laka za nokte. Na primjer, crvena, zelena, žuta, bijela, srebrna i plava ili roza, žuta i crvena, itd. izbor je vaš. Sada, primijenite nekoliko točaka (4 do 5 svaki) svih boja laka za nokte na čavao savjete na slučajan način. Ne postoji pravilo za ovaj program, samo to učiniti besplatno. Sada, da biste dobili mramoriran efekt, povucite striper premažite boju točkice i premjestiti ga u mekom swirling pokretu! Više o nail art dizajna.
Dijagonalno francuska manikura, a to francuski manikir dizajn je odličan za tinejdžere. When učinio s trijezni i formalno boje, to također može biti jedan lijep dizajn za vjenčanje nokte previše! Sve što trebate učiniti je stvoriti dijagonalnom crtom blizini noktiju savjete uz pomoć jednog strip traka. Područje iznad ove linije će poslužiti kao tip noktima. Sada kaput ovog virtualnog tip s neprozirnim nijansu boje, a ostatak nokat sa obična lak za nokte! Izrada ovaj dizajn je stvarno vrlo jednostavno! Da bi ga više privlačan, možete kreirati mramoriran francuska manikura na dijagonalu vrh noktima previše! Jednom vas naučiti kako učiniti ove slatka francuska manikura dizajne kod kuće, onda modificiranju bazu dizajn i razvoju vlastiti francuska manikura stil nije da tvrdi. Saznajte kako manikuru noktiju.
Chevron francuska manikura, ovaj dizajn ne zahtijevaju puno modifikacija u osnovna ideja francuska manikura dizajna. Chevrona dizajn naglašava na dodavanju kutova redovitog polumjesec savjete. Oštar rubu, koji je formiran u sredini noktiju vrha, može se pohvaliti zaista elegantan i posve ženstveni dizajn noktima francuska manikura. Nokat savjeta su oštrim ili malo curvy (latica nalik) oblika s točke u sredini. Možete Ukrasite ovaj middle točke s umjetni kamen ili jednostavno točka a kontrasti lak za nokte. Chevrona francuska manikura također može izvesti sa reverse francuska manikura pomoću željenu boju kombinacija.
Promjena francuska manikura, Ovo je najnoviji izum koliko se francuska manikura dizajna tiče. Ovaj dizajn je o atraktivnom promjene u originalnoj francuska manikura. Ističe na vlasništvo istom Stark bijela, polumjesec savjete, uz mali krivulja na dnu nokta, koja izgleda zadivljujući i jedinstven! Sve što trebate učiniti je stvoriti malu krivuljom pri podnožju nokat (s iste boje koje namjeravate koristiti na savjete) i redovite francuska manikura savjet. Kada se oba ova krivulja dobiti potpuno suho, a zatim boja preostali noktiju s kontrastnim prolio za nokte! Ovo izgled je stvarno jedinstven i možete učiniti puno varijacije boja s ovim dizajnom kao dobro! Više o francuskom nokat savjete.
Dobro sve rekao i učinio, sada trebate učiniti je naučiti kako činiti francuska manikura kod kuće, a zatim dobiti trendy s nekim od navedenih francuska manikura dizajna. Također možete dodati glitter na redovitim bijele savjete, da daju svoje nokti zaista trendovski izgled. Dakle, što čekate? Zabavite se!

No comments:

Post a Comment