Thursday 17 November 2011

Emu ulje Prednosti

Zdravstvene prednosti EMU ulja su brojne. Kao što ime sugerira, ovo ulje je izvedeno iz masti izvađen iz EMU ptica. Australski Aboridžini su koristili ovo ulje za generacije za liječenje raznih bolesti kože. Smatra se da Domorodac bili svjesni velikih ljekovitost tog ulja. Sada omiljen sastojak u mnogim ljepote proizvoda, EMU ulje je nastao kao vrlo svestran ljepotu proizvoda.
Osim ulja, to je također dostupan u obliku kozmetičkih proizvoda, kao što su lice kreme, krema za sunčanje losione, kreme protiv bora oko, sapuni i moisturizers. Ne samo da ga pomladiti kožu umoran, prisutnost anti oxidants u ovom ulju čini veliki protiv starenja proizvod za njegu kože. Oleinska kiselina i linolenska kiselina prisutna u ovom ulju imaju protu-upalne svojstva i to je razlog iza svojih sposobnosti pružiti olakšanje onima koji pate od zglobovima i mišićima. EMU ulje je noncomedogenic a ne začepiti pore. Since EMU ulje je hypoallergenic nafte u prirodi, može se sigurno koristiti za njegu kože lica.
Emu ulje Prednosti za kožu
Je vaš suhu kožu? Pa, emu ulje može doći na Vaše spašavanja. EMU ulje ima sposobnost da se ide duboko kroz nekoliko slojeva dermisa i hidratizirati na kožu. Zbog prisutnosti masne kiseline, ovo ulje je u stanju prodrijeti duboko u slojevima i osigurati hrana za kožu. Sve vaše pritužbe suhoparnim i dehidriranu kožu može se rješavati primjenom EMU ulje. Sapogens prisutna u ovom ulju držati kožu hidratizirana.
If acne vam je pljačka svoje ljepote dajući vam pogled ožiljcima, morate isprobati EMU ulje za njegu lica. Ožiljak-smanjenje svojstva EMU ulja dobro su poznati. To bi moglo vratiti vašeg lica ljepotu i pomoći u liječenju acne. Nekoliko kožnih infekcija se može liječiti pomoću ovog ulja. Biti anti bakterijski u prirodi, on se može koristiti za liječenje ekcema, rosacea i psorijaze. To je prekrasno umirujuće djeluje na svrbež, napukao, natečene ili nadraženu kožu. Zbog prisutnosti vitamina A i vitamin E, to omogućuje brz olakšanje posjekotina i rana. The antiseptički svojstva terpines prisutan u EMU ulje sprječava sve otvorene rane od zaraze.
Također se može koristiti za pružanje reljef u gljivične infekcije, kukaca bites i opekline. Oni koji žele da se riješi svojih strija Možda ćete biti iznenađeni da vidite njegov uticaj na strije. To je sve prirodno ulje će sigurno raditi čudesa u slučaju opekotine. Koristite EMU ulja koristi za njegu kože i lica vaše kože lica podatna i blistava. Više o emu nafte koristi za koža.
Emu ulje Prednosti za kosu
Jeste li bili pate od gubitka kose? Prisutnost omega-3 i Omega-6 masne kiseline u EMU ulje čini ga vrlo koristan proizvod za gubitak kose rješavanju. Korištenje EMU ulje je utvrđeno da stimulira rast kose i regeneraciju. Vi ćete biti iznenađeni da vidite izvanredan učinak ima na kosu probleme kao što su prhut, stanjivanje kose i gubitak kose. Prisutnost androgena, kao što su linolenske kiseline i oleinske kiseline pomaže da se probudi spavanje folikula.
Iako možete naći nekoliko šamponi, uređaja i proizvoda za njegu kose na tržištu koje su EMU ulje kao sastojak, možete ga koristiti izravno na vlasište. Trljanje ili nježno masirati uljem na korijenje će stimulirati rast folikula dlake. Studije otkrivaju da korištenje EMU ulje čak mogu povećati folikula i promicati frontalni rast. Emu ulje ima sposobnost poboljšati fazi rasta kose ciklus života. Biti dobar emulgator, ona prožima kožu bez ostavljanja uljnih ostataka iza.
Drugi razlog zašto se prodire u kožu se jednostavno odnosi na nedostatak fosfora u njemu. Ako bilo koji proizvod sadrži fosfor, ljudske kože ne dopušta da prodire, dakle, proizvode poput ulja emu su učinkovitiji i stimulirale kožu i rast kose. Pročitajte više o EMU ulje koristi za kose i gubitak kose rješenjima.
Sada kada su svjesni čiste koristi EMU ulje za kožu i kosu, primjenjuju se sve to prirodno ulje za poboljšanje vaše kože ton i doći sami besprijekornu kožu. Iako EMU ulje uglavnom ne uzrokuje bilo iritaciju kože, ali ako vidite bilo kakve nuspojave, prekinuti njegovu uporabu.

No comments:

Post a Comment