Sunday 6 November 2011

Obrva Tattoo

Mnoge žene čine grešku čupanje više od potrebnog obrva dlaka. To ostavlja ih turobne over rijetke rast obrva dlaka. Također, one žene koje inherentno have tanke čelo kosa, teško je dobiti onih raskošnih obrve koje poboljšava estetiku lica. Opredjeljuju za obrve tetovaža je najbolja opcija. Obrva tetovaža je sjajan način popunjavanja nedostaje obrve. Možete odabrati vam boja vaših obrva, debljina i stalnog oblika. Jedina mana dobivanja obrva tetovaža je da se gubi tijekom vremena, kako se koža regenerira. Da vidimo kako odabrati boju obrva tako da odgovara vašoj koži.
Stalni obrva Tattoo boje
Obrva boje za Blondes, kao konvencija, većina make-up umjetnici pokušati i uskladiti boju obrva sa prirodnom bojom vaše kose. Dok ne dobijete obrva slijediti isto pravilo. Pokušajte i uskladiti boje svog stalnog obrva sa svojim stvarnim boju kose. Primjer, ako vam je kosa ukočen plavuša, plavuša stick s tintom. Ako vam je kosa prema tamno plava sjene, a zatim i svjetlo smeđe ili zlatne shade je pogodan za vas. Oni sa srebrnim i sivim primjesa u plavu kosu, mora držati plavuša tinte.
Boje za obrve crne kose; Osobe s crnom kosom su najvjerojatnije imati tamne ili sumračan ten. To ga čini prilično lukav da odaberete pravu boju. Ako imate slab rast je najvjerojatnije da debeli obrva učinit će vaše lice čini vrlo oštre. Tako koristeći tamno smeđa boja sa crtica tupe, bilo bi idealno. Svjetlo moždani udar crnog bi također izgleda dobro, ako je to učinjeno dobro.
Boje za obrve Redheads; Redheads imaju vrlo fer kože. To čini njihova šminka jade teže nego njihovi kolege. Obrva tattoo boje za crvenokosi tamno smeđa su s primjesa crvene boje. Ako možete ga odnijeti, tamno plava sa primjesa crvene je također izgleda dobro. Pročitajte više na polutrajne tetovaže.
Obrva Tattoo aftercare
Naknadna briga o tetovaže je vrlo važno. Tattoo briga je sličan brigu o rane. Prva i neposredna očima tetovaža će vas užasnuti, ali ne panika. Postepeno očima tvojim će se naviknuti na izgled. U početku boju obrva će izgledati mrak. No, više od tjedan dana isto će se osvijetliti. Za prvi tjedan dva, ovisno o stanju vaših tetovaža, izbjegavajte pretjeranu upotrebu vode, šminka i sunca. To se može učiniti ranu septička. Koristite dobre antiseptik kremu kako bi se spriječilo bilo kakve infekcije. Nakon deset dana ili tako, tetovaža će početi liječenje, tijekom kojeg ćete morati čuvati kožu oko njega hidratizirana. Uvijek koristite sunscreen prije izlaska na sunce jednom obrva tetovaža potpuno zacijeli. Idi će također morati ići u za vrijeme touch-ups. Vi svibanj vole čitati više o tetovažu nepromjenljiv.
, U slučaju da niste zadovoljni s načinom na izgled obrva tetovaža, uvijek možete se odlučiti za uklanjanje tetovaža obrva. Tetovaža se uklanja sa laserom postupkom, potvrđivanjem pigment ili tinta se koristi u čineći ga. Vaše zdravlje povijesti i stanja tetovaža je također uzeti u obzir prilikom uklanjanja tetovaža. Obrva tetovaža trošak je prilično visoka i trošak uklanjanja je još veći. Tako da mislim dvaput prije nego što dobije stalni sastav na vaše lice.

No comments:

Post a Comment