Tuesday 22 November 2011

Pravilno Pogrebne odjeća

To je konačna zbogom. Posljednji put vi ćete biti tu za nekoga tko je bio tu za vas. I to je biti učinjeno s odgovarajućim protokolom. Kao što je pravilan etiketa sprovod, tu je pogreb odjeće etiketa. To je teško pronaći odgovarajuće riječi suosjećanja i to je još teže pronaći pravi set odjeću za sudjelovanje na sprovod. Odabir odgovarajuće odjeće pogreb je zbunjujući zadatak jer je većina od nas nisu osposobljeni. Štoviše, čak i intuicija ne uspije u vrijeme krize. Nekoliko pogrebi ne zahtijevaju gostima i žalosti maskirati se u kulturnom odjeće, a za druge je opće pravilo odijevanja se za nas dvoje. Evo nekoliko savjeta za pravilan izbor pogrebne nositi.
Što je Pravilno Pogrebne odjeća
Pravilno Pogrebne odjeće za muškarce, kao opće pravilo, većina ljudi nose odgovara kao odjeće za pogreb. To je najudobniji i odgovarajući pogreb ruhu. This sprovod odjeće uključuje, običan bijelu košulju ili crni kornjača vrat, jednostavno kravata od suptilnog sjene, crno odijelo hlače i crnu jaknu. Nošenje potpuno crnu odjeću također smatra da se zajednički pogreb ruhu. Odjeća treba biti čist i glačati.
Pravilno Pogrebne ruho žene; žene imaju mogućnost nošenja hlača, suknje, haljine ili odijela. Jednostavan koktel haljinu, bez low-posjekotine ili jeftin dizajna su savršeni za ljeto sahrane. For zime, crna nositi nikada ne može poći po zlu. Širok brimmed šešir, rukavice i zatvoriti vrhom cipele se ostatak pribor za sprovodima. Da biste spriječili sunce, par tamno glares will ide dobro s pogreba ruhu.
Pravilno Pogrebne odjeće za djecu, djecu također bi trebao biti odjeven primjereno za pogreb. Little Dječaci moraju oponašati starijim muškarcima je ruho i djevojčicama moraju slijediti dress code slične starijim ženama. Plain crne tenisice za dječake i jednostavan sandale za djevojčice su pravi pogreb haljine.
Other Funeral ruho konvencija; nekoliko vidi smrt kao vrijeme da plaču, a nekoliko uočiti smrt biti proslava kraja patnji i novi život. Pogrebne, gdje je kasnije je istina, noseći casual odjeću u nijansama pastela bi bilo primjereno. Polu formalne attires u svijetle boje, kao što su električni plava, žuta, duboko crvena ili zelena limeta will gel dobro s događajem.
Kulturni Pogrebne attires, Možda ćete morati nazočiti pogrebu koja se razlikuje u kulturnim i vjerskim uvjerenjima od tvoje. Tako znajući specifičnih kulturnih sprovod attires je važno. Kršćani, vjerujemo u nosio crno za spomen službu. Međutim, njegova više nije striktno pravilo, ali je poželjno da se oblači konzervativno. Na židovski sprovod treba ukloniti cipele i žene i muškarci su trebali sjediti odvojeno. Žene bi trebalo da pokriju glavu s maramom na pogrebu. U budistički sprovod konzervativne dressing je samo norma koje treba slijediti. Tu nije određene boje kod za pogrebe, ali crveno je izbjegavati takva vremena. Opet, ove religije traži ucviljen ukloniti obuće prije ulaska u hram. Obitelj pokojnika kao i obično vidi u bijelu odjeću, koja predstavlja spokojstvo i mir tijekom zadušnica. Među hindusi, uže obitelji pokojnika trebao dotjerati u bijelim. Polaznici su trebali biti odjeven u tamnu odjeću i konzervativan.
Dakle, ovo je bio sve o sprovodu ruhu. Očekuje se oblačiti u skladu s navedenim normama, kao znak s obzirom na osamljena. Nadam se da ovaj članak je pomogao da razumijete i finije nijanse pravilan pogrebnih odjeće.

No comments:

Post a Comment